Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 01. Feb. 2008 11:35

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 01. Feb. 2008 18:45

Ma men je pa en ful všeč k ma otroka, sam je str komi 21.
In ma punco, sam zdej naj bi šla kao narazn.

:) Drugač pa sej ponavad je tko da uni tipi k so mi všeč so zasedeni...
:? :cry: ni feeer.. :cry:
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 01. Feb. 2008 20:07

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 10:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Feb. 2008 21:11

ena pač napisal/-a:Sem mnenja,da so te punce,ki jim tip že na začetku pove,da ima ali pač še ima punco,res neumne kokle. :)

Neumni so tako tipi kot punce v takem primeru. :wink: Sama sem raje samska kot da si nekoga delim. :roll:
Uporabniški avatar
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2007
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a anahirbd » 01. Feb. 2008 21:31

ena pač napisal/-a:Anahirbd...če ti je res tolk do njega ga počakaj,da s svojo razčisti.Drgač pa prej premisli,recimo,če prideta skup, a sploh veš kolk bo potrebnih prilagajanj,kr ima otroka? No, če je zrel očka, bo otrok na prvem mestu. Če pa vaju usoda pripelje skupaj, pa pazi,da tud teb ne nardi otroka,kr tip po moje niti ni tako zrel,namreč pri 21ih ima otroka in s punco se že razhajata,žalostno predvsem zarad otroka. :(

In tud zate se nekje skriva popoln samski moški,sam najt ga je treba... :D

Hvala, sej vem da se skriva, sej ubistvu komi čakam da se 'pokaže'. :D

Drugač pa glede otroka maš pa prov, to bi blo men tak čudn. Sej ubistvu me ta misel na otroka odganja stran, sam še useen, ko ga vidim se pokaže tisti znaki, ko ti je nekdo všeč.
Mah sej, še edn tak, ko ga lahk sam gledam :P
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 02. Feb. 2008 10:20

missy* napisal/-a:Ce je pripravljen svojo punco pustit zarad druge, bo tut to "drugo" zaradi tretje.
In predstavljej si, da bi ena druga tvojga tipa nagovarjala, da te pusti, da bosta bila lahko onadva skupaj :evil: :evil: :evil:

Nak s tem se pa ne bi strinjala :D . Da bi on mene pustil zarad druge? No way, razen, če bi v najini zvezi res tak močno škripalo, da se ne bi več dalo popravit. Da bi ena ga nagovarjala? Js nisem nobenga nič nagovarjala, pa tud če bi ga katira bi se ji pomoje režu v faco :P . Mu zaupam? 100 %
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 02. Feb. 2008 14:44

Lepo. Mojga tipa pa je bivša nagovarjala, naj me pusti :evil:

In ista ženska je meni istočasno govorila, kakšen luzer je, da ni primeren ne zanjo ne zame itd. Spletkarka pač. Tako da ne računaj na to, da so vse tako poštene kot ti.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Feb. 2008 14:56

a je preveč telenovele gledala? :lol:

pa ni treba računat, da so ženske poštene. dokler imata vidva s tipom zavede poštimane, da bo prekleto težko nagovorit, da te zamenja. če pa med vama že itak škripa, je pa brezveze njo krivit za radpad zveze, ker je ona lahko kvečjemu povod, vzrok morata pa vidva sama pri sebi poiskat. v tem je fora.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 02. Feb. 2008 15:18

Se spomnem enga primera ja...
Model argh, majkemi, za pojest :D . Pa se drugače poznamo s tistim modelom, pa smo tu pa tam kako rekli, meni je bil pač sladek. Enkrat pa stojimo s klapo v krogu, se debatiramo, zajebavamo, smejimo, pa vstopi on. Moje oče+njegove očke so najine očke :D . Za njim pa opa... Plavuša. Predstavi deklino kot svojo punco. No, super.
Ni minilo veliko časa, ko se spet srečamo. Stopi poleg mene in se začnema menit. In me začne govorit, kak sem mu dobra, da me že opazuje x časa, kak bi on rad z mano in če greva do njega.
Najprej se je srečal z mojim nasmeškom na gepisu, nato pa sem mu rekla, da ma punco. On: "Ja in, ka ma to veze?". Se nasmejim, pa mu rečem, da ma punco in da jo tut poznam. Pa mi je reko, naj se delam, kot da ne vem, kira je. Ga vprašam, če premalo dobi doma. Pa mi reče da ne. In sem mu rekla, da če ma zadosti doma, naj ne fehtari okoli. Sekira zakopana, z dečkom sva super kolega še naprej :D . Z njo pa tudi.
Aja... Mela sem šanso, da bi mela kaj s tem sladkim modelom. Ma je brezveze. Dokler ne konča, kar ima, sploh ne praskam.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 02. Feb. 2008 17:16

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 02. Feb. 2008 20:49

Tinchka napisal/-a:Lepo. Mojga tipa pa je bivša nagovarjala, naj me pusti :evil:

O s tem sem pa velik problemov imela. Je bivša mu rekla, da bo ona poskrbela, da bova šla narazen, ker če ga ona ne more imet, ga nobena druga ne bo imela :eek: (no nama je kar nekaj problemov povzročila, čeprav je ona dala zvezo na pavzo, druzga za rokce vlekla..).
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 03. Feb. 2008 17:23

Oh ja, kako se enim ženskam sploh da take scene delat :roll:

jullia_, imaš prav, ja.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 23. Feb. 2008 17:01

anahirbd napisal/-a:
:) Drugač pa sej ponavad je tko da uni tipi k so mi všeč so zasedeni...
:? :cry: ni feeer.. :cry:

se strinjam
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Feb. 2008 17:16

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 27. Apr. 2008 22:42

jas mam tud podobn problem, kot ta ko je temo odprla.

Sem bila lansko leto na morju z enim tipom, za mene bolj poletna avantura, on pa se čist zalubo vame. Je prišo celo do mene (mama kr precej razdalje) in vse. Meni v tistem trenutku ni kapnilo, da bi se s tega kljub razdalji lahko razvilo kaj več :? ...In potem so minevali meseci in jas sem ugotovila, da tudi meni ni čist vseeno zanj in da si tudi jas želim bit z njim. Kaj pol vidim? Tip ma punco :cry: in jo ma sedaj že kake 4 mesce. Sicer midva se nisva vidla pol leta sedaj že in jas še vedno upam, da ko se vidima da "privrejo stara čustva na dan" .

Ko sem mu povedala da si želim biti z njim, ampak da vem da je prepozno za naju mi je reko, da nikoli ni prepozno, sam da on ne more punce zaradi mene pustit, ker ne bi bilo fer :? Spet nekaj časa nazaj pa mi je rekel da on nje ne bi prevaral nikoli, ker jo ima preveč rad.

Jas res nevem kaj naj si mislim v vsem skupaj, ampak vem da ko jas tega tipa spet vidim, da se sploh ne mislim zadrževat zaradi punce. Potem bom pa vidla kak bo on.... :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov