Kako ga presenetiti v postelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- stevens
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: maribor
uf kot moški lahko povem,da mi osebno dosti bolj vzburi,če ima kakšen kos še na sebi..recimo,da ostane kiklca ,al pa kaki štumfi ,al pa hlačke na stran,itd... če je takoj slečena je včasih kr nezanimivo..ampak to sn pač jaz
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ponavadi nimam nic, ker se prej stusiram...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ja samostoječke res zažigajo..še posebej s paski
drugač sva mi2 tako kot večina drugih tudi najraje naga.. odvisno pač koliko časa imaš se slečt razn pač kadar imava kakšne "tematske igrice" ko se pač temi primerno zrihtam (nič pretiranega sicer)
drugač sva mi2 tako kot večina drugih tudi najraje naga.. odvisno pač koliko časa imaš se slečt razn pač kadar imava kakšne "tematske igrice" ko se pač temi primerno zrihtam (nič pretiranega sicer)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Georgia napisal/-a:Ponavadi se nama tko mudi, da mi da sam hlačke na stran, še majčke oz. modrčka mi ne sleče! Drgač sva pa brez vsega. Razmišljam pa, da bi si omislila samostoječe nogavice, ker pomoje čist zažgejo.
Pri nama je isto. - prvi del
drugi del - samostoječih nogavic baje ne mara. Jaz jih pa sploh ne nosim.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Georgia napisal/-a:Ponavadi se nama tko mudi, da mi da sam hlačke na stran, še majčke oz. modrčka mi ne sleče!
Ja, pr nama je tud tko sploh, če se ne vidiva kkšen teden in pol se takoj napadeva.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 11:36, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
midva se počasi slečeva do golega. obema je fajn, da občutiva en drugega popolnoma golega, stisnjena skupaj :knuddel:
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov