Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Kva dej tle Dead_kid napadate - tip je idiot k to dela svoji punci, on je z njo v zvezi in ji laže. Ona je pa frej in lahko dela, kar hoče. Sploh pa, če tip vedno napeljuje na to. Mislm ok bed filing valda ostaja, sam sorry, tle je za moje pojme 95% krivde na tipu!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Kaychee napisal/-a:Kva dej tle Dead_kid napadate - tip je idiot k to dela svoji punci, on je z njo v zvezi in ji laže. Ona je pa frej in lahko dela, kar hoče. Sploh pa, če tip vedno napeljuje na to. Mislm ok bed filing valda ostaja, sam sorry, tle je za moje pojme 95% krivde na tipu!
z moje pa 100!
Always look on the bright side of life!
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
V bistvu je ne napadajo zarad tega, ker je z zasedenim tipom, ampak ker je izjavila, da ne more rect NE. Ocitno noce a ne, kar je pa spet druga pesem. In nej si prizna, da ne gre sam za njegovo zeljo, ampak tud njeno.
Da se pa ona zre zarad tega, ker ma on bejbo in kao ona lahk pocna to, ona pa ne... Groza no! Ce on nima slabe vesti, ne vem zakaj za vraga bi jo ona mela
Da se pa ona zre zarad tega, ker ma on bejbo in kao ona lahk pocna to, ona pa ne... Groza no! Ce on nima slabe vesti, ne vem zakaj za vraga bi jo ona mela
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Dead_kid napisal/-a:Ne lej, medva sploh nisva skp, jst z njim nočem biti. Do njega ne gojim nobenih čustev, pač sva prjatla. Pr tem bi ostal tud če bi on pustu punco.
jooj..ko bi ti vedela kaj sta naredila njegovi punci. Veš kakšna bolečina je to, ko zveš da te je partner prevaral In očitno jo je zelo poceni prevaral, glede na to, da tebi to sploh nič ne pomeni...zakaj nisi rekla ne??!! Bi te razumela, če bi se v njega zaljubila in da bi blo "vredno" prevare vsaj iz tvoje strani...ampk to ..prevara za kar neki v brezveze..škoda no..
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
bouhica napisal/-a:V bistvu je ne napadajo zarad tega, ker je z zasedenim tipom, ampak ker je izjavila, da ne more rect NE. Ocitno noce a ne, kar je pa spet druga pesem. In nej si prizna, da ne gre sam za njegovo zeljo, ampak tud njeno.
Sm povedala, da med nama je neka simpatija, ne bom rekla, da mi ni všeč, mi je, ampak dlje od tega ne gre. Z njim ne bi bila, tud če bi punco reku. Pa tud povedala sm mu đže, da to ni prav, pa je blo naslednjič isto.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
~NIA~ napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Z njim ne bi bila, tud če bi punco reku. Pa tud povedala sm mu đže, da to ni prav, pa je blo naslednjič isto.
Njemu si povedala , da to ni prav, si povedala tudi sebi, da ni prav, da si z zasedenim tipom?
zakaj bi povedala sebi da ni prav da je z zasedenim tipom? konc koncev ne dela nč narobe - sej je samska, on je tisti ki ni in če ma tip namen varat svojo punco jo bo s tabo, alpa s kero drugo
Ja, ok. Ampak vsega ni on kriv. Če bi mu ona rekla ne, mogoče ne bi začel varat svoje punce. Prav tako ji nič ne pomeni in ne vem zakaj to počne, kaj sploh ima od tega
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
~NIA~ napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Dead_kid napisal/-a:Z njim ne bi bila, tud če bi punco reku. Pa tud povedala sm mu đže, da to ni prav, pa je blo naslednjič isto.
Njemu si povedala , da to ni prav, si povedala tudi sebi, da ni prav, da si z zasedenim tipom?
zakaj bi povedala sebi da ni prav da je z zasedenim tipom? konc koncev ne dela nč narobe - sej je samska, on je tisti ki ni in če ma tip namen varat svojo punco jo bo s tabo, alpa s kero drugo
To je poceni izgovor s katerim prelagaš odgovornost za lastna dejanja na drugo osebo. Ne, ona sploh ne dela nič narobe.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
Dead_kid napisal/-a:.. kako se ga obrant; ma punco.. ampak mam kr mal slabo vest, ker pomoje da punca ne ve za njegove "podvige"...
Če ma slabo vest, nej ne prelaga krivdo sam nanj. Nej mu reče ne, ne pa da sprašuje, kako se ga obrant
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Kaj ima ona od tega? Pač je horny, on ji je všeč in zakaj se ne bi šla hopa-cupa.. Ahahaha.. kot da je ona edina.. si bo pa drugo našel, saj noben tip ne pada samo na eno edino žensko.. vedno bo seveda vsak kakšno pogledal, tudi če je poročen, fant al pa nevem razen če ga je ona tako obsedla.. so tud taki primeri, sm tle pomoje ne gre več za ljubezen, bolj za psihopatstvo.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
lilica napisal/-a:Halo
Halo? Smo na zvezi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]