Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
jancy napisal/-a:zakaj že zveza sošolcem ne bi mogla funkcionirat?
Isto sem hotla jaz vprašat
Jaz hodim s sošolcem več kot eno leto, pa prav nič nama ne fali
le pogumno!
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
pjotra napisal/-a:Najbolj da med poukom napišeš na listek:
Obkroži.
Ali bi hodil z mano?
da ne
in mu to daš.....................
oo hudo
To smo mi v petem razredu delal
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
MiSs AnGeL - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2005
Ne mislt da zveza s sošolcem ne more funkcionirat ker lahko vrjem .Jst sm bla do zdj s tremi sošolci in je šlo čist use lepo in ni to da smo u istem clasu kej preveč uplival na zvezo.Probi mu nekak namignt da ti je ušeč pol boš pa vidla reakcijo.Držim pesti
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Ne vem, zakaj nebi funkcioniral. Če sta si dva všeč in jima je skupi fajn, sta lhka sošolca, sodelavce al pa ne vem kaj. Tko da enket ga po plesnih poveb na sprehod (zdej k je že bolj toplo), al pa na drink...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
To ne moreš reči, da je ovira, ker je sošolec. Najbrž bi se vidva z lahkoto navadila drug na drugega, mogoče le sošolci bolj težko. Ampak zakaj bi se ozirala na druge?! Pokaži mu kaj čutiš do njega in zaplešita naslednjič kot par. Najbrž bosta tudi plesala bolje
- barbonete
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
sj štekava se ful dobr pa to... ni pa neke iskrice or something like that hecn se mi zdi ker se kao "perfect" guy pojavi lih u mojem classu drugač pa jest lih ne podpiram zvez med sošolci ker ima moj brat s tem bolj slabo izkušnjo sam je valda čist odvisn
drugač pa bomo vidl na maturancu drug let če mi bo še všeč
drugač pa bomo vidl na maturancu drug let če mi bo še všeč
- pipi_pujs
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
Če boš z njim jih boš nato vsaj 5 zamenjala, vsaj glede na leta. Sicer pa greš in poveš direkt. Sicer je mogoče butasta ideja za katero večina reče, da tako pa ne gre. Gre gre, si vsaj takoj na jasnem kaj pa kako. Drugače cepetaš za nekom in izgubljaš čas.
-
*barby* - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2006
barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
moj brt pa njegova punca sta tud sošolca pa jima čist funkcjonera...zdej sta skupi tko ene 7mescou pa jima čist gre
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov