Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cUmpa - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Kolkr berem, se vas vse preveč zj osredotoča na tisto besedo moj, tvoj, njen, kr sploh nima pomena. Ne vem no heh, men se zdi bedasto rečt fant s katerim sm v zvezi ampak kr enostavno okrajšam na "moj fant", čeprav ne mislim s tem, da je moja last in se nima smisla zj vpičit v eno samo besedico. Tolk o tem.
Potem pa še to. Ne ni preveč lep občutek, ko se kr naenkrat pojavi ena deklca, ki si želi "mojga" fanta in še sploh, če je ta "moj" fant lažnivc, da ni večjega in mi razlaga kako me ljubi, kako on ne bi nikoli, potem pa izkoristi vsako najmanjšo priliko, da za mojim hrbtom gre k njej in njej "piha na dušo" kako je ona taprava zanj. Težk je s takimi ljudmi. No vsaj men je bilo, k sm ga imela tko fejst rada in sm si tk fejst želela, da vse kar je povedo, da bi blo res, ampak žal ni blo. Ona pa je tud vedla glih sam to, da ima on punco in seveda vse tist kar je on njej nagobcal. Tk da, sej je niti ne morm obsojat, da je delala ne vem kak zločin, k itak je bil on samo "moj tip" in ne "moja last", ampak je pa zelo bolelo, vsak njen klic, vsak sms, čist tk, kot da bi bila na kosilu, pa bi se za sosednjo mizo en vstal in začel iz mojga krožnika dol jemat ... no verjetn bi ga en čas butast gledala, morda se celo začela smejat, ampak enkrat imaš pa dovolj. Sicer pa, je sam na tistmu, ki je v vezi, da razjasni, kako je na stvari. Js npr. sm vedno kr povedala, da "imam" fanta in takoj postavla meje, nekateri tega ne nardijo in potem pride do takih težkih debat in kdo ima zj prav??? Enim se zdi nemoralno, drugim logično, tretjim čist normalno.
Vem pa, da se bo vedno najdla kera, k ji bo "moj tip" všeč.. ko si bom seveda najdla kerga upam sam, da bo naslednji bolj zdrave pameti in ga vse tiste lovke ne bodo uspele ujet, k itak bo vse na njem in če ne bo hotu, ne bo nč, če bo hotu pač bo znova isto kot sm že doživela, ampak s to razliko, da bom ob prvem mal bl krepkem sumu sam spokala in šla naprej Ne mislim se pa zarad nobene več sekirat, k itak s tem nč ne bi dosegla, potem še ima samo večje veselje.
Pridkane bodite punce
Potem pa še to. Ne ni preveč lep občutek, ko se kr naenkrat pojavi ena deklca, ki si želi "mojga" fanta in še sploh, če je ta "moj" fant lažnivc, da ni večjega in mi razlaga kako me ljubi, kako on ne bi nikoli, potem pa izkoristi vsako najmanjšo priliko, da za mojim hrbtom gre k njej in njej "piha na dušo" kako je ona taprava zanj. Težk je s takimi ljudmi. No vsaj men je bilo, k sm ga imela tko fejst rada in sm si tk fejst želela, da vse kar je povedo, da bi blo res, ampak žal ni blo. Ona pa je tud vedla glih sam to, da ima on punco in seveda vse tist kar je on njej nagobcal. Tk da, sej je niti ne morm obsojat, da je delala ne vem kak zločin, k itak je bil on samo "moj tip" in ne "moja last", ampak je pa zelo bolelo, vsak njen klic, vsak sms, čist tk, kot da bi bila na kosilu, pa bi se za sosednjo mizo en vstal in začel iz mojga krožnika dol jemat ... no verjetn bi ga en čas butast gledala, morda se celo začela smejat, ampak enkrat imaš pa dovolj. Sicer pa, je sam na tistmu, ki je v vezi, da razjasni, kako je na stvari. Js npr. sm vedno kr povedala, da "imam" fanta in takoj postavla meje, nekateri tega ne nardijo in potem pride do takih težkih debat in kdo ima zj prav??? Enim se zdi nemoralno, drugim logično, tretjim čist normalno.
Vem pa, da se bo vedno najdla kera, k ji bo "moj tip" všeč.. ko si bom seveda najdla kerga upam sam, da bo naslednji bolj zdrave pameti in ga vse tiste lovke ne bodo uspele ujet, k itak bo vse na njem in če ne bo hotu, ne bo nč, če bo hotu pač bo znova isto kot sm že doživela, ampak s to razliko, da bom ob prvem mal bl krepkem sumu sam spokala in šla naprej Ne mislim se pa zarad nobene več sekirat, k itak s tem nč ne bi dosegla, potem še ima samo večje veselje.
Pridkane bodite punce
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Pr men je p lih obratno.. kako se ga obrant; ma punco.. S tem tipom sva že dvakrat srala, zanč je še spal pr men, k je ključe zgubu (ni šlo dlje od poljubljanja), ampak mam kr mal slabo vest, ker pomoje da punca ne ve za njegove "podvige"...
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Nehi se obnasat, kot da si neka zrtev, ki se brani. Tle se sprenevedas, kot da se poljubljas z njim zato, ker se ga ne mores "obrant", v resnici pa serjes z njim ker ti sede, edin mal mas slabe vesti zarad njegove.Dead_kid napisal/-a:Pr men je p lih obratno.. kako se ga obrant
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz sem samo enkrat bila s tipom, ki je imel punco. Pa sploh nisem vedela, da ima punco. To sem zvedela nekaj dni po tistem, ko sva bla skupaj. Počutila sem se izredno glupo, da sem kaj takšnega nardila. Torej ne ... ne bi mogla razdirati neke veze in imeti nekaj z nekom, ki ima punco.
Dead_kid saj so fraj moški na tem svetu tudi! Ne vem, zakaj glih zasedenega. Saj ne pravim, da si ti vse kriva, večinoma je on. Ampak si ti tudi malo, ker se mu pustiš.
Dead_kid saj so fraj moški na tem svetu tudi! Ne vem, zakaj glih zasedenega. Saj ne pravim, da si ti vse kriva, večinoma je on. Ampak si ti tudi malo, ker se mu pustiš.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Saj poznate en rek - nikomur ne stori tistega, kar ne želiš, da kdo stori tebi!
Velja tudi v takem primeru.
Velja tudi v takem primeru.
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
nevem zakaj bi bla z nekom, k ma punco, ker to pomen, da si ti druga ženska u njegovem življenju. jst pa pri tistmu k ga mam rada nočem bit šele na drugem mestu. sploh če hočeš, da se iz tega kej resnega razvije. jst bi rekla da se mora odpovedat men al pa njej. razen če nočeš tvegat da se bo odpovedu teb...
I Just Like Being Imperfect!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov