Kako najti ljubezen?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 22. Jun. 2008 1:09

Res, da ljubezen pride sama od sebe, ampak če le sediš doma in čakaš, da ti bo nekdo pozvonil na vrata, boš težko dočakal ljubezen.

Treba se je postaviti na trg, da te povpraševalci vidijo. :D
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 24. Jun. 2008 19:24

ženska napisal/-a:Res, da ljubezen pride sama od sebe, ampak če le sediš doma in čakaš, da ti bo nekdo pozvonil na vrata, boš težko dočakal ljubezen.
Ni nujno. Osvajal sem punco, ki je vseskozi za 4 stenami, in mi ni preostalo drugega kot da sem ji hodil na vrata.
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 24. Jun. 2008 20:15

Fantin napisal/-a:
ženska napisal/-a:Res, da ljubezen pride sama od sebe, ampak če le sediš doma in čakaš, da ti bo nekdo pozvonil na vrata, boš težko dočakal ljubezen.
Ni nujno. Osvajal sem punco, ki je vseskozi za 4 stenami, in mi ni preostalo drugega kot da sem ji hodil na vrata.

hehe, faca :lach: ti je uspelo?
Uporabniški avatar
*Sally*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sally* » 25. Jun. 2008 12:13

Jaz tudi poznam ene par takih primerov, ko so se fantje res potrudili za punce, četudi tiste punce niso bile ravno vsak vikend na kakšnem žuru ali kje drugje, kjer bi se lažje spoznali. Če ti je nekdo res všeč, čutiš, da bi se ujela (ali pa se že), se je vredno potruditi. Žal je več takih fantov, ki prehitro izgubijo potrpljenje in kakor hitro punce ne dobijo takoj (pa četudi samo za na pijačo), že obupajo in gredo na lov za drugo.
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 03. Jul. 2008 16:03

ga nimam... sem izgubila upanje da ga bom kdaj našla :)
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 5. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Enschede » 06. Jul. 2008 9:28

zakaj že?
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 06. Jul. 2008 11:43

shanell napisal/-a:ga nimam... sem izgubila upanje da ga bom kdaj našla :)

Upanje umre zadnje ;)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 07. Jul. 2008 11:10

tud js sm ze skoraj izgubila upanje..metala vse tipe v isti kos..nobenmu pustila blizu...pa je prisel on...ki me je cist nenadoma zmesu...ampak kljub vsemu nisem popustila..jasno in glasno sm mu povedala kar se povedala vsakmu tipu..ampak ni obupu..niti ni odsel..rekel je le..zdj pa poslusi da se js povem kar mam...mi naredu celo pridigo..povedu kaj pa on misli glede vsega...in kaj se je zgodilo...njegove besede mi nikakor niso sle iz glave..cedalje bolj sm mislila na njega..cedalje bolj sm ga pogresala..spravila sem se k sebi..premislila o vsem skup in dala sebi in njemu sanso..in ni mi zal..danes po stirih mescih je se vedno tk k prve dni..skregala se nisma se nikoli.raznih tistih malenkosti..pri njemu dobim vse..vse kar sem dolga leta iskala in mislila da to ni mogoce...vcasih se zamislim in razmisljam o vsem skupaj, kot da bi sanjala...ampak ne...to je cudovita resnicnost...in veliko zaslug za to, ima ON, ki mi trenutno v zivljenju pomeni vse...
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 08. Jul. 2008 19:31

Ma valda da obstajamo sam nobena nas noce ker nismo nevem kaksni frajerji :P
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 08. Jul. 2008 19:40

No, jest sm ena izmed tistih ki sem pri 22 spoznala pravega... prej nisem pustila nobenga blizu.. ja.. niti to da bi me imel kakšen le za sex... Ne, res ne, pač sem čakala na pravega, ki je res prišev čist tko, k sm najmanj pričakovala... Zdej sm pa ena najbol srečnih ženščin :D :D
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 08. Jul. 2008 20:07

so še fantje, ki imajo možgani in jih znajo celo uporabljati! :eek: samo je tudi veliko na nas, deklicah! bolj ko se me obremenjujemo, slabše je. :) samo lepo pozitivno naprej v lifu,pa se bo vse razrešlo tako kot se more. mogoče pa še ni pravi čas za ljubezen??
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 09. Jul. 2008 12:34

Sej ni nujno, da je naslednji fant tisti pravi. Morda jih rabiš več, da lahko ugotoviš, kaj ti je res pomembno pr njem. In tak delaš pluse, minuse in si ustvariš kriterije, od katerih ni potrebno odstopat. Dobro, že res, da je bolš zate da ne iščeš tistega princa na belem konju, ampak je nekatere stvari treba sprejemat. Sam moraš se sama odločt, katere stvari (napake, navade itd.) bi še lahko sprejemala, katere pa nikoli. In mogoč se lahko zgodi, da ti taka oseba stoji že pravzaprav pred nosom :) Učimo se na izkušnjah in napakah.
My
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a My » 09. Jul. 2008 15:47

Dans je težko najti pametnega..nvm mogoče sam jaz zadnje čase naletim na same kretene!Seveda na čase pošljem vse nekam,sam kaj naj nardim ko pa upam dalje da nekdo nekje je..punce...vsak dobi kar si zasluži eni pač mormo malo dlje čakat na vse to;)vem,pa da včasih me res prime,da se vprašam..kaj so vsi raje sami,ali da vsaj probaš s kom..kakorkoli..že..smo točno tu ko moramo bit a ne( te že);)lp
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 10. Jul. 2008 10:03

Sam to je res s pozitivnostjo! Najprej moraš v sebi najti srečo in, ko na zunaj kažeš to notranjo srečo in sporočaš, da ti ni življenje eno sam iskanje pravega tipa...to pa tipe zelo privlač! Sej pride prej ali slej, lahko ga spoznaš tudi v knjižnjici, ko bereš, ali pa na kakšnem festivalu! Jest zato zelo nerada spoznavam tipe na žurkah, ker sta si lahko čisto različne osebnosti! :(
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 10. Jul. 2008 11:12

ja normaln da vsak clovek najprej opazi cloveka, ki je napolnjen z energijo, kot pa nekoga ki je zamorjen, nesrecen in se sam seb smili..in prav tako tudi tipi prvo opazijo energicne punce(do neke meje!)... in kdor sam s seboj ni zadovoljen, kdor sam sebe nima rad, ga bodo drugi tezje sprejeli, kot nekoga, ki je samozavesten, zadovoljen sam s sabo in svojim lifom. Res da v vsakdanjem zivljenju srecas mnogo kretenov,na tak ali drugacen nacin, ampak vedno obstajajo izjeme, vedno se najde kaksen tak tip, ki ti bo ustrezal. Tak da punce, ne obremenjujte se, kje boste nasle naslednjega tipa, kaksen bo, uziwajte vsak dan posebej, bodite nasmejane, energicne, in prej k slej vas bo opazil nekdo, za katerega boste lahko rekle, ta je pravi, ta je ta tip, kakrsnega sem si vedno zelela...ce ne bo prvi bo pa drugi ali tretji, enkrat bo prisel pravi..prej ali slej :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov