Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
NigHtWishyKa† - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2006
- Kraj: over the hills and far away
pejta skup wn, pejta nekam kjer se densa, zaplešta skup, kušn ga, pa bo ka bo
†why am I loved only when I`m gone...gone back in time to bless the child†
- BigSexy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mal ga opazuj, se ni tok težko opazit, če je simpatija prisotna na obeh straneh. Če je, se niti ne rabiš kaj dost potrudit. Lahko se stisneš kdaj k njemu ko plešeta, ga pogledaš v oči.. s tistim pogledom.. in ga kušneš.. magar sam na lička.. lahko ga povabiš na drink in mu poveš, da ti je všeč (kar zahteva nekaj "jajc" ja) ampak če si mu všeč bo efekt samo pozitiven, ipd.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
BigSexy napisal/-a:. Lahko se stisneš kdaj k njemu ko plešeta, ga pogledaš v oči.. s tistim pogledom.. in ga kušneš.. magar sam na lička...
uuuu...ti bi ga že takoj kušnila??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
BigSexy napisal/-a:Jst sm tip . In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
aja, nisem vidla, da si moški . hja, eni si pač malo več upajo. samo če bi me tip samo tako poljubil bi mu prisolila klofuto! edino če bi mi bil RES hud!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- BigSexy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
skinny napisal/-a:BigSexy napisal/-a:Jst sm tip . In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
aja, nisem vidla, da si moški . hja, eni si pač malo več upajo. samo če bi me tip samo tako poljubil bi mu prisolila klofuto! edino če bi mi bil RES hud!
Hehe, seveda, poudarek je na pravem momentu. Takrat, se bi pa samo stopila
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
BigSexy napisal/-a:skinny napisal/-a:BigSexy napisal/-a:Jst sm tip . In ja, nebi mel nč proti, če bi me kušnla
Hehe, seveda, poudarek je na pravem momentu. Takrat, se bi pa samo stopila
čist prou maš
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Chica Guapa - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2005
- Kraj: skoraj Ljubljana
inchy84 napisal/-a:pjotra napisal/-a:Najbolj da med poukom napišeš na listek:
Obkroži.
Ali bi hodil z mano?
da ne
in mu to daš.....................
oo hudo
To smo mi v petem razredu delal
Jst sm v OŠ dobila tak listek od tipa
HASTA LUEGO
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
hmmm..ne vem no...js sm mela isti problem...ful sm se zastopla z nemu sošolcam pač....res sva bla kolega, pa on je vedu d je men dobr, js sm bla pa tut njemu tko vsaj mal...
pol je pa on dobu punco in mu je blo ful bad ker je vedu ko se počutm in je pol tut najno prjatlstvo žal šlo....tko d...občutliva zadevca
pol je pa on dobu punco in mu je blo ful bad ker je vedu ko se počutm in je pol tut najno prjatlstvo žal šlo....tko d...občutliva zadevca
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
tko ti bom rekla, vedno sm govorila, da zveza loh funkcionira če sta 2 sošolca in je kr res,. mela sm 2 enoletni zvezi z sošolcema,.. in vse bi blo kul če nebi bla premlada oz. če nebi bli fantje popolnoma neizkušeni (enga je začel metat in je hotu še kj sprobat)... ampak sj pravm po tj zadnji zvezi ti polagam na srce,.. IZOGIBI SE TAKIH ZVEZ,.. za nobenga tipa ne morm rečt, da mi je blo žou, da sm bla z njim, pa tudi če me je še tok prizadel,....
ampak za tazadnjo zvezo pa žou to loh rečem,.... in vrjem situacija je tko neprijetna... še posebi k je bivši dobi punco že 14 dni po tem k sva midva nehala,.. in zdj misl, da je ceu frajer in je vs pametn in obrekuje in tko naprej,.. tko, da raj dobr premisl....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov