Kako naj vem ali sva "uradno" par?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gummibear *
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a gummibear * » 28. Apr. 2008 9:30

Ravno včeraj sem spoznala njegovo družino, tako, da lahko sklepam, da sva par a ane. :)
Uporabniški avatar
mlle.m
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mlle.m » 25. Apr. 2011 19:15

Tigi napisal/-a:
Marilyn 777 napisal/-a:Js imam tudi tak problemček, ko ne vem čisto točno pri čem sem... :roll:

Imam ljubimca, s katerim se dobivava že ene tri mesece... nisva nikoli dejansko dorekla, kaj sva (itak komunikacija med nama nekako šteka), pač sva se začela dobivat, ker sva si bla simpatična al neki takega, pa sva se očitno tud ful privlačila in sva že ful hitro začela seksat... saj mogoče je bla to napaka... zdaj se dobivava tako enkrat ne teden in mi je čist kul, samo na momente sem pa čist zbegana, ker kadar sva skupaj je vse tko sweet in mi daje ful feeling, da me ima rad... po drugi strani si pa ful malokrat vzame čas zame, se zgodi da se vidiva tudi na vsake 2 tedna ali pa 3... zaradi njega (saj je res busy, priznam, ampak če imaš nekoga rad, si pač vzameš čas, ane?)... :evil:

hm, ne vem, če sem izbrala glih pravo temo za tole... :oops:
:eek: :eek: :eek: Full podbno skor isto je pr meni...razen tega na koncu da se vidiva na 2tedna...

Ampak jst sem njemu nakazala, da nevem pri čem sem in je reku, da so pri njem pomembnejša dejanja in ne besede...tipkava se po msnju pa tk vsak dan... Pa da me pogreša pa tk...

Enkrat kmal v bčižnji prihodnosti ko bo na kaj takega napeljalo bom prašala če misli resno z mano... :?

:eek: evola čiiist identična situacija kot Tigi! začelo mi je najedat in sem ga vprašala (ne sicer če sva par, ker to vem da nisva, ampak koliko časa - energije namerava vložit v najino spoznavanje, 1x na 2 tedna se videt, nekaj smsjev in klicev je po mojem mnenju premalo..) in dobila čisto presenetljiv odgovor (nič ni kazalo na to, prav res ne!). fant je namreč že več let nesrečno zaljubljen (kar si jaz prevajam kot emotionally unavailable..). vendar, po njegovem, to ni ovira za nadaljnjo druženje. no, sedaj vem pri čem sem, nisem pa se še odločila, kaj bom nardila.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Apr. 2011 20:14

prevod: lahko seksava ker si mi dovolj hot ampak S TEBOJ ne želim resne zveze. Če nekom sekaš enkrat ali dvakrat na teden to ne pomeni resno zvezo. tudi moj ff me ima rad, še posebej potem ko ga dobro.... :D :D
Uporabniški avatar
mlle.m
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mlle.m » 25. Apr. 2011 20:40

mhm, tok mi je jasno :D ne vem pa še, če sem jaz za.. trenutno mi je malo premalo vseeno, ampak če mi bo dolgčas bi pa še vedno bila občasno z njim.. ;D

bomo vidli kaj bo prnesla prihodnost.. :nixweiss: :clowm: :gruebel:
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 27. Apr. 2011 11:19

Sem podobnega mnenja kot je napisalo ene par punc pred mano. Meni osebno je pač pomembno, da se stvari dorečejo in se ve, da sva par ali da nisva, sicer se tako druženje lahko zavleče tja v eno leto ali še več, na koncu pa je v večini primerov prizadeta ženska, tip pa konec tega druženja mirno pogoltne in gre naprej kot da ni bilo ničesar.

Pri nama je bilo sicer pol leta tako, da sva se bolj redko videvala, čeprav sva živela kakšen km narazen, v domačih krajih pa prav tako nisva dosti oddaljena drug od drugega. V moji situaciji bi verjetno že marsikatera obupala, tudi sama sem si večkrat mislila, kaj vidim na njem, da še vztrajam in si ne upam spoznavati drugih fantov, da si ne bi zaprla možnosti pri njem. Ko mi je že prijateljica začela govoriti, da to ni podobno neki zvezi ali vsaj razvijanju le-te, sem ga nehala klicat, a se je potem poleti vse nakako obrnilo.

Kar hočem povedat, je to, da se včasih razvije zveza tudi po ne najbolj obetavnem začetku, ko so vsi drugi glasni in delajo prehitre zaključke, samo zato, ker morda nekdo rabi čas, da ugotovi kaj si želi. Sama tega ne povezujem s tem, da je nekomu to le izgovor za to, da te ima za rezervo, ker noče biti sam.
Pri bivšem sem tudi sama rabila nekaj časa, da sem se mu odprla in ga videla kot osebo, s katero sem si predstavljala resno zvezo, zato je na začetku trajalo kar nekaj mesecev, da sva prišla na skupno stopničko in postala par. :)
Uporabniški avatar
pepelka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelka89 » 05. Jun. 2011 23:35

Evo, mam pa še jaz enak problem :?

Poznava se pol leta, malo več. Vsak drug dan me pokliče, vmes pošlje kak sms...že na začetku mi je povedal, da nerad definira stvari, v tem primeru recimo zvezo. Rad ima svobodo in to v celoti spoštujem in mu jo tudi dajem..star je pa 29 let (7 let razlike).

To mi je povedal na začetku...zdaj pa so stvari šle dalje, puščala sem mu ful svobode in me je pričel ful pogrešat, hoče me videt bolj pogosto, vse je tako, kot mora biti, če si z nekom skupaj..včeraj mi je prvič po ovinkih povedal, da me ima rad :oops: (pravi, da zanj več štejejo dejanja)..večkrat mi je povedal, da sem nekaj najlepšega, najboljšega, kar se mu je zgodilo..dobila sem občutek, da sem ga vmes malo spremenila :cool: ..ni več tako "hladen" glede takih stvari..

Ampak vseeno..uradno pa nisva skupaj :? Sexala še nisva, dejansko sva tik pred tem..vse, razen sexa, sva pa že probala in vidim, da v postelji ne bo problema :D

Kaj mislite?

Se res tako boji neke zveze ali pa noče definirati, ker bi s tem neko stvar določil in ne bi več smel odstopat od tega (spoznavanje drugih žensk)?
Carpe diem! :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 05. Jun. 2011 23:38

Pol leta in še nista sexala?? :eek: Kako pa to? :gruebel:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 05. Jun. 2011 23:42

mah pepelka pomoje ne bo nč iz tega.
tipa je kaka p***a prej zjebala. razumeš da če je star 29 let da je mel že kako resno zvezo. in zdej je rajše svoboden.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 05. Jun. 2011 23:52

Men se tud nekak dozdeva, da se boji zveze oz., da se počuti bolj 'varno' dokler na glas ne izgovori teh besed... ravno zarad razloga, ki ga je delusional napisala. Možno, da ga je katera v preteklosti prizadela in se pač s strahom in počasi spravla k novi zvezi. Ali pa preprosto noče nič resnega ampak čist tak casual (ampak glede na napisano se mi zdi, da ta možnost nekak odpade... še posebej ker v pol leta še nista seksala, v tem primeru pa bi te po mojem že pohopsal :D )
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 05. Jun. 2011 23:57

jah mogoče se samo poznata pol leta, in sta se prej v 5 mesecih vidla dvakrat naključno, zdaj pa jo že 1 mesec prepričuje v sex in še mal, pa mu bo ratalo dobit. in celo povedal je vnaprej, da je vse brez obveznosti. tako da ne boš huda, če boš pričakovala kaj več in se zatreskala. tip ti je povedal.

še nekaj: ne sanjaj o neki super moči, da lahko spreminjaš moške oz. da se spreminjajo zaradi tebe. pri 29ih ne. mogoče kak fant tvojih let.
tale pa 7 let mlajšo z lahkoto vrti okrog prsta.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 06. Jun. 2011 0:12

pepelka, preden sexas, mu povej, da pa ti rada definiras stvari in bos vidla kako bo zreagiral. Ce ti se zmeraj obraca bezede in nekaj vrti okrog, potem mu bos pogumno in jasno dala konec, mu bos rekla, da tko ne mores, se ne sekiraj, saj se bo vrnil v kratkem casu, ce mu nekaj pomenis, nasprotno pa bo zbezal, ce si mu bila sam za popestritev casa.

zenska, si ne zatiskaj oci, ti bi rada, da sta par in upostevaj svoje zelje! Naredi tega cimprej, ker ce bos zacela seksati, se lahko zgodi, da se pocutis potem kot smet v primeru ce nima on kakih resnejsih namenov s tabo.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 06. Jun. 2011 8:54

Ma kaj bluzite, tole je tipičen primer, ko tip noče zveze, dokler ne sproba seksa s tabo. Kaj pa če bo zanič, pol te mora pustit? Odvečno matranje.
Poseksajta se, pol pa bosta "skupaj" brez narekovajev.
Because I can.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Jun. 2011 9:08

Niti seksala ni s tipom, in ze je treba tiscat v zvezo? jao babe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 06. Jun. 2011 10:30

Ni treba tiscat v zvezo, sam je treba zvedet kaksne namene ima tip. Kaj je narobe s tem? Tip ki nima renejsih namenov, ne bo jih imel niti ko bo poseksal, lahko e zgodi, da celo zgubi ineres, ko bo dobil svoje.

Iz kje je prislo tisto, da sex na zacetku je pogoj za zvezo, da se tip kao odloci za zvezo. Jaz se ne strinjam s tem.
Sex na zecetku se lahko zgodi da je cist zanic, sam iz razloga, ker se partnerja ne poznata dovolj dobro. Kaj, se pravi ce zaceten sex ni dober, potem ne bo zveze, al kaj?
Ce me men vprasas, najbojsi sex ni na zacetku. Partnerja, ki se dober razumeta in poznata, bosta poskusala potrpezlivo resit vse tezave v poselji, ki so bile na zacetku in jim bo ratalo, nasprotno pa tisti, ki racunajo sam na krasen sex na zacetku, kot pogoj za zvezo, si ne bodo dali priloznost, ce je zaceten sex zanic.

Ok, ne recem, velikokrat se zgodi, da sta partnerja kompatobilna v poselji ze na zacetku, ampak tudi se velikokrat zgodi, da v kratkem casu za tem ugotovita, da nista kompatibilna pri ostalih stvareh pa gresta narazen.

Ok, to je moje mnjenje. Pepelka naj se sama odloci, kaj bo pocela.
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 06. Jun. 2011 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pepelka89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelka89 » 06. Jun. 2011 11:53

Ajča napisal/-a:Pol leta in še nista sexala?? :eek: Kako pa to? :gruebel:

On živi in dela v Mariboru, jaz sem pa iz okolice Ljutomera..do zdaj sva se vidla 6x, s prevozi drugače ni problema..ima pa on stresno službo, jaz pišem diplomo, tako da sva se res našla v nekih stresnih časih :?

Akvamarin, definitivno bom upoštevala tvoj nasvet :) tnx :)
sem že razmišljala o tem, ampak sem očitno bla zmedena in nisem tega vidla :? bolj se ne bi mogla strinjat s tabo..ima dve volji, ali ostane ali pa gre..če ga bom prestrašila s tem, pol očitno že nima nekih resnih namenov z mano.

Delusional, vse je res, razen ene izjeme..mene ne more vrtet, ker se mu ne pustim :D očitno je, da je to skužil in maybe ga zaradi tega še bolj mikam :D
Carpe diem! :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov