Kako naj vem ali sva "uradno" par?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?
Pogovor
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
Jochie napisal/-a:jaz pa necesa ne razumem...z nekom prezivljas prosti cas, mu zaupas osebne stvari, se spoznavas z njim, mogoce tudi imas fizicne kontakte, itd, itd, hkrati pa se ga ne upas vprasat, kaksen je vajin status?
ja ne recimo.. drugač je, ma ful problemov, bla sma skup, fizični kontakti use.. sam ne, bed mi je vprašat to.. sicer pa bom ga vprašala ko pride domov, kaj je zdaj sploh z nama.. tak da ..
upam na najboljše
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
miteq napisal/-a:puma napisal/-a:miteq napisal/-a:Obstajajo drugi načini, kako na normalen način ugotovit kako resen je partner.
... npr?
Pogovor
kot pripadnik moške vrste... bi bilo lepo, če bi lahko ponazoril ... kako bi ti želel, da se ti odvije tako zasnovan pogovor
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Kompliciranje, enostavn bi mogla uživat, sploh če ti nekak izkazuje pozornost in tko dalje. Nimaš se kej obremenjevat s takimi vprašanji, če te pa že tok blazn stiska, se pa usedta dol pa mal pogovrta, pa pač vpraši kakšne namene ma s tabo- nč tacga, ampak te bo pomiril. Lp
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
joj kak komplicirate. nevem zakaj more bit vedno vse tak definirano. važno, da se imata lepo skup. potem pa čas že pokaže na čem sta. mi2 z mojim sma hodla na pijače, bla vsaki dan skup, itd. in valda so me vse kolegice spraševale, če sma zdaj skup. mi je šlo to ful na živce. čez čas bo že naneslo tak, da boš prepričana, da sta skup (te bo komu prestavo kot punco, govoril o tebi kot o punci, itd.) jaz sem dobla res občutek, da sma par po kakem mescu, mogoče še malo pozneje, ko sma se pogovarjala o najinem prvem poljubu. ali pa mogoče, ko sma se nekaj pogovarjala pa me je omeno kot njegovo punco. uradno pa štejema, da hodima od prvega :knuddel:, čeprav jaz takrat niti približno še nisem mela občutka da sma par. meni niti na misel ni prišlo, da bi "težila" na čem sma al pa da naj me predstavi doma.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
flaša - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: Za devetimi gorami
Se popolnoma strinjam z jancy. Sj ni treba met vse tok definiran- to pride spontano. In tud sama se nikol nism obremenjevala s takimi stvarmi. Kokr da bi te vsak mogu vprašat če bi hodila z njim
Raj uživimo v trenutkih, k smo z osebam, ki nas majo rade, k mamo mi rade njih. Tko da, to bo pršlo spontano
Raj uživimo v trenutkih, k smo z osebam, ki nas majo rade, k mamo mi rade njih. Tko da, to bo pršlo spontano
-
miteq - Kofetarica
puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Medtem ko se nekje sprehajaš... "[vstavi ime], si moja,a ne da si? A NE???"
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
Nihče verjetno ne mara "podpisat pogodbe", da se ve s kom si skupaj.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Miteq, padel si na izpitu! nikoli ne sprasuj zensk, ce so (bi bile) tvoje!
moras jih vprasati, oz. postaviti trditev oz. dejstvo: " si moja,moja, VEŠ?
Se pravi, da jo moraš vprašati, če ona ve, da je sedaj tvoja lastnina!
aja, pa na začetku veze v ključnih situacijah (ko si zmeden, v pričakovanju) ne uporabljaj kaj preveč njeno ime, kajti lahko se ti hitro zgodfi, da jo pokličeš z imenom bivše!
aja, pa na začetku veze v ključnih situacijah (ko si zmeden, v pričakovanju) ne uporabljaj kaj preveč njeno ime, kajti lahko se ti hitro zgodfi, da jo pokličeš z imenom bivše!
-
miteq - Kofetarica
Jochie napisal/-a:Miteq, padel si na izpitu! nikoli ne sprasuj zensk, ce so (bi bile) tvoje!
Ah, kaj pa vem... Že iz štarta nisem takšen, da bi želel, da je ona samo moja. Jaz hočem bit tudi njen.
Demokracija, ne avtokracija
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
Glavno je, da ne izpade kot neka smrtno resna zadeva, ampak bi naj vseskupaj bilo bolj spontano vprašano in s kančkom humorja.
heh, da mi izjavi nekaj v stilu si moja, a ne da si?
... kot prvo nikol ne bi uganila, da s tem misli na 'resno' zvezo
... kot drugo, bi si mislila: aha, pa smo spet pri posesivnosti
... kot tretje, ga ne bi jemala resno s tako izjavo
in verjetno bi potem na forumu spraševala, kako naj vem ali sva resen par
- Jogurt 3,2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
eh kaj pa vem
sej ti pove njegova govorica telesa pomojm
pa kako se začne do tebe obnašat
sej ti pove njegova govorica telesa pomojm
pa kako se začne do tebe obnašat
-
miteq - Kofetarica
puma napisal/-a:miteq napisal/-a:puma napisal/-a:jaz še vedno čakam, kako bi miteq to želel imeti izvedeno
heh, da mi izjavi nekaj v stilu si moja, a ne da si?
... kot prvo nikol ne bi uganila, da s tem misli na 'resno' zvezo
... kot drugo, bi si mislila: aha, pa smo spet pri posesivnosti
... kot tretje, ga ne bi jemala resno s tako izjavo
in verjetno bi potem na forumu spraševala, kako naj vem ali sva resen par
Pa saj ne moreš nekoga vprašat: "Sva midva resen par?" Kje je tukaj spontanost?
Si predstavljaš, da se zvečer v postelji fant obrne k tebi in te vpraša: "Sva midva danes za sex?"
Če se pretaka energija potem se ne rabi nič spraševat
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov