Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Maj. 2008 11:39

Se podpišem pod post od no angel. :wink: Ni nujno, da nekdo to konstantno počne, da se sredi resne zveze zaljubi v drugo in potem svojo punco pusti zaradi neke druge. Lahko se pač enkrat zgodi in je to prvič in zadnjič, lahko pa tudi ne. To je odvisno od vsakega posameznika. Če začutiš, da si si z nekom še bližje, se bolj ujameta ipd., poleg tega pa te še zelo privlači, se marsikdo odloči za takšen korak.
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 10. Maj. 2008 11:46

jst se tut strinjam z no angel. sej človk ni sam kriv, da se zaljubi u druzga. to se loh usakmu zgodi, ne glede na to a si punca al fant. res ni prijetno, če te zapusti zarad druge/druzga, ampak najbrž tut njemu ni lahko zapustit enga, k ti neki pomen [ti je nekoč pomenu].
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Maj. 2008 11:47

Moja mat je pustila tipa zaradi fotra, pa po 20ih letih še nič ne kaže, da bi to postal vzorec :)

To so kar ena nenapisana pravila, verjetno iz Smrklje pobrana. Vsak človek je drugačen, vsaka zveza je drugačna, ampak eni so pa svetovni eksperti za posploševanje.
Poleg tega pa tukaj nima smisla moralizirat. Zveza temelji na čustvih in ko ta zbledijo, se je brezveze sklicevat na eno poštenje in odgovornost. Človek te nima več rad, raje bi bil sam/z drugo. Srečne zveze itak nimaš več, da bi pa ob tebi ostal, ker je to fer, je pa butasto.

Poleg tega pa še vedno vztrajam, da je trdno zvezo precej težje razbit, kot si nekatere mislite. Če se pa vse skupaj že itak podira, je pa fajn, če nekdo čimrej končni udarec zabije in skrajša agonijo.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 12:52

^^js (za jagodko85 nevem) sm samo hotla povedat, da s fantom, ki je punco zapustil zaradi mene, ne bi mogla bit...prvo kot prvo, ker se sploh ne bi spuščala v take zadeve, da bi komu speljala fanta...
drugo kot drugo pa, ker bi me vedno pekla vest, češ, nehala sta zarad mene...da sm jim jaz pokvarla zvezo...
ajde sej eno je, če sta skupi zelo malo časa, pa pri njinu sploh še ni ljubezni...drugo pa zame je, če prekinem večletno zvezo, ki je (dokler nisem jaz prišla) zgledala popolno...

to se bo marsikateri zdelo čisto brezveze, ampak moje mnenje je tako in dokler ne bom spoznala kakšnega drugačnega primera, tudi ne bom razmišljala drugače...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 10. Maj. 2008 13:39

oprosti ampak ne morem da nebi komentirala...
očitno zveza ne bi bila popolna, če bi lahko razpadla zaradi tebe ane?

sj vem da nenormalno boli ko te zapusti ljubljena oseba, ampak očitno nekaj ne štima, če te zapusti. tisti ki so res za skupaj, ne grejo narazen, pa če se cel svet na glavo postavi.
in mi gre zelo na živce, da se spravljate na punce, ki so z nekom, ki je pustil svojo punco samo zato da bi bil z njo. sj je sam moral vedeti kaj dela in zakaj to dela.
se strinjam, da če ma punca neki dostojanstva in samozavesti, se zasedenemu tipu ne bo namenoma metala v naročje, ampak sj se tud tistemu ki ni zaseden ne bo. pač spoznala bo tipa, če se bosta ujela in če bosta hotela biti skupaj, pač bosta. tudi če bo on zaradi tega pustil svojo punco.
v ljubezen ne moreš nikogar prisilit in če človek čuti, da s sedanjim partnerjem ni srečen, ne vem zakaj bi vztrajal.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 14:04

ampak v vsaki zvezi pride do kakšnih razhajanj, ne glede na to, ali sta za skupaj ali ne...in mogoče v tistih šibkih trenutkih zveze eden od partnerjev podleže čarom druge ženske...in če zveza (pa čeprav za trenutek) ne funkcionira, se lahko takoj razdere...in če bi bila jaz krivec za to, bi me bolelo, tako kot bi me bolelo, da me nekdo zapusti zaradi druge... :?
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 10. Maj. 2008 15:08

naprimer da bi imela ti strašno rada enega tipa, bi bla zalublena vanj in vse. Pa bi vedla da tudi on ni čist hladn do tebe, ampak bi pač imel punco par mescov :D ..si ne bi želela da gresta narazen in da bo on s tabo ?

.nevem zakaj ene delate taki halo okoli tega, da pač nekdo želi bit z nekom ko je pač že zaseden. :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 15:14

ne morem zdej komentirat, ker se nisem še zaljubla v zasedenega, da bi vam povedla, kako in kaj...
ampak sama sebi bi se zdela umazana, ker bi komu prevzele tipa...pa tud če on kej čuti do mene...mogoče bi se z njim pogovorila, da mi pove, zakaj se več ne čuti v tej zvezi in bi potem razmišljala naprej...ker sedaj ne morem govorit na pamet...

in nevem kaj je tko težkega razumet, da imamo nekatere punce tudi drugačno razmišljanje?
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 10. Maj. 2008 15:54

Veliko je takih parov, ki zapustijo partnerje zaradi drugega, samo redkokdaj se to pokaže kot vzorec, edino če eden zbira "trofeje" pa še to se ponavadi konča ko se tisti želi ustaliti z eno samo osebo.

Zelo redko pa se zgodi da ostaneta dva skupaj ko sta zelo mlada spoznala.. je pa seveda možnost
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 16:02

karmy21 napisal/-a:Zelo redko pa se zgodi da ostaneta dva skupaj ko sta zelo mlada spoznala.. je pa seveda možnost

sem začela tudi o tem razmišljati ja...midva sva začela hodit, ko sm imela 15 let in zdaj traja že 3 leta...pa jst sama sebe (trenutno, ker nevem kakšne fleše imam :? ) ne vidim z njim celo življenje...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 16:02

...dvojni...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Maj. 2008 16:07

Hmmm...ampak ali ste opazile da se ponavadi dekleta zaljubijo v zasedene dečkote? Zakaj mislite da do tega pride? :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 10. Maj. 2008 16:20

ryu10kyu napisal/-a:Hmmm...ampak ali ste opazile da se ponavadi dekleta zaljubijo v zasedene dečkote? Zakaj mislite da do tega pride? :P

No ajde da slišimo zakaj...
Jaz sem se do zdaj samo še enkrat zaljubila v nekoga, ki sem ga zelo dobro poznala, a je bil že zaseden in sem ga sčasoma pač pozabila, drugo mi ni preostalo.
MilkyWay napisal/-a:^^js (za jagodko85 nevem) sm samo hotla povedat, da s fantom, ki je punco zapustil zaradi mene, ne bi mogla bit...prvo kot prvo, ker se sploh ne bi spuščala v take zadeve, da bi komu speljala fanta...

A to, če bo nek tipson pustil svojo punco zaradi mene, pomeni, da sem ji speljala fanta? I don`t think so. :wink: Speljala bi ji ga takrat, če bi striktno delala na tem, da ga osvojim in bi podlegel mojim čarom, drugače pa ne govorimo o tem, da neki punci ukradeš fanta. :nein: No, jaz osebno se še na srečo nikoli nisem znašla v nobeni neljubi situaciji, da bi torej kateri nesrečnici speljala tipa (nisem takšne vrste človek, že nasploh pri tipih nisem jaz tista, ki naredi prvi korak :oops:), niti v situaciji, da bi kakšen tip pustil svojo punco zaradi mene, čeprav za slednje nikoli ne moremo reči nikoli. :wink: Jaz še vedno raje vidim, da nekdo pusti svojo punco zaradi mene kot pa da jo vara z mano in tega ne jaz niti ona ne bi vedeli. Glede zvez pa je pač tako, da moramo v mladih letih vse jemati bolj za rezervo, ker nič ni večno.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Maj. 2008 16:29

Meni se zdi to podlo s strani žensk, da skačete v desce ki so zasedeni.
Pravijo da ne počni drugim tisto kar ne bi sebi naredil...kako sploh lahko pogledate sebe v ogledalo in mirno s tem dečkotom živite? :nixweiss:

Tamala_mrha:
Vem odgovor ampak je predolg in prezakomliciran za na kratko razložiti...izhaja še iz obdobja ko so ženske iskale najboljšega lovca.
Morda vprašanje? Zakaj se ponavadi zgodi da je en dečko všeč večini dekletom na šoli in vse norijo za njim? Zakaj je on tako blazno zaželjen? Kaj je tako privlačnega na njem, da vse v njem vidijo alfa samca in si vse želijo da bi bile pa one tiste ki bi osvojile njegovo srce? Zakaj dekleta padajo na lumpe oziroma na tipe ki niso dolgočasni in so neke vrste ulov...one bodo tiste ki ga bodo ukrotile in vzgojile...

Malo razmisli o teh vprašanjih ki sem jih postavil...morda kakšen namig najdeš :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 10. Maj. 2008 16:30

^^no vsaj še eden, ki mu poseganje v druge zveze ni všeč :)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov