Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 31. Jan. 2008 16:36

Sej nisem bila, kaj ti ni jasn. Zveza je škripala, če ne bi bla js bi bla pa kira druga. Poleg tega to ni blo iz zabave, ampak zaradi zaljubljenosti, ujemanja,..
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 31. Jan. 2008 16:42

Midva sva se tud spoznala, ko je mel on še punco...in je tud že škripal med njima pa ne vem kaj vse, pa ga jst vsen nisem hotla met za kej več kot pa kolega, dokler nista končala...tko da se da tud na drugačen način spelat vse skupi...in ja, tud pri nama še trajaaaa. S tem da se velik raje spominjam najinega začetka, kot pa če bi vse skupi spremljal še tist občutek slabe vesti do njegove takratne punce...

Ne vem no...tko jst gledam na to... :)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Jan. 2008 18:47

sori, ampak ful ne vidim razlike.

Black kitty se je spentljala s fantm, ki je še imel punco, ti si pa "svojemu" rekla, naj jo pusti, potem bo pa lahko s tabo. v obeh primerih sta bili vidve povod, če že ne vzrok za razpad prejšnje fantove zveze, tako da mislim, da se nimaš kaj po prsih trkat, kako si to fer izpeljala.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 31. Jan. 2008 19:12

zaseden tip je pa res zadnji, s katerim bi bila, pa da je nevemkaj. Ce je pripravljen svojo punco pustit zarad druge, bo tut to "drugo" zaradi tretje.
In predstavljej si, da bi ena druga tvojga tipa nagovarjala, da te pusti, da bosta bila lahko onadva skupaj :evil: :evil: :evil:
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 31. Jan. 2008 19:26

Js ne vem kaj delate takšen problem iz vsega skupaj :D Če bi spoznala fanta, ki je zaseden in bi mi biu všeč bi mu to tud nakazala, pokazala, dala do znanja :D To ne pomen da bi z njim ljubimkala al kaj podobnega. Potem je pa čist njegova stvar, kako se bo odloču. Če je v stabilni zvezi, kjer mu nč ne manjka, najbrž ne bo nit mignil..če je pa situacija drugačna, bi se pa že sam odloču, kaj bo naredu,a ne?
Pa Lejla tud nikjer ni napisala,da mu je rekla,da naj jo pusti, mogoče mu je pač pokazala,da ji je všeč,tist je pa potem sam naredil,kar je pač hotu. Ne vem, predvidevam pač,bo že Lejla napisala,če mam prav al ne :) Pa tud ne pomeni, da če je bivšo pustu zarad druge punce da bo potem tud njo zarad ene čist x. Pa tud noben, če ma kej v glavi ne pusti punco zarad druge ampak zato, ker v zvezi nekaj ne štima..Tist, ki pusti sam zarad druge je pa itak bedak :) No vsaj men se tko zdi. Uf sm se razpisala. Fajn bodte.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 31. Jan. 2008 19:42

sončnica napisal/-a:Js ne vem kaj delate takšen problem iz vsega skupaj :D Če bi spoznala fanta, ki je zaseden in bi mi biu všeč bi mu to tud nakazala, pokazala, dala do znanja :D To ne pomen da bi z njim ljubimkala al kaj podobnega. Potem je pa čist njegova stvar, kako se bo odloču. Če je v stabilni zvezi, kjer mu nč ne manjka, najbrž ne bo nit mignil..če je pa situacija drugačna, bi se pa že sam odloču, kaj bo naredu,a ne?
Pa Lejla tud nikjer ni napisala,da mu je rekla,da naj jo pusti, mogoče mu je pač pokazala,da ji je všeč,tist je pa potem sam naredil,kar je pač hotu. Ne vem, predvidevam pač,bo že Lejla napisala,če mam prav al ne :) Pa tud ne pomeni, da če je bivšo pustu zarad druge punce da bo potem tud njo zarad ene čist x. Pa tud noben, če ma kej v glavi ne pusti punco zarad druge ampak zato, ker v zvezi nekaj ne štima..Tist, ki pusti sam zarad druge je pa itak bedak :) No vsaj men se tko zdi. Uf sm se razpisala. Fajn bodte.

:zustimm:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jan. 2008 20:04

Sama sem tudi bila na tistem mestu, ko me je tip varal in verjemite mi, da ta obcutek res ni fajni. Strto srce vedno znova, razocaranja, itd. Skratka nic dobrega. Zato jaz tega ne bi mogla narediti, ker vem kako svinjsko boli. Ceprav mogoce tipu ni do njegove punce, se ne pomeni, da punca nima njega rada. Zato ne razumem in nikoli ne bom razumela, kako se lahko vtikavate v druge veze. Pustite jih, naj razcistijo do konca in sele nato se zacnite motati okoli tipa. Nekateri tipi pa itak razmisljajo z ono drugo glavo in bi itak bili z vsako.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 31. Jan. 2008 20:12

Ja mislm da to ni pametn kar delaš....pa se ti postav v njeno kožo pa se praš kuko bi ti blo če bi teb tvojga tipa kr ena ženska prevzela? :x
Če bi bil samski bi ti pa rekla da ga povab.
Tko pa ni, torej mislm da je brezveze probavat.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 31. Jan. 2008 20:23

No ja, pa še moja zgodba.. S fantom sva bla skupaj leto in 7 mesecev. Zčetek je bil božanski, bila sem v sedmih nebesih, dobesedno.. Proti koncu je šlo pa vse narobe, on je imel zelo malo časa, na noben koncert ni šou z mano (ker je meu kaooo tok obveznosti; jeah right pr 18. že čist resn tip :roll: ).. Pa še enkrat sm se z njegovim frendom pogovarjala in mi je povedu, da sta se enkrat pogovajala o meni, pa ga je vprašal kako lahko pustiš punco po letu in pol.. To me je ul prizadelo, ko sem njega vprašala kaj si misli o najini zvezi je pa dejal, da se mu zdi, da je vse ok.. Kar očitno ni bilo..
In zoped, sama sem hodila ven; kakor tudi on po svoje in ko sem bila na enem koncertu mrtvo pijana, sem zasrala s tipom; to sem izvedela šele naslednji dan, ker se jst nč nism spomlna. Seveda sm mu povedala in končala sva.. Po eni strani je bilo tako boljše, ker bi tako ali tako končala, vprašanje je sam, kako dolgo bi trajalo, da bi prišlo do tega..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 31. Jan. 2008 20:25

Dead_kid in komu si v tej zgodbi ukradla fanta? Oz. kaj je sploh poanta? To spada pod kako temo Varanje ali kaj taksnega.
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sončnica » 31. Jan. 2008 20:46

Itak da so razočaranja in da boli, sam ne razumem,kak vam ni jasno, da so za to krivi le vaši fantje...moji in vaši fanti varajo, ne pa tista s katero so prevarali.Na tisto,če ni vaša prijateljica ali znanka nimate biti kaj jezne. Tud ne veste, če je ona vedla da je tip zaseden, mogoče je zvedla prepozno,pa se je zaljubila,mogoč jo enostavno boli briga za to da ma on punco..amapk vse to sploh ni važno, važno je to da te je prevarau tvoj fant...od tle izvira bolečina,iz tega kar vam je storil fant, ki ga imate rade.
No vsaj jst tko gledam na to. Bistvo je sam,da fant ki to nardi ne čuti prave ljubezni. In če ne bi prevarau s to, bi s tisto drugo ali pa bi se že na nekakšen drugačen način pokazalo, da pač ne ljubi svoje punce.
Pa ne vem zakaj pišete,da vam je ena fanta ukradla..on se je pustu ukrast za moje pojme :lol: On je že imeu nekje na sred čela napisan, da bi rad da ga ena ukrade,verjemte, ker tist k noče bit ukraden tud ne bo :wink:
Uporabniški avatar
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 10. 2004
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a _Le`Ona_ » 31. Jan. 2008 21:04

Roberta R. napisal/-a:
sončnica napisal/-a:Js ne vem kaj delate takšen problem iz vsega skupaj :D Če bi spoznala fanta, ki je zaseden in bi mi biu všeč bi mu to tud nakazala, pokazala, dala do znanja :D To ne pomen da bi z njim ljubimkala al kaj podobnega. Potem je pa čist njegova stvar, kako se bo odloču. Če je v stabilni zvezi, kjer mu nč ne manjka, najbrž ne bo nit mignil..če je pa situacija drugačna, bi se pa že sam odloču, kaj bo naredu,a ne?

:zustimm:

Se strinjam!
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 31. Jan. 2008 21:45

Foxy-lady napisal/-a:Dead_kid in komu si v tej zgodbi ukradla fanta? Oz. kaj je sploh poanta? To spada pod kako temo Varanje ali kaj taksnega.

Drug tip scena.. Un k sm z nemu zasrala se je že neki časa okrog mene motal.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Feb. 2008 0:27

s tem se popolnoma strinjam. ampak ne glede na to, a ti tipu samo nakažeš, da ti je všeč, ali pa se mu vržeš brez gat direktno pred noge, se bo v končni fazi on sam odločil, kajne? torej po tej logiki tista, ki na bilo kakšen način osvaja, nima imet kaj slabe vesti. zdej pa poglejmo naprej...

sončnica napisal/-a:Pa Lejla tud nikjer ni napisala,da mu je rekla,da naj jo pusti, mogoče mu je pač pokazala,da ji je všeč,tist je pa potem sam naredil,kar je pač hotu. Ne vem, predvidevam pač,bo že Lejla napisala,če mam prav al ne :) Pa tud ne pomeni, da če je bivšo pustu zarad druge punce da bo potem tud njo zarad ene čist x. Pa tud noben, če ma kej v glavi ne pusti punco zarad druge ampak zato, ker v zvezi nekaj ne štima..Tist, ki pusti sam zarad druge je pa itak bedak :) No vsaj men se tko zdi. Uf sm se razpisala. Fajn bodte.

kaj je vmešavanje v tujo zvezo? a se vmešaš samo s tem, da zasedenemu tipu direktno obljubiš seks, če bo pustil sedanjo, a se da to narest bolj diskretno? a je to, da mu pošiljaš srčkane msge za dobro jutro, vmešavanje? kaj pa mogoče vabilo na pijačo, ker se ga parkrat diskretno in mimogrede dotakneš?
še enkrat, se strinjam, da se uspešne zveze ne uniči kar tako. in se strinjam, da se v končni fazi tip sam odloči za varanje. ampak nihče me pa ne bo prepričal, da je diskretno osvajanje zasedenega tipa povsem nedolžna zadeva, ker pač ne spiš z njim.
Maja84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Maja84 » 01. Feb. 2008 9:48

Se strinjam z zgoraj napisanim....mogoče edina možnost je ta, da sprejmeš njegova povabila na pijačo, sama pa nikakor mu ne daš vedeti, da si mu všeč. Mislim, a rabi tebe kot razlog da pusti sedanjo punco al je tolk dedca, da bo raje rešil problem in če zadeva ne gre...konča.Enako tud za punce velja, ki tipa pač nočejo pustit samo zato da nebi bile same pa čeprav je jasno da bo prej al slej konec.

torej....lahko sprejmeš povabilo na pijačo, ampak jaz mu nebi dala do znanja, da sem mu všeč, če on še kar naprej sili v vezi. Če ti ni ok...jo pusti. Ne pa čakat, da se bo nekdo bolj primeren prikazal/a zate in šele potem pustil.Zdi se mi neodgovorno in še res maš en takšen filling kot da si ti kriva za razpad oz tisti glavni povod.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov