Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Liaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2007
Ja js sm tud že prej slišala od mame, da so se neki njeni sošolci, k so bli takrat par še zdaj skupaj.. pa se mi zdelo to taaak čudnoo ..
Ma to da sma sošolca je res najmanjši problem.. js sm ful srečna.. čeprav itk pride vmes do kakih sporov tud kdaj.. ampak to nima nbene veze s tem d sma sošolca..
Ma to da sma sošolca je res najmanjši problem.. js sm ful srečna.. čeprav itk pride vmes do kakih sporov tud kdaj.. ampak to nima nbene veze s tem d sma sošolca..
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
hej...
js mam tut en problem u zvezi z enim sošolcem... problem pa je, da ne vem o njem niti tega kk mu je ime...
ja sj vem teško verjetno, sam sem brucka pa v letniku nas je okrog 200, pa mi je tale sošolc padu v oči že pri vpisu, zdej pa ne najdem nobene prložnosti da bi stopla do njega pa bi se spoznala... pa ponavadi je tk v eni skupinici, ko ne kaže neke želje po spoznavanju novih ljudi... zjutri na predavanja ponavadi pride kasnej ko js, tk da to, da bi se usedla zravn njega odpade... med pavzami se grupirajo... in enostavno ne vem kk do njega... pa ko nimam problemov z navezovanjem stikov al pa kej... sam z njim ga je teško...
help? kaka ideja?
js mam tut en problem u zvezi z enim sošolcem... problem pa je, da ne vem o njem niti tega kk mu je ime...
ja sj vem teško verjetno, sam sem brucka pa v letniku nas je okrog 200, pa mi je tale sošolc padu v oči že pri vpisu, zdej pa ne najdem nobene prložnosti da bi stopla do njega pa bi se spoznala... pa ponavadi je tk v eni skupinici, ko ne kaže neke želje po spoznavanju novih ljudi... zjutri na predavanja ponavadi pride kasnej ko js, tk da to, da bi se usedla zravn njega odpade... med pavzami se grupirajo... in enostavno ne vem kk do njega... pa ko nimam problemov z navezovanjem stikov al pa kej... sam z njim ga je teško...
help? kaka ideja?
LOVE hurts
-
ZeroCool - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Odvisno na kakšnemu faksu si
Če si npr. na faksu, kjer prevladuje moška populacija verjetno ne bo problema, si bo hotel navezati stik s tabo tako da le stopi do njega.
Drugače pa, če ti je toliko všeč naberi energijo ali pa počakaj pred predavalnico pa pojdi noter za njim pa se potem usedi zraven
Če si npr. na faksu, kjer prevladuje moška populacija verjetno ne bo problema, si bo hotel navezati stik s tabo tako da le stopi do njega.
Drugače pa, če ti je toliko všeč naberi energijo ali pa počakaj pred predavalnico pa pojdi noter za njim pa se potem usedi zraven
- tdy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 10. 2007
- Kraj: primorska
Jochie napisal/-a:Bittersweet napisal/-a:hej...
help? kaka ideja?
v naročju imej goro zapiskov oz. študijskega gradiva, pojdi mimo njega in ko boš ob njem, naj ti vsi zapiski po tleh padejo. več papirja bo na tleh, bolje bo!
pa še poglej, da bo na vrhu papir porisan s srčki, v njih pa njegovo ime
mogoč mu bo pol kapnlo
ne brez heca, se mi zdi, da je pri takih rečeh najboljš da greš do njega, se predstaviš
(sam ne rečt, jest pa tista, k boš hmal moj no ja al pa tud )
in mu rečeš, da ti je ful bedno, ker se niti sošolci ne poznate med sabo in če greste skp na eno kavo.
če glih ni kašn cepec, bo sprejel, če pa ne bo, je pa itak on na škodi ane
- tdy
- Sramežljivka
Jochie napisal/-a:sem sedajle še enkrat prebral naslov teme, pa mi je padla še ena ideja v glavo...
greš do njega, ter mu rečeš: sošolec, ti si pa meni noro, noro všeč. kaj naj storim???
no ta je pa najbojša do zdej
bom jest poskusla tud ta teden,
na kšnmu, ki mi bo noro všeč, pa bom poročala
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tdy napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Boljsa izvedba je, da mu reces, da rabis mosko mnenje in mu reces, da ti je en sosolec noro noro vsec in kaj nej naredis, in pol njemu naredis tocno to kar rece.
joooj, kaj ste dobri
in če ti reče: obesi se, si preveč grda, da bi te kdo hotel imeti...???
- tdy
- Sramežljivka
Bittersweet, zdej pa eno mal bel resno, če ti je res všeč boš že na tak al pa drgačn način zbrala pogum pa šla do njega.
ka pa kšno brucovanje?
al pa našuntaš eno tako aktivno sošolko pa organizirate zvečer eno pijačko za vse tiste k hočjo pridet, pa upaš da bo pršu ...
ne vem no, je pa tud od njega mal odvisn kšn tip človeka je,
ampak zgubit nimaš kej zlo velik al kako?
sej mu ne boš rekla da bi bla rada z njim, sam na kavo ga povab, tega se menda ja ne bo ustrašu al kk
no, čeprov, če sm čist iskrena, je tk enmu ful lahko govort, če bi bla sama na tem bi tud bolj kot ne sam srčke na zapiske risala pomoje
ka pa kšno brucovanje?
al pa našuntaš eno tako aktivno sošolko pa organizirate zvečer eno pijačko za vse tiste k hočjo pridet, pa upaš da bo pršu ...
ne vem no, je pa tud od njega mal odvisn kšn tip človeka je,
ampak zgubit nimaš kej zlo velik al kako?
sej mu ne boš rekla da bi bla rada z njim, sam na kavo ga povab, tega se menda ja ne bo ustrašu al kk
no, čeprov, če sm čist iskrena, je tk enmu ful lahko govort, če bi bla sama na tem bi tud bolj kot ne sam srčke na zapiske risala pomoje
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
tdy napisal/-a:Jochie napisal/-a:Bittersweet napisal/-a:hej...
help? kaka ideja?
v naročju imej goro zapiskov oz. študijskega gradiva, pojdi mimo njega in ko boš ob njem, naj ti vsi zapiski po tleh padejo. več papirja bo na tleh, bolje bo!
pa še poglej, da bo na vrhu papir porisan s srčki, v njih pa njegovo ime
jah če pa ne vem kk mu je ime
smo že meli dost "spoznavnih" žurov pa ga ni blo...
bom res mogla enkrat zamudit na predavanje
drgač sem pa zdej ugotovila, da mama skupi vaje, pa sma se celo pozdravla enkrat še kak mesec pa nama bo ratalo kak stavek spregovorit...
LOVE hurts
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov