Kako ga presenetiti v postelji?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 147 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Če rečem kaj imam po navadi.. kanatirčko in modrc pustim gor (čeprav mu to ni všeč) je pa res,da se jst počutim bolje.. Kadar pa se odločim in mu izpolnim željo (vsaj glede oblačenja) je pa tako: Samostoječe nogavičke,usnjeni špičaki-to more bit.. Gor mam eno krilo (črno) in kak sexy modrček,korzet.. Ubistu je važno,da je privlačno in da izgleda dominantno.. Potem je pa cel moj..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Jst sm mela pa enkrat za spat eno tako oblekco (men se je bl otroška zdela ampak ok) in je bil čist navdušen in je reku da nej jo mam kr gor pol k sva šla do konca .Drugač sm ga pa zanč mau hecala k sm ga u sobi čakala pa sm mela tak bel minič čist kratk pa belo majčko pol pa še bele špičake in je sam gledu k je nazaj pršu pa je reku da nej to kr use na seb pustim k sva šla do konca Drugač se pa strinjam s Heilie
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
hmm. nima posebnih želj, najlepše mu je pa seveda, ko me vidi sam v tangicah in modrčku... takrat mu začne na vlko dogajat ... pol pa seveda še brez tega ostanem
Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Najraje me ima popolnoma brez vsega..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
*Pinki* - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Moj pa kokr kdaj.
Učasih mu ful sede da sva oba čist gola in čutva en druzga, učasih hoče da mam sam modrček gor, učasih tud tangice in jih sam odmakne... Ufff, samostoječke, to pa mislm da še nism vidla tipa, k ga to nebi napalilo
Pa tud kšni hudi sandalčki al pa špičaki z visoko peto. Zadnič sva bla v eni trgovini in sm ene fuuuullll sexi probavala, je čist horny ratu
Učasih mu ful sede da sva oba čist gola in čutva en druzga, učasih hoče da mam sam modrček gor, učasih tud tangice in jih sam odmakne... Ufff, samostoječke, to pa mislm da še nism vidla tipa, k ga to nebi napalilo
Pa tud kšni hudi sandalčki al pa špičaki z visoko peto. Zadnič sva bla v eni trgovini in sm ene fuuuullll sexi probavala, je čist horny ratu
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
Moj ima najrajši če sem čisto brez...ampak če se mudi tudi kaj ostane na meni:) drugače pa rata ceu horny če mam kašn dekolte al pa v trgovinah me vedno prepričava naj oblečem minič(jaz ga ne nosim) in njemu je res všeč.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
xxwoman napisal/-a:Zelo se potrudi, da nič ne obdržim na sebi Sem hotela kdaj vsaj moderc obdržat, pa mi ni uspelo... po mojem mu gre na živce, če me ne more poljubljat povsod
enako! . . ni šans da bi mela modrc na sebi
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Prvi neprebran prispevek • 147 prispevkov
• Stran 8 od 10
•
Prejšnja
1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov