Kako ga osvojiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 250 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
majaoko napisal/-a:ja Zakaj? Sej to ni nič nenavadnega! No sošolca sva bila samo 2 leti...
potlej pa še čestitke z moje strani. pa ne, ker vama je zveza uspela zato, ker sta nekoč nekaj časa bila sošolca, ampak zato, ker si že srečno poročena gospa. zelo lepo je to slišati (prebrati)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- Evette
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
Poznam ga že kako leto, ko sva se spoznala sva se takoj zaštekala. Postala sva dobra frenda, use si poveva, je moj best frend. Imava ful vlik skupnih interesov pa tut vn greva doskat skp tko v družbi kto samedva. Na eni fešti sva oba popila mal preveč pa sva mau zabluzila..in to bluzenje se je stopnjevalo..vse to spolnih odnosov..potem sva začela bluzit tudi na običajne dni...pa tut spolne odnose sva mela..ampk on mi je že nazačetku k sva začela tko bluzit povedau d noče met resne zveze..pol sm js dobila fanta..pol sm pa ugotovila sm namreč d mi je moj best frend ušeč in to zlo...vem d sm se zajebala kr sm se zaljubila u best frenda..on pa noče met resne punce..in nočem da me izkorišča samo za sex...ker pa se tako dobro štekava in mi vlik pove o seb, svojih puncah...zaupa mi use..js bi pa rada d bi biu samu moj...kr mam filing da bi ga nekak lahko prpravla do tega da bi bla midva skupej...mam tut občutek d ni use na sexu..ker druživa se normalno, pogovarjava se sproščeno, vlik hodva na pijačke, kino..in rada bi ga prpravla do tega d bo samo moj..d bi z njemu hodila..ampk nimam pojma kaj naj nardim d ga osvojim...kko nej preiden iz te prijateljske cone "z bonusom" na nekej več? prosm če ma kdo kak nasvet bom hvaležna
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Res,
Zadnjič spremenil Maruša Habot, dne 03. Okt. 2018 13:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^ni res.
In to ni fer.Ampak punce še vedno to delajo znova in znova.Če sta se to zmenila že na začetku in ti je tip jasno povedal, da noče resne zveze, je to, da si se ti zaljubila, tvoj problem.
Sploh pa, dokler ti govori o puncah, bi že takoj lahko vedela, da si samo sprotni material.
In to ni fer.Ampak punce še vedno to delajo znova in znova.Če sta se to zmenila že na začetku in ti je tip jasno povedal, da noče resne zveze, je to, da si se ti zaljubila, tvoj problem.
Sploh pa, dokler ti govori o puncah, bi že takoj lahko vedela, da si samo sprotni material.
The world is as you are.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Mogoče bo slišat kruto, ampak......če bi tip hotu resno zvezo s tabo, bi bla že zdavni v vezi. Iskorišča te, za prijateljico in občasen seks si mu OK, za partnerko ne. Face it.
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
Pa halo bejbe, kako lahko rečete da vas tip izkorišča za sex?
Vsakič, ko se daš dol z nemu se daš prostovoljno - če ni prostovoljno, pol lahko posilstvo prjaviš, ampak dvomim da gre v tem primeru za to.
Mislm ne vem, če sm jz sexala sm sexala za to da je blo (v prvi vrsti) men kul.
Ne sexam za to, da bi blo tipu kul (men pa sploh ne), da bi mela pr nemu kkšno šanso, da...
In da se ne bom samo v en stavk zapičla: pozabi ga. Če je že na začetku reku da noče resne zveze, vrjetno še zmerej ustraja pri tem. Če bi se premislu bi ti že povedu. Ampak tipi se ponavadi ne premislijo in smo le punce tiste kokoši k ne znamo kontrolirat čustev.
Vsakič, ko se daš dol z nemu se daš prostovoljno - če ni prostovoljno, pol lahko posilstvo prjaviš, ampak dvomim da gre v tem primeru za to.
Mislm ne vem, če sm jz sexala sm sexala za to da je blo (v prvi vrsti) men kul.
Ne sexam za to, da bi blo tipu kul (men pa sploh ne), da bi mela pr nemu kkšno šanso, da...
In da se ne bom samo v en stavk zapičla: pozabi ga. Če je že na začetku reku da noče resne zveze, vrjetno še zmerej ustraja pri tem. Če bi se premislu bi ti že povedu. Ampak tipi se ponavadi ne premislijo in smo le punce tiste kokoši k ne znamo kontrolirat čustev.
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
N0ty napisal/-a:Pa halo bejbe, kako lahko rečete da vas tip izkorišča za sex?
Vsakič, ko se daš dol z nemu se daš prostovoljno
Ja to je fajn povedano.. izkoriščal bi jo, če bi ji rekel, da jo ima rad in hoče z njo imeti kaj več, obenem pa bi se temu izogibal, in samo seksal z njo.. to bi recimo bilo neke vrste izkoriščanje.. tukaj jaz tega ne vidim..
Drugač pa, pomoje so ti povedale že vse, kar je o tej temi za povedat..
Če pa ti še misliš, da ga lahko prepričaš, pa odpri usta in spregovori.. povej mu.. sam se zavedaj, da lahko zarad tega končaš tudi prijateljstvo z "bonusi"..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Si prijateljica z bonusom, če bi hotel vezo bi bila v vezi.
Če nimaš želje biti le to, končaj čim prej, ker se boš drugače le še bolj navezala nanj in bo vedno težje. Če ga boš poskušala prepričati v vezo se bo najverjetnje zgodilo obratno.
Če nimaš želje biti le to, končaj čim prej, ker se boš drugače le še bolj navezala nanj in bo vedno težje. Če ga boš poskušala prepričati v vezo se bo najverjetnje zgodilo obratno.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Če ti je rekel da noče resne zveze potem dvomim da si je premislil.Tudi če ti pove o puncah ne pomeni nič,razen tega da ti zaupa.
Svetujem ti le to da bodi še napraj njegova prijateljica in mu zaupaj in se prepusti toku ki te vodi.Jaz ravno to počnem in bom videla kam me bo odneslo Lahko pa nrediš to da mu poveš kaj čutiš ampak če te odbije potem veš da nebo nikoli več tako kot je bilo.
Svetujem ti le to da bodi še napraj njegova prijateljica in mu zaupaj in se prepusti toku ki te vodi.Jaz ravno to počnem in bom videla kam me bo odneslo Lahko pa nrediš to da mu poveš kaj čutiš ampak če te odbije potem veš da nebo nikoli več tako kot je bilo.
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Šnofi - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
monique* napisal/-a:Si prijateljica z bonusom, če bi hotel vezo bi bila v vezi.
Se strinjam. Brez veze forsirat stvari, če ti je jasno povedal na začetku kar hoče.
Res nimaš druge kot, da ga zapreš v klet
You look so fine I want to break your heart and give you mine.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
ostanta frenda,ti pa če hočeš renso vezo,si najd enga tipčka,ki bo za to in ki mu bo morda za kaj več, kot pa samo za sex. Verjemi,našla boš tipa,ki je zagotovo boljši,kot on.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
Prvi neprebran prispevek • 250 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov