Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Jan. 2008 0:13

ena pač napisal/-a:no moj fant pravi takim dekletom kurbice in pa,da so tipi pač taki,da izkoristijo priliko in jo imajo za lahko...me pa zanima še kakšno moško mnenje :)

ne tip je kurbir če izkorist prilko medtem ko ma doma svojo "sanjsko punco"..
torej če ženska sexa zgolj iz užitka in ji je vseeno al ma fant punco je kurbica.. tip ki pa sexa z punco, medtem ko eno že ima je pa pač izkoristu prilko?
dobr to gledate na situacijo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 30. Jan. 2008 0:35

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Jan. 2008 0:43

ena pač napisal/-a:Ja itak,da je tip kurbir :D
Sam je razlika med tem,da maš enga tipa,ki pač seksaš z njim al pa več tipov in jih menjavaš kot spodnje hlačke...ne vem kera je lahk ponosna na to...
Drgač pa sem se v to temo piknila tud zarad tega,ker sem enkrat slišala en pogovor ene deklice,ki je kolegici prav ponosno razlagala kako seksa tud z zasedenimi,kao da s tem ttud njihovim puncam pokaže,da jih njihovi fantje nimajo radi itd. :roll:

ja ok to si šla zdej že čist v ekstrem.. to je pa tist stereotip da si ženska večja samozavest in ego s tem da ji uspe "zapeljat" zasedenga tipa..
sam ni mi jasno zakaj pol use obveljajo za take..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 30. Jan. 2008 9:51

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 30. Jan. 2008 12:07

Nimam tipa,ampak z zasedenim tipom nebi bla nikol!!!!!
Ker nočem da bi recimo moj fant isto tud men delu,me varu.Samo ponavad je problem to,da ti sploh ne veš a je tip zaseden al ni,ker ponavad tisti k to delajo znajo to dobr prikrivat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 30. Jan. 2008 12:20

kamis napisal/-a:Samo ponavad je problem to,da ti sploh ne veš a je tip zaseden al ni,ker ponavad tisti k to delajo znajo to dobr prikrivat.

Ja sej... Zarad tega se je to tud men zgodil. Sploh ker se on sam ni vedu, al sta z uno bejbo skup al ne (mela sta dost cudno zvezo). K si pa njega uprasu, je pa reku enkrat ja, enkrat ne. Sicer pa ni bil sam kriv za tole. Za moje pojme je bolj delovalo kot da mata sam prijateljsko zvezo, on je pa ocitno tud dojel, kam vse pelje, tko da sva priliko izkoristla.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tami » 30. Jan. 2008 12:33

Če se ceniš in nočeš trpet se tipa, ki že ima punco, se izogni v velikem loku!! No good. :!: :!:
Uporabniški avatar
DMN
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a DMN » 30. Jan. 2008 14:00

...
Zadnjič spremenil DMN, dne 10. Sep. 2008 7:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 30. Jan. 2008 14:21

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 30. Jan. 2008 15:34

ena pač napisal/-a:In še nekaj: tud sama imam resnega fanta in mi neb blo fajn,da bi me prevaral, itak da bi ga probala skenslat amapak ženske,ki se je veselo dolčkala z mojim, tud neb božala za to dejanje.Drgač pa sem mnenja,da smo proti temu večina punce,ki smo v zvezi.Tud jas ne morem trdit,da ne bom nikol z zasedenim, sam verjamem da se neb počutila lih fajn ob tem. :)

tut js sm v zvezi.. nč ne pravm da je to prou al pa kej.. sam gre mi na živce da 70%krivde pade na punce.. 30% pa na fante.. pa ne sam tle.. tut u real lifeu je tipam ponavad oproščeno.. bejba je pa pol mestna kurbica
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 30. Jan. 2008 19:05

Mislim, da ima pri tem nekaj tudi dejstvo, da punce večkrat odpustijo prevaro tipu kot pa obratno. Tipi potem razbobnajo okoli kaj je p**** storila, ženske so pa tiho ali pa mu odpustijo, ker mislijo, da so si same krive.

Punce, ki se ukvarjajo samo z zasedenimi tipi se mi pa zdijo najhujša sorta sploh. To se mi zdi izjemno egoistično, da ne omenjamo nesramno. Najbrž gre res samo za občutek zadovoljstva, da ga je ukradla drugi. Ampak po drugi strani pa... če ji ga je uspelo ukrasti naj ga pa ima. :cool:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 30. Jan. 2008 21:40

Js sem obe resne zveze začela s tipom, ki je bil kao v vezi - stvari so škripale in jasno je bilo, da slej ko prej bo konec njune zveze (prekinitve, pavze, flirtanje z drugimi), pač sem odlašanje konca zveze pospešila. In mi ni žal, njima pa še manj. Punci sta pa vedeli, da bo slej ali prej konc.
Tako, če ne bi bla js bi pa druga bila.. Sem vesela, da sem bila js, te dve zvezi ne bi zamenjala za nobeno drugo. Ena me je velik naučila, druga pa trajaaa :hearts:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 30. Jan. 2008 21:41

Black Kitty napisal/-a:Js sem obe resne zveze začela s tipom, ki je bil kao v vezi - stvari so škripale in jasno je bilo, da slej ko prej bo konec njune zveze (prekinitve, pavze, flirtanje z drugimi), pač sem odlašanje konca zveze pospešila. In mi ni žal, njima pa še manj. Punci sta pa vedeli, da bo slej ali prej konc.
Tako, če ne bi bla js bi pa druga bila.. Sem vesela, da sem bila js, te dve zvezi ne bi zamenjala za nobeno drugo. Ena me je velik naučila, druga pa trajaaa

Pa te ni motilo, da ni takoj pustil punce ... se pravi je bil nekaj časa z obema kakor te razumem. :?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 30. Jan. 2008 22:01

Ja mogoče dan ali dva (spoznavanje, flirtanje, poljubljanje), sam potem k se je pa zveza začela, sta pa punci povedala, da zdaj je pa res konec.
Ko me je drugi vprašal, na popoln dan sredi jase, če bi hodila z njim, sem rekla naj res dobro vse še pretuhta, ker če kej začneva hočem tapravo, ne sam še eno zvezo (& če jo je prebolel, če čuti še kaj do nje,..)
Slabe izkušnje prinesejo tudi dobre - v prvem primeru me je motilo ( :evil: ) predvsem to, da je šele po 1 mescu dal njun zaročni prstan dol in verižico (njun album na mizi, njen parfum,.. vsa zaljubljenost se je spremenila v ljubosumnost, oh mlada in neumna..)
Uporabniški avatar
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *LittleBug* » 31. Jan. 2008 15:41

Če ma punco,ma njo!ne bit p......!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov