Kako obnoreti moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
To so bedne fore. Čist odvisno kakšnega moškega loviš in potem "prilagodiš" svojo "igro"
So ena pravila kot npr.:
-ne govori skos o bivših in o tem, da so moški samo prasci
-ne bit zatežena
-bodi sproščena, veliko se smej (ko je kaj smešno)
-pokaži pozitivno energijo in to da ti je všeč (nagajiv očesni kontakt..)
Itak pa mora biti kemija, da tip rata nor nate.
Glej film Izvirni greh pa bo
So ena pravila kot npr.:
-ne govori skos o bivših in o tem, da so moški samo prasci
-ne bit zatežena
-bodi sproščena, veliko se smej (ko je kaj smešno)
-pokaži pozitivno energijo in to da ti je všeč (nagajiv očesni kontakt..)
Itak pa mora biti kemija, da tip rata nor nate.
Glej film Izvirni greh pa bo
A goal without a plan is just a wish.
- LaHauteCouture
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2009
eh to so fore...
če ti dostkrat ne boš imela časa, si bo tak drugo poiskal.. potem tisto čakanje.. recimo da mu na sms ne odpišeš takoj.. men mal obupano deluje da ti nekaj napišeš, v naslednjih 15 sek. pa že dobiš odgovor.. počakaš 2,3 minute pa odpišeš.. ne rabiš pa čakat uro, dve..
morš bit mal direkten, drugič mal skrivnosten, tretjič se malo nazaj držiš, potem pa spet mal direkten...
tiste fore da pa se nekaj nedosegljivo delaš... to je pa men tko mal za luno
pa lepo ga pogledaš, se mal nasmejiš, sekundo, dve, pa stran pogledaš, ni fajn če ga glih buliš.. pa tko no.. te stvari so že tak tavžnkrat prežvečene..
cosmota beri
če ti dostkrat ne boš imela časa, si bo tak drugo poiskal.. potem tisto čakanje.. recimo da mu na sms ne odpišeš takoj.. men mal obupano deluje da ti nekaj napišeš, v naslednjih 15 sek. pa že dobiš odgovor.. počakaš 2,3 minute pa odpišeš.. ne rabiš pa čakat uro, dve..
morš bit mal direkten, drugič mal skrivnosten, tretjič se malo nazaj držiš, potem pa spet mal direkten...
tiste fore da pa se nekaj nedosegljivo delaš... to je pa men tko mal za luno
pa lepo ga pogledaš, se mal nasmejiš, sekundo, dve, pa stran pogledaš, ni fajn če ga glih buliš.. pa tko no.. te stvari so že tak tavžnkrat prežvečene..
cosmota beri
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Yuri Orlov je rekel 'you can't force someone to fall in love with you but, you can definitely improve your odds'
... kako je pa odvisno od tipa, ne palijo pri vsakem iste fore, logično.
... kako je pa odvisno od tipa, ne palijo pri vsakem iste fore, logično.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Barbeque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2009
hjoj, kadar se zavem, da sem se v moškega zaljubila, enostavno postanem druga oseba, sramežljiva, tiha....nisem jaz.
torej je moj naslednji problem biti jaz.ufffff
kako lahko obnoriš nekoga, ki je že bil nor nate, pa se je malce ohladil ?
torej je moj naslednji problem biti jaz.ufffff
kako lahko obnoriš nekoga, ki je že bil nor nate, pa se je malce ohladil ?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
^^ jaz imam pa ravno nasproten problem-ko sem jaz zaljubim, se iz tihe in mirne osebe spremenim v nasmejano klepetuljo . Vse lepo in prav, je pa potem malo nerodno, ko počasi začnem postajati spet prava jaz in tipu ni jasno, kaj se pa zdaj dogaja...men pa tut ne!
I am not an enigma, just a contradiction!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
jah, sj nevem kaj je hujš, tole zgori al to da se miv se bolj dogaja da blebetam neumnosti, hočm izpast najbl smešna, pa čeprou sm dostmu folku legenda, nemorm ustavt svojga smeha če mi je kul ud ružbi, to zmer pokažem oz. zmer se z usmi ujamem in pol sm en tak krejzi člouk k skos kej govori pa se mu folk smeje..
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
LaHauteCouture napisal/-a:men mal obupano deluje da ti nekaj napišeš, v naslednjih 15 sek. pa že dobiš odgovor.. počakaš 2,3 minute pa odpišeš.. ne rabiš pa čakat uro, dve.. morš bit mal direkten, drugič mal skrivnosten, tretjič se malo nazaj držiš, potem pa spet mal direkten...
Nisem tak, kot večina tipov, ampak: mene totalno obnori ženska, ki se ne drži nazaj, ki mi pokaže, da sem ji všeč, in se ne bremza.
Ženska, ki bi igrala na karte skrivnostnosti in nedosegljivosti, bi dosegla samo to, da me frustrira. Vsaka kapljica frustracije malo zmanjša moj interes, dokler ga enkrat ne zmanjka.
Ne vidim pa možnosti, da bi me ženska "obnorela", če se mi ne dopade. Če mi karakterno ali fizično ni všeč, ne vidim strategije, ki bi to spremenila.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
kalanhoja napisal/-a:Najbolj bo "obnorel", če se bo zaljubil.
Neke fore počet zato, da ga obnoriš nima smisla, ker najbolj ga boš zanimala, če se on zaljubi vate v takšno kot si, brez, da bi ti nekaj igrala.
amen to that...
drugače pa bo najlažje če boš enostavno TI in neboš komplicirala vsakič ko on ne bo imel časa za na kavico in vsakič ko bo hotel s kolegi ven... moški cenijo če imajo malo svojega življenja brez punc... bodi sproščena, daj mu malo zraka ampak ne pozabi mu povedat in pokazat kaj ti pomeni... thats my magic trick... ni pa nobene možnosti za uspeh če ni ljubezni...tu pa prepusti stvar kemiji
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov