Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Kaj pa vem ... če maš ful prijatlov v klasu jih začneš zapostavljat. Drugače pa, če sta npr. iz različnih krajev pa, da še maš ful aktivnosti izven šole ... pol pa niti ni tak slabo, da je sošolec, ker se te vsaj vidita vsak dan.
Nevem ... so dobre pa slabe strani. V našem klasu mamo en parček pa še kar funkcionira ... en pa je glih šel po 2 letih narazen ampak ne vem vzroka. Probaj vseeno. Mislim, da je vredno.
Nevem ... so dobre pa slabe strani. V našem klasu mamo en parček pa še kar funkcionira ... en pa je glih šel po 2 letih narazen ampak ne vem vzroka. Probaj vseeno. Mislim, da je vredno.
- Dr.Tom
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 9. 2004
- Kraj: Ljubljana
Če sta oba stara 15 let, potem on razmišlja samo s spodnjo glavo in so zelo zelo redki primeri, da se to obnese.
Osebno poznam 3 pare, ki so hodili že v osnovni in srednji šoli, skupaj po 9, 10 in 11 let, pa so šli potem narazen. Če je pa simpatija, zakaj pa ne, ampak pusti naj on kej naredi, naj pokaže, da si te zasluži, naj se mal potrudi, drugače te ne bo cenil oz. težko saj je še otrok , pa leprevidna bodi
Osebno poznam 3 pare, ki so hodili že v osnovni in srednji šoli, skupaj po 9, 10 in 11 let, pa so šli potem narazen. Če je pa simpatija, zakaj pa ne, ampak pusti naj on kej naredi, naj pokaže, da si te zasluži, naj se mal potrudi, drugače te ne bo cenil oz. težko saj je še otrok , pa leprevidna bodi
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Neeee...ne bit s sošolcem . Ker se skor nikol ne obnese( vsaj pr men se še nikol ni). Edina oseba, ko je še zdaj (pr 28-ih) skupaj z njim je moja učiteljica angleščine. Sam useen, probaj pa bo. Ampak ne preveč pričakovat od tega
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Jest tud mislm da rajš ne, ker pol k je enkrat konc se vsak dan pogreva, pa gledaš ga,.... Nevem, sicer če bi bla skupi je fino, ker sta pol zagotovo vsak dan skupi.
Recimo en primer: Moj sošolec in sošolka (oba moja dobra prjatla, smo tud skupi v ''klapci'') sta lansklet junija - tik pred koncem šole začela hodit. Nehala sta zadnji dan počitnc in ne morš si predstavljat, kako nam je blo čudno sedet v lokalu vsem skupi za eno mizo. Je trajal zlo dolg, da je spet vse normalno.
Lahko pa probaš, sej v končni fazi itak nikol ne veš.
Recimo en primer: Moj sošolec in sošolka (oba moja dobra prjatla, smo tud skupi v ''klapci'') sta lansklet junija - tik pred koncem šole začela hodit. Nehala sta zadnji dan počitnc in ne morš si predstavljat, kako nam je blo čudno sedet v lokalu vsem skupi za eno mizo. Je trajal zlo dolg, da je spet vse normalno.
Lahko pa probaš, sej v končni fazi itak nikol ne veš.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
*orange cat* napisal/-a:jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful ) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???
jest hodm s sošolcem že hmmmhm prbližn 1 let,.. probita , a ne?.. kar bo pa boo....
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
jaz tut pravim: če ne probaš ne boš nikol vedla
pri meni je bla ena dokaj podobna situacija. probala sem ampak se sploh ni dobro končalo ampak mi ni žal, kr če nebi probala, še zdaj nebi vedla pri čem sem, še vedno bi bla zmedena in vsakič bi razmišlala o tem na kak način naj si predstavlam njegovo obnašanje in najin odnos. mislim, da se zaj razumema celo bolše kot sma se pred tistim incidentom, sedima skup in vem, da mu nikoli v lajfu nebi dala več šanse, da nardi to kar mi je nardil. lik je super oseba in v nulo dober frend, ampak za skupaj pa pač nisma... s vsako stvarjo se je treba enkrat sprijaznit. čeprav težko.
sicer pa tut coldplayi pojejo: ...but if you never try you’ll never know...
pri meni je bla ena dokaj podobna situacija. probala sem ampak se sploh ni dobro končalo ampak mi ni žal, kr če nebi probala, še zdaj nebi vedla pri čem sem, še vedno bi bla zmedena in vsakič bi razmišlala o tem na kak način naj si predstavlam njegovo obnašanje in najin odnos. mislim, da se zaj razumema celo bolše kot sma se pred tistim incidentom, sedima skup in vem, da mu nikoli v lajfu nebi dala več šanse, da nardi to kar mi je nardil. lik je super oseba in v nulo dober frend, ampak za skupaj pa pač nisma... s vsako stvarjo se je treba enkrat sprijaznit. čeprav težko.
sicer pa tut coldplayi pojejo: ...but if you never try you’ll never know...
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
*orange cat* napisal/-a:jst se iskreno opravičujem če je ta tema bla že ampak je ne najdem.... no uglavnm... ušeč mi je en sošolc (tko... ful ) pa on je tut vame (100%)... ubistvu usi pravjo d me bo u kratkem uprašov AMPAK JST ZDJ NE VEM TOČN KAJ BI... ne vem kuko bi se obnesla zveza najbl me pa skrbi, da če bi bla skp, pa d bi šla kmal narazn, d bi se me poj izogibov pa d se nebi pogovarjov z mano pa tko... (k to bi blo pa mučno še 4 leta prenašat!!!) no uglavnm.... kaj bi ve nardile in a je kkšna že imela kj podobnga???
razumem.. jaz ga nisem vprašala.pol pa mi je blo žal.
če veš, da je zaljubljen vate naj te ne bo strah. in če se ne bo obneslo, se pač ne bo. lahko boš vsaj rekla, da si poskušala.
- .:fiona:.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 12. 2005
meni se pa zdi da se mi2 po tistem incidentu res še bolše razumema... celo skup sedima.. in včeraj sem spet nekaj razmišlala v stilu o nama, pa se mi je zdelo smešno, kr sem včasih cele dneve bluzla kak super bi blo, če bi bla skup, zaj pa si tega enostavno sploh ne znam več predstavlat. mi je čist dovol, da mi je sošolc in dober frend po par mescih zezanja človek skapira, da so tut še bolši tipi na svetu
- barbonete
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
***thnx***
- skatebaby
- Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 20. 4. 2006
- Kraj: Primorska :)
hehe... to se je men lan dogajal.. ja nč pač velik sm bla okol nega pa se pogovarjala z nim.. pa listke sva si pošilala pa se skos zajebavala.. pol sva bla pa enx v diskaču sva pa mal mrkala.. sam ni blo nč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov