Kako ga presenetiti v postelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
čist odvisno:
ponavadi itaq spim samo v gatkah...tko, da ni kaj dost skor za dol dajat...
včasih dam gor kakšen korzet, k je tipu full všeč... al pa samostoječe nogavice, pol kdaj tud eno tako sexy oblekco... drugače če pa čez dan pa čist odvisno, včasih obdžim majčko, al pa moderček...sploh, če je bolj na hitro...
ponavadi itaq spim samo v gatkah...tko, da ni kaj dost skor za dol dajat...
včasih dam gor kakšen korzet, k je tipu full všeč... al pa samostoječe nogavice, pol kdaj tud eno tako sexy oblekco... drugače če pa čez dan pa čist odvisno, včasih obdžim majčko, al pa moderček...sploh, če je bolj na hitro...
- Miss_April
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 9. 2009
Zanima me kakšni so vaši nasveti pri posteljnih aktivnostih...s čim ve presenetite svojega moškega in kakšne so njegove želje?imate ve kakšne želje in kako sporočite svojemu moškemu kaj želite?
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Kar želim direktno povem, nisem nikoli imela problemov s tem.
Stavek kot: Sleci se - vedno vžge
Kupi Cosmota (ali kakšno knjigo o tem, bolj priporočam) in beri. Če nimaš idej, jih boš v kratkem času ogromno dobila
Stavek kot: Sleci se - vedno vžge
Kupi Cosmota (ali kakšno knjigo o tem, bolj priporočam) in beri. Če nimaš idej, jih boš v kratkem času ogromno dobila
A goal without a plan is just a wish.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Pri mojmu to ne bi palilo. Vrat sploh ne, noge ga žgečkajo, ta tretje tudi ne..
Drugač, če nočeš direktno povedati, lahko mu rečeš, da si ponoč sanjala, da sta delala xxx (kar pač želiš) in da sanje še vedno burijo tvojo domišljijo, da kadar se spomniš nanje postaneš čist mokra
Drugač, če nočeš direktno povedati, lahko mu rečeš, da si ponoč sanjala, da sta delala xxx (kar pač želiš) in da sanje še vedno burijo tvojo domišljijo, da kadar se spomniš nanje postaneš čist mokra
A goal without a plan is just a wish.
-
Schmetterling - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Js kar naravnost povem . Seveda rabš za to zelo pristen odnos pa sproščenost
tko da...z besedo na dan!
tko da...z besedo na dan!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ajča napisal/-a:Pri mojmu to ne bi palilo. Vrat sploh ne, noge ga žgečkajo, ta tretje tudi ne..
Tole se tudi meni dopade...to takoj zapali
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Miss_April napisal/-a:Zanima me kakšni so vaši nasveti pri posteljnih aktivnostih...s čim ve presenetite svojega moškega in kakšne so njegove želje?imate ve kakšne želje in kako sporočite svojemu moškemu kaj želite? xD
ko gre zvečer pod tuš ga v šnelkah (samostoječe nogavice) pričakam na postelji vedno znova so pa v akciji te nogavice... tudi če ni načrtovano mi reče če jih oblečem...
je pa res da jaz mojega ne rabim nekaj hudo spraševat kake želje ima... imava tak odnos, da vedno izrazi želje in če sem za tudi izpolniva... enako zame...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov