Kako obnoreti moškega?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pimkie - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2008
sej fantu sem bila všeč. rekel je, da ko me je prvič videl, si je rekel, da me mora imeti. všeč sem mu bila vizualno full. mislim ,da je bilo njemu ful bolj do mene, kot meni do njega.
zdaj pa več ne vem. če mu je slučajno malo minlo, mu je zaradi mojega obnašanja.... enostavno postanem nezgovorna, tiha, plašna......to pa v resnici nisem. ne vem kako bi pridobila malo več samozavesti.hmmmm
zdaj pa več ne vem. če mu je slučajno malo minlo, mu je zaradi mojega obnašanja.... enostavno postanem nezgovorna, tiha, plašna......to pa v resnici nisem. ne vem kako bi pridobila malo več samozavesti.hmmmm
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
pimkie napisal/-a:sej fantu sem bila všeč. rekel je, da ko me je prvič videl, si je rekel, da me mora imeti. všeč sem mu bila vizualno full. mislim ,da je bilo njemu ful bolj do mene, kot meni do njega.
to je normalno da neka ljubezen s časom zamenja obliko... ti se ne obremenjuj s tem ali ga je minilo ali ne... če ga je/bo, boš zvedela... bodi lepo sproščena in najdi razlog za tvojo "tremo"... jaz bi rekla da se iz nekega razloga v njegovui družbi ne počutiš prijetno... jaz sem imela fanta s katerim se enostavno nisem imela nič za pogovarjat... pa sem zgovorna oseba, amak pri njem sem imela blokado, ker se nisem dobro počutila v njegovi bližini...če se ti že dalj časa vleče to obdobje pa mu raje zaupaj problem, kot pa da čakaš da te bo minilo samo od sebe in njega...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
pimkie - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 9. 2008
speltzi hvala za spodbudo:) mislim, da res ne smem mislit na to, da mu je minilo, ker če bi mu, se verjetno več ne bi obadal z menoj.
saj jaz sem pred njim kar zgovorna, pridejo pa obdobja, ko naenkrat dobim tremo in sem kot nebogljen otrok. In to pri vsakem moškem do sedaj, do katerega sem nekaj čutila. On ni edini. Kot da je problem globoko v meni.... vem pa, da sem zelooo nesamozavestna
saj jaz sem pred njim kar zgovorna, pridejo pa obdobja, ko naenkrat dobim tremo in sem kot nebogljen otrok. In to pri vsakem moškem do sedaj, do katerega sem nekaj čutila. On ni edini. Kot da je problem globoko v meni.... vem pa, da sem zelooo nesamozavestna
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Barbeque napisal/-a:zakaj pa je potem v ogromno primerih tako, da ko nekdo opazi, da ti je všeč- da ga to odbija?
Ker si mu/ji OK kot znanec, ne pa kot kaj več. Če vidi, da želiš kaj več, ga/jo to ogroža, ker mu/ji nisi všeč na tak način.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Potem si napacno si razlagala, da ga zanimas. Nekaterim ljudem preprosto dogaja validacija, ki jo dobijo, ker se nekdo zanima za njih (in to ceprav njih ta oseba ne zanima). Bodo flirtali in vse ampak ko dobijo potrditev lastne privlacnosti jih ne zanimas vec. Eni sploh ne vedo da to pocnejo.
Sej si zenska, lahko bi to vedela. Zenske to pogosto pocnete.
Sej si zenska, lahko bi to vedela. Zenske to pogosto pocnete.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- jlpktnst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
Zdrava logika pove, da je to zelo odvisno od človeka.
Moje mnenje tu, da začetna privlačnost mora bit, bodisi čisto živalska, bodisi zanimanje zaradi izgleda/ pogovora.
Potem pa lahko oba gradita na tem. Kaj pali pri tipu pač izveš najlažje od njega - direktno ali indirektno.
Pozitivne reči se že najde, bolj je važno da ne delaš glavnih negativnih pizdarij. Odbijejo in od tam je težko prit nazaj... Je že ajča napisala par reči, bi pa dodal:
- čustveni izbruhi po PMS ključu ali pa celo bolj pogosto (za moškega brez ključa in logike, spravlja ob živce)
- konstantno nadlegovanje ala "me maš kaj rad?", vsake toliko slišat da te ima nekdo rad je ql, sploh na začetku, preveč je pa smrt (konstantno samopotrjevanje)
- to, da si tiha je lahko mogoče všeč komu, slabo je pa če se *zapreš*, vsaj mene osebno ženska ki se zapre vase dokaj frustrira...
... to se spomnem zdej, so pa še druge podobne reči.
Drugače pa vsaj meni osebno je prekleto pomemben dober pogovor.
Moje mnenje tu, da začetna privlačnost mora bit, bodisi čisto živalska, bodisi zanimanje zaradi izgleda/ pogovora.
Potem pa lahko oba gradita na tem. Kaj pali pri tipu pač izveš najlažje od njega - direktno ali indirektno.
Pozitivne reči se že najde, bolj je važno da ne delaš glavnih negativnih pizdarij. Odbijejo in od tam je težko prit nazaj... Je že ajča napisala par reči, bi pa dodal:
- čustveni izbruhi po PMS ključu ali pa celo bolj pogosto (za moškega brez ključa in logike, spravlja ob živce)
- konstantno nadlegovanje ala "me maš kaj rad?", vsake toliko slišat da te ima nekdo rad je ql, sploh na začetku, preveč je pa smrt (konstantno samopotrjevanje)
- to, da si tiha je lahko mogoče všeč komu, slabo je pa če se *zapreš*, vsaj mene osebno ženska ki se zapre vase dokaj frustrira...
... to se spomnem zdej, so pa še druge podobne reči.
Drugače pa vsaj meni osebno je prekleto pomemben dober pogovor.
- MsN
Tysia napisal/-a:Obnoreti? Hihi, mislim, da to ženskam, predvsem v PMS obdobju sploh ni problem...
Jaz takrat obnorim še sebe
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Jochie napisal/-a:Tysia napisal/-a:Obnoreti? Hihi, mislim, da to ženskam, predvsem v PMS obdobju sploh ni problem...
obnoreti v obdobju pms-a? takrat moški ob ženski kvečjemu znori...
Haha, saj tako je bila zadeva mišljena. XD
Msn, jaz tudi kdaj. Potem pa sva oba obnorela nekaj časa, čeprav krožniki še ne letajo po zraku.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov