Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
jst, s sošolcam? ne hvala. sva hodila, sam k je blo konc sva (je) rabu pol leta d sva nekak pršla na en normaln odnos nazaj. sicr pa poznam parček k je skup že več k dve let, pa sta sošolca. zanju pravm d sta izjema, ki potrjuje pravilo. sam onedva bosta pomojem do konca lajfa skupi
- barbonete
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
principesa napisal/-a:barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
tko ti bom rekla, vedno sm govorila, da zveza loh funkcionira če sta 2 sošolca in je kr res,. mela sm 2 enoletni zvezi z sošolcema,.. in vse bi blo kul če nebi bla premlada oz. če nebi bli fantje popolnoma neizkušeni (enga je začel metat in je hotu še kj sprobat)... ampak sj pravm po tj zadnji zvezi ti polagam na srce,.. IZOGIBI SE TAKIH ZVEZ,.. za nobenga tipa ne morm rečt, da mi je blo žou, da sm bla z njim, pa tudi če me je še tok prizadel,....
ampak za tazadnjo zvezo pa žou to loh rečem,.... in vrjem situacija je tko neprijetna... še posebi k je bivši dobi punco že 14 dni po tem k sva midva nehala,.. in zdj misl, da je ceu frajer in je vs pametn in obrekuje in tko naprej,.. tko, da raj dobr premisl....
fak...si me kr mal prestrašla nvm lej jest sm načeloma proti takim zvezam, sam zdj k sva midva skupi (in ti povem d še nkol v lajfu nism bla tok zatreskana ...ker je tip zame POPOLN v vseh pomenih) enostavno užiwam & se ne sprašujem kaj bo jutri... zakaj ne bi bla s tipom, ki na katerga sm nora pa čeprou bodo v prihodnosti maybe frke... rajši trenutno užiwam je pa res d sva skupi od konca šole, tq d nimam pojma kk bo tole funkcioniral k bova skup u classu... bomo še vidl
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
barbonete napisal/-a:principesa napisal/-a:barbonete napisal/-a:ja tole je pa že problemčič 3 mesce je že odkar sva nehala z bivšim in ---- meni je všeč samo sošolec ki je res cukr ena a, postavca za dol past pa še lušn je in karakter špica... skup hodva na plesne in tud drugač se dobr štekava...jest pa skoz mislim sam nanga... u sql opazm sam njega... mislm sj nism lih vanjga sam noben drug tip mi ni všeč... itq pa mi je jasn d zveza med sošolcema ne more funkcionirati-----KAJ NRDIT???
***thnx***
tko ti bom rekla, vedno sm govorila, da zveza loh funkcionira če sta 2 sošolca in je kr res,. mela sm 2 enoletni zvezi z sošolcema,.. in vse bi blo kul če nebi bla premlada oz. če nebi bli fantje popolnoma neizkušeni (enga je začel metat in je hotu še kj sprobat)... ampak sj pravm po tj zadnji zvezi ti polagam na srce,.. IZOGIBI SE TAKIH ZVEZ,.. za nobenga tipa ne morm rečt, da mi je blo žou, da sm bla z njim, pa tudi če me je še tok prizadel,....
ampak za tazadnjo zvezo pa žou to loh rečem,.... in vrjem situacija je tko neprijetna... še posebi k je bivši dobi punco že 14 dni po tem k sva midva nehala,.. in zdj misl, da je ceu frajer in je vs pametn in obrekuje in tko naprej,.. tko, da raj dobr premisl....
fak...si me kr mal prestrašla nvm lej jest sm načeloma proti takim zvezam, sam zdj k sva midva skupi (in ti povem d še nkol v lajfu nism bla tok zatreskana ...ker je tip zame POPOLN v vseh pomenih) enostavno užiwam & se ne sprašujem kaj bo jutri... zakaj ne bi bla s tipom, ki na katerga sm nora pa čeprou bodo v prihodnosti maybe frke... rajši trenutno užiwam je pa res d sva skupi od konca šole, tq d nimam pojma kk bo tole funkcioniral k bova skup u classu... bomo še vidl
oprosti nism hotla nobenga prestrašt,... dala sm 2 zvezi skozi tko, da mene je izučil....
sicer pa nikol neveš kako bo pri vaju.....
wish you luck
-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
Hm...
Jaz sem v gimnaziji imela zelo dobrega kolega in mi je bil zelo všeč. Ko sem mu to povedala, se je najino prijateljstvo v razredu končalo.
Sedaj se sploh več ne slišiva.
Žal mi je za to, ker sem izgubila zares dobrega kolega. Tega ne bi nikoli več ponovila. Ker veliko bolj trpim, ko ga sploh ni ob meni, kot pa bi trpela, če ne bi imela nič in bi bila samo kolega. Res mi je ful hudo. Samo rada bi nazaj svojega kolega, ampak svoje bedne odločitve, da mu povem, pač ne morem več spremeniti:-(
Jaz sem v gimnaziji imela zelo dobrega kolega in mi je bil zelo všeč. Ko sem mu to povedala, se je najino prijateljstvo v razredu končalo.
Sedaj se sploh več ne slišiva.
Žal mi je za to, ker sem izgubila zares dobrega kolega. Tega ne bi nikoli več ponovila. Ker veliko bolj trpim, ko ga sploh ni ob meni, kot pa bi trpela, če ne bi imela nič in bi bila samo kolega. Res mi je ful hudo. Samo rada bi nazaj svojega kolega, ampak svoje bedne odločitve, da mu povem, pač ne morem več spremeniti:-(
- sonrisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
Že od srednje šole ponavljam sama sebi, da se nikoli ne bom zatrapala v sošolca. In kot da me nihče ne upošteva in ne sliši...čuda ljubezni so neizprosna
Sicer pa sošolec še tega ne ve...ali pa govorijo pogledi namesto naju?
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
Že od srednje šole ponavljam sama sebi, da se nikoli ne bom zatrapala v sošolca. In kot da me nihče ne upošteva in ne sliši...čuda ljubezni so neizprosna
nauš vrjela ampak če ti je nekdo v razredu tko res fuuul všeč, .se to kmal opaz,.....
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
hm, verjemi, še huje je, če se zagledaš v cimra...
...if it hurts, it's probably worth it...
- sonrisa
- Sramežljivka
principesa napisal/-a:sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
nauš vrjela ampak če ti je nekdo v razredu tko res fuuul všeč, .se to kmal opaz,.....
hehe...se strinjam. če ne drugega, opazijo to slej ko prej favšne sošolke
- sonrisa
- Sramežljivka
Marilyn 777 napisal/-a:sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
in ne mi reči draga moja, da si ta 'srečnica' ti...?
(saj če sta oba za nekaj več...to sploh ne more biti tako slabo...ali pač? )
-
Jay - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
Mja js tega nikol nisem razumel, zakaj so nekatere ženske tako zelo proti tem zvezam znotraj razreda. Sicer mamo ena dva v razredu k sta že ful dolgo skup, sam vseen.
Pač js sm bil 1x v sošolko zaljubljen in me je pač odjebala točno s tem razlogom da sva sošolca. Zdej a je to rekla, ker si je pač neki mogla zmislit vseen.
No pa recimo, da lahko rečem, da se dokaj družim s puncami, smo tud dost to temo predebatiral in je kr večina bla proti oziroma nenaklonjena takim zvezam. Sej ubistvu je res, da če greš pol enkrat narazn, da zna bit bad. Ampak vrjetno ma vsak v razredu kakega k mu ni glih všeč, ga morda celo sovraži, pa ga more vsak dan gledat. Bo pač potem še en/ena taka več. Dobro po drugi strani zna bit velik problem za drugega prebolevat. Sploh se pa men roko na joško (hehe) zdi zelo, zelo debilno, da sploh razmišljaš o tem kaj bo če/ko se zveza konča. Pomoje bi mogu na vsako zvezo v katero se podaš gledat kot, da je čisto možno, da bo to tista tvoja zadnja.
Pač js sm bil 1x v sošolko zaljubljen in me je pač odjebala točno s tem razlogom da sva sošolca. Zdej a je to rekla, ker si je pač neki mogla zmislit vseen.
No pa recimo, da lahko rečem, da se dokaj družim s puncami, smo tud dost to temo predebatiral in je kr večina bla proti oziroma nenaklonjena takim zvezam. Sej ubistvu je res, da če greš pol enkrat narazn, da zna bit bad. Ampak vrjetno ma vsak v razredu kakega k mu ni glih všeč, ga morda celo sovraži, pa ga more vsak dan gledat. Bo pač potem še en/ena taka več. Dobro po drugi strani zna bit velik problem za drugega prebolevat. Sploh se pa men roko na joško (hehe) zdi zelo, zelo debilno, da sploh razmišljaš o tem kaj bo če/ko se zveza konča. Pomoje bi mogu na vsako zvezo v katero se podaš gledat kot, da je čisto možno, da bo to tista tvoja zadnja.
-
Lady Chatterley - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2006
moja bivša sošolka in sošolec sta začela v prvem letniku srednje, pa sta še vedno skup (zdaj že okol 5, 6 let). pa vedno ko ju vidim hodita objeta, se mata lepo, v glavem jima je čist ql. osebno pa sem se vedno izogibala česarkoli s sošolci, ker sem pač vedla že vnaprej, da se ne bo nič (dobrega?) iz tega razvilo
Keep your friends close, keep your enemies closer ...
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
sonrisa napisal/-a:Marilyn 777 napisal/-a:sonrisa napisal/-a:heh...vem, da je to res skoraj (!) najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti. .
in ne mi reči draga moja, da si ta 'srečnica' ti...?
(saj če sta oba za nekaj več...to sploh ne more biti tako slabo...ali pač? )
jap, ta "srečnica" sem bila js... ja, saj ko se stvar razvije in dokler traja je super! imaš tipa vedno na dosegu ampak ko se konča, pa niti ni več tako prijetno..
je selitev skoraj nujno potrebna!
...if it hurts, it's probably worth it...
- Black Kitty
principesa napisal/-a: nauš vrjela ampak če ti je nekdo v razredu tko res fuuul všeč, .se to kmal opaz,.....
V mojem primeru ne . Že dve let mi je en sošolc ful všeč in folk ne porajta(na začetk sem bila čist .. naši me niso pustil z njim it v koper čez vikend, potem je drugo povabil in ..hodta že 2 let). Znam bit neočitna, skulirana in realna .
Drugač pa mamo v klasu en par in se jima čist lepo obnese
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
hm, js mam tudi izkušnje s tem. začelo se je v diskoteki v tretjem letniku, malo plesanja, objemanja, pado je kiss.. potem se je zadeva umirla glede tega, v šoli sma se običajno obnašala naprej po starem, kasneje v 4. letniku pa je spet preskočila iskrica, se lepo oba zresnala, umirla, zdaj sma skup že več kot leto, upam pa, da za vedno. ni lepšega kot koga zares spoznati, vse prednosti in slabosti samo bil je pa problem zaradi sošolk, ene 2 sta mu lezli nekam pa hotli sedet zraven njega, si hotle pisat z njim ko me ni bilo v šoli.. itak se s takimi osebami skregaš, eno sem natulila na mat.plesu, se je dobesedno vrgla nanj, tadrugo pa še bom, če jo kdaj srečam pa zvem da se še zanima zanj samo kljub tem oviram bi vse skup še 1x ponovila oz. mi je vseeno ali je sošolec ali ne, važno je, da imaš nekoga rad in da ti vrača čustva.. skratka.. da letaš cel zasanjan po oblakih
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov