Kako naj vem ali sva "uradno" par?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 31. Jan. 2007 14:19

najboljše pr ugotavljanju pr čem si je pogovor:) tam zveš tak ko je....no naj bi zvedu :? pustmo razne čudne moške osebke, k še tam ne vejo

meni osebno je blo jasno pr čem sem.....da sva skupaj po pogovoru...da pa misli resno je pa pokazal s tem, da naju je najavu pr starših na kosilu...
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 31. Jan. 2007 16:05

hehe men je blo tak smešno, ko je bil že kak mesec mim pa je tko blo očitno, da nekak sva par... pol pa tko me upraša, ko ej šu domov, js sm pa še ostala s kolegi na morju, "Sej... sva par pa to, ane?" :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 31. Jan. 2007 16:12

rebel* napisal/-a:hehe men je blo tak smešno, ko je bil že kak mesec mim pa je tko blo očitno, da nekak sva par... pol pa tko me upraša, ko ej šu domov, js sm pa še ostala s kolegi na morju, "Sej... sva par pa to, ane?" :D

:D

Midva sva se pa lih zanč spičla, po sm mu pa naprej vrgla da se sam igra z mano, pol mi je pa vse lepo razložu... tko da ja... sva par ja... :)
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 31. Jan. 2007 17:32

am.......uaaa....nevem....

Ja tkle je to...ker jst sm enkrat "znorela" sm rekla, da fukfrendica nočm bit...je reku, da ne da nism ane ker bi čist drugač pol to zgledal, da se ma fulll lepo ob meni,...

Mah še bom počakala pa bomo vidl kaj bo čas pokazu... :?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
adry23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 10. 2006
Kraj: Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a adry23 » 04. Feb. 2007 11:55

Najbolj boš vedla, ko boš vidla, kako se bo obnašal v družbi do tebe, med njegovimi kolegi. Če se bo obnašal do tebe kot do kakšne kolegice, potem veš da nista ravno par.
Življenje je lepo, če ga živiš!
Uporabniški avatar
Alys
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Alys » 04. Feb. 2007 16:35

Zadnjič sem bla zmenjena s fantom za pijačo. Okej, se dobiva lepo, greva celo v moj predlagan kafič...se kar fajn štekava,
greva lepo vsak proti domu (del poti skupaj) in ob koncu me tip vpraša, če bi se še dobla kdaj. Okej vse normalno do zdaj, ne? :D
Ker sem se mela fajn, se strinjam, da se še dobiva (sicer brez special navdušenja ma ok.)
Naslednjič me je že mel za svojo, predstavljal familijo v ožjem smislu, kam gremo za praznike.... mjah bila sem pač njegova punca.
Hecno ej :gruebel: - verjetno strah pred osamljenostjo ali kaj?!! :?
Nič nima smisla. Smisel nastane.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 05. Feb. 2007 1:02

jst sm ga direkt uprašala, kr nism mogla več pr seb ugibat :D
en večer k smo šli skp ven..jst on pa njegovi frendi, me je en njegov prjatu uprašu če sva skp,pol sm mu rekla d nej njega upraša k jst nism vedla oz. nism znala odgovort pol se je sam nasmehnu in sm temu frendu cel večer "murila" d nej pove kaj je reku in ni hotu. pol sva bla skp za nou let zuni, ga ustavm in rečm : a sva midva skp? no in tko sm dobila odgovor da ja :oops: od veselja sm mislna kr kričat ampak sm se zadržala :lol: :D

prejšnga pa nism upala uprašat, šele k sva končala mi je reku ja sej sva bla skp. :roll:
mogoče bi mogla že sama vedt, ampak sva se včasih tko čudn obnašala, pol drugič spet čist drgač.. :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 23. Apr. 2008 20:10

Jaz sem že po njegovem obnašanju vedela, da sva par (ni mu bilo panike priditi v Lj ob 20h zvečer iz okolice Nm, ni se mu mudilo domov, najslajše je prišlo na koncu-poljub). A vseeno je čez 2 dni vprašal kaj menim, če sva zdaj uradno par.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 23. Apr. 2008 20:36

midva sva bla neuradno že rečmo mal mn kt en mesc, uradno pa od tistga lepga jesenskga jutra k me je prašou če bi bla z nemu :D
so pa pomoj že usi ostali (one familje itd) pred nma vedl d bova enkt skup pristala, še predn sva midva sama sploh pomislna na to :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 23. Apr. 2008 20:40

Pri meni je pa tako da jaz vedno zadnji izvem...ko že vsi vedo da naj bi bil jaz dečko od tiste ženske. In potem me vse ženske sprašujejo ki poznajo njo ali pa mene...ali si zaljubljen? Ali je zaljubljen? Jaz pa samo gledam ne vedoč zakaj se gre in jim razlagam da nisem zaljubljen in poslušam potem...

No...dostikrat so se dekleta zmotila v tej presoji in verovanju v njihov prav...ampak tako pač je :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 27. Apr. 2008 8:58

ja če sta bla prej prjatlna ga kr direktno vpraši...drgač pa javno je takrat kadar vaju tudi drugi prepoznajo kot par,, da se držita za roke, gresta skupaj v kino tudi kdaj sama, se kam sama kopat, v park itd,,da se poljubita pred drugimi,,ne vem no to je zame javno

nejavno je pa tisto kar se skriva, kar ni v javnosti.
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 27. Apr. 2008 9:30

So dedci pri kerih itak ne veš pri čem si.
Primer enga mojega fičfiriča. Ko se menima na msn mi reče mucka, mucek in ostale sluzaste, pa cmok sem pa cmok tja, pa blablabla. Kot bi blo vse v najlepšem redu. Ker se med tednom ne vidima, se čujema po telefonu. Spet vse vredu. Kadar sva skupaj me objame, da lupčka, sexama, če se lih nama je blablabla. Kadar naredim ali rečem kaj takega, kar njemu ni povšeči dobi izpad in me takoj napade z kakimi bednimi (jaja, lev je, težek človek za popizdit). Plus da znori (zdj ne vem al je to lubusumje al ne), če rečem kaj o kakšnem, kar njemu ni všeč. Potem ko je totalno našopirjen mi reče, da med nama itak ni nič, da uživa v tem, da je samski. In čez neki časa se mi opraviči, pa je že spet celi neki sladki. Potem zahteva mir in ko mu rečem, da se bom umaknila, tega noče ipd.
Skratka, dugaja mu. Midva nisva skupaj, pa tut če bi bla, itak nebi vedla, če si vsako minuto neke zmišljuje brezveze :D .
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 27. Apr. 2008 15:43

Mogoče se bo zdaj komu zdelo da sem staromodna al pa karkoli, ampak jas sem taka, dokler mene tip direktno ne vpraša če bi bla par al pa neke v tem smislu, jas njega ne smatram za svojega fanta in bom brez slabe vesti z drugimi
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 27. Apr. 2008 21:06

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 3:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Apr. 2008 9:06

DiamondLollipop napisal/-a:Mogoče se bo zdaj komu zdelo da sem staromodna al pa karkoli, ampak jas sem taka, dokler mene tip direktno ne vpraša če bi bla par al pa neke v tem smislu, jas njega ne smatram za svojega fanta in bom brez slabe vesti z drugimi

Se strinjam s tabo. Jst ne mislim zdej na tisti "bi hodila z mano'", sam pač na nek namig, dokaj direktn. K lahko pride tudi do nesporazumov. Sm bla ene 5 mesceu uskao tolko z enim, pisala sva si sms-e vsak dan, vidla sva se med tednom (takrat nisva bla tko skupi), med vikendom pa je bla akcija :D in on je uzel vse resno in je blo vse narobe k sm mu nekako namignla da to z moje strani ni resno (čeprou sm mu že večkrat povedla in umes sm bla ztudi z drugimi - za ene je celo vedu). In tudi meni se je že zgoidlo da sm misnla, da je dokaj resna celotna stvar pol pa je tip kr z drugo bil.
Sej je vse odvisno od človeka, ljubezni itd., samo meni dokler ne nekdo pove da ja zdej sva uradno al na kak drugi način, si neč ne mislim.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov