Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
ena pač napisal/-a:no bouhica te pa mi prosim povej zakaj pa deklicam paše bit ta druga?? aha si rekla zarad seksa, no te pa mi povej zakaj pa ravno zaseden?? ker je bolj razburljivo in srček bolj bije, ne??
Ce se gre za sex, je useeno, al je zaseden al ne. Ce je zaseden tip za, ne vem zakaj za vraga bi bejba potem to doklonila, ce jo privlaci in ne misli nic resnega z njim. In to lahk nardi brez slabe vesti, ce ona sama ni vezana. Kot da smo bejbe krive, da so eni tipi tok sibki
Men ni nc bolj razburljivo sexat z zasedenim tipom (ja, z enim se mi je to zgodilo) al pa z enim, ki je samski. Men je to enako. In srcek mi v takem primeru ne bije cist nc drgac, to sparam za zaljubljenost Pac ce me privlaci, on je za, njegova bejba je zame popolna tujka, zakaj pa ne? In ne mi zdej kle o neki moralnosti nabijat, ker dobrota je sirota!
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
Lizzyka* napisal/-a:mogoče preveč posplošujeta...mislm, da ma usaka, k je druga za to svoje razloge..ena zato, ker ji je fant mogoče res ušeč, druga zato, da se lahko zabava brez obveznosti, tretja pa spet zarad enih čist x razlogov.
Res je, usaka ma svoje razloge. Ampak mislim da nima smisla, da druga zenska pricakuje od zasedenga tipa, da bo pustil svojo bejbo zarad nje. Ce bi jima slo tako slabo in je ne bi potreboval, bi jo pustil a ne, se preden je njo spoznal. Torej od takega tipa je nekak brezveze pricakovat resno zvezo. Sej ne recem, se zgodi, ampak res zlooo redko.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Lizzyka* napisal/-a:mogoče preveč posplošujeta...mislm, da ma usaka, k je druga za to svoje razloge..ena zato, ker ji je fant mogoče res ušeč, druga zato, da se lahko zabava brez obveznosti, tretja pa spet zarad enih čist x razlogov.
tle ma vsak eno svojo teorijo za to.. vsak človek je drugačen en se spušča v to zaradi tega razloga, drug zaradi tega, nekdo se sploh ne,..
js sm vse prej kot nesamozavestna pa sm že bla lubica..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
bouhica - Kofetarica
ena pač napisal/-a:Bouhica kaj pa, če bi recimo srečala tipovo punco, recimo,da bi vaju ona dobla v akciji, kako bi ti reagirala Bi ji lahko pogledala v oči Te ne bi blo sram
Am s tistim tipom bi naju bolj tezko dobila v akciji, ker se je zmer morala napovedat, ko je prisla k njemu. Poleg tega niti ni skrival najinega odnosa oz. da pac nekaj mava pred starsi, prijatelji in ostalim folkom. Torej je ziher tud ona vedla, da ma njen tip se drugo.
Drgac pa ce bi bla zasacena z njene strani, me ne bi blo sram. Le zakaj? Sram je lahko tega tipa, ne pa mene. In ja, lahko bi ji pogledala v oci. Ce je tip take sorte, bi ga lahko zasacla z mano al pa katero drugo. In ta zenska bi bla sele neumna, ce bi mu pogledala skozi prste.
- Black Kitty
bouhica napisal/-a:Js pa ne razumem, kako so lahko tipi z drugo punco, ce jim njihova bejba pomeni use in jo majo ful radi.
To je sele zalostno...
Potem jim že ne pomen vse al pa nimajo 5 posto razčišenga v glav.
Men je blo čudn, k so se zanč tipi pogovarjal:
"Ej pa kako je lahko svojo prevaru, če je pa tolk luštna?"
V tem smislu, da če je lepša od punce, potem je dejanje čist razumljivo, sprejemljivo, če je pa enakovredna ali pa za odtenek manj luštna je pa narobe, čudn in tip izpade prasec
-
bouhica - Kofetarica
ena pač napisal/-a:no moj fant pravi takim dekletom kurbice in pa,da so tipi pač taki,da izkoristijo priliko in jo imajo za lahko...me pa zanima še kakšno moško mnenje
Zakaj so pa dekleta kurbice, ce sexajo v tem primeru sam z enim tipom? Tole je cist obratno. Zenska je izkoristla priliko, tip je pa kurbir
Black Kitty redko kater moski bo reku za kazga tipa, da je prasec. Sploh tkole kolegi med sabo. "Oni sam izkoristjo priliko" Fak kok mi grejo na jetra taki tipi!
Okrogla:) sem ze v nekaj postih nazaj obrazlozila, da se ne bom ponavlala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov