Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Dec. 2007 22:14

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Dec. 2007 22:20

jah sej to je pa ja logično. če bo mimo prišel nekdo, ki bo zame boljši od mojega fanta, bom zvezo končala in šla z novim. zakaj bi se držala nazaj, če se mi pa ponuja nekaj boljšega?
je pa res, da močno dvomim v to, da zame obstaja kdo boljši od mojega <3 :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Dec. 2007 22:25

[q
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 11. Dec. 2007 22:29

Jao, kok ste mi smešni, k tko opletate s to teorijo, da če pustiš enga zarad drugega, bo šlo tako naprej kot po tekočem traku :D
Verjemte, da je v praksi kar nekaj parov, ki so srečni kljub temu, kar se je zgodilo v preteklosti.
In končno - zaradi druge te lahko pusti tud tvoj prvi in edini tipček po 10 ali 15 letih, hehe :wink:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 11. Dec. 2007 22:34

Mahagonij napisal/-a:
mirella napisal/-a:nekaterim puncam je to "izziv" da prevzamejo zasedenega tipa..
Bedarija..ne vem kako vam ni jasn zakaj so zasedeni zanimivi.

ej nevem to sm slisala 1x eno zensko k je tko rekla..
js ne vidim v tem nič dobrega..
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Dec. 2007 22:44

~NIA~ napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:jah sej to je pa ja logično. če bo mimo prišel nekdo, ki bo zame boljši od mojega fanta, bom zvezo končala in šla z novim. zakaj bi se držala nazaj, če se mi pa ponuja nekaj boljšega?

no, in ko boš fanta pustila zarad tanovega te le-ta mogoče ne bo želel za punco ali vsaj ne za resno, ker bo mislil da ga boš pustila zaradi prvega, ki ti bo postal všeč.. :wink:

ne ne, nisem rekla, da sem pripravljena končat zvezo zaradi nekoga, ki mi je všeč. sej mi je precej ljudi všeč.
rekla sem, da bi sedanjega fanta zamenjala z nekom, ki bi bil zame BOLJŠI. in ne delam si utvar, da bo nekdo vztrajal ob meni, čeprav bo vedel, da bi bil z neko drugo bolj srečen. globoko v sebi smo še vedno vsi egoisti.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Dec. 2007 5:42

jullia_ napisal/-a:jah sej to je pa ja logično. če bo mimo prišel nekdo, ki bo zame boljši od mojega fanta, bom zvezo končala in šla z novim. zakaj bi se držala nazaj, če se mi pa ponuja nekaj boljšega?

po kolikem času druženja lahko ugotoviš, da je nek moški boljši od tvojega? imaš sploh čas in voljo dati nekomu čas, da je v tvoji bližini, da ga spoznaš oz. ugotoviš, da je boljši? ali je vse skupaj čisti občutek, da ko bi tipa spoznala...paff...to je to, gremo zamenjat?

torej koliko časa je potrebno, da spoznaš, da je nekdo boljši od obstoječega?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Dec. 2007 7:19

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Dec. 2007 12:53

Jochie napisal/-a:po kolikem času druženja lahko ugotoviš, da je nek moški boljši od tvojega? imaš sploh čas in voljo dati nekomu čas, da je v tvoji bližini, da ga spoznaš oz. ugotoviš, da je boljši? ali je vse skupaj čisti občutek, da ko bi tipa spoznala...paff...to je to, gremo zamenjat?

27 dni :D

lej, ne vem. vse skupaj je bilo napisano čisto hipotetično, tako da časovnih intervalov res nisem definirala. ampak ne bi pa "zamenjave" naredila na podlagi trenutne fasciniranosti z nekom.
v bistvu niti ne znam opisat situacije, v kateri bi našla nekoga boljšega, načrtno da vsekakor ne iščem. govorila sem v bistvu o tisti drugi fazi, ko nekoga takšnega že najdeš, pa se je potrebno odločit.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 12. Dec. 2007 14:56

kr.ena napisal/-a:
no angel napisal/-a:Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.

Točno tako. In da on ni kaj prida, velja tudi za njegovo naslednico, ne?

Lahko pa da ti nisi glih kaj prida, če se on kar tako zagleda v drugo. In če se zagleda v drugo je jasno, da te ne ljubi, da vajina zveza sploh ni to kar si ti mislila, da je in da je bil s tabo pač samo tako dolgo, dokler si ni druge našel. Vse to pa seveda še ne pomeni, da neki drugi punci ne bo idealen partner.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 12. Dec. 2007 14:58

*lilica* napisal/-a:
martinca_ napisal/-a:Zaseden je.

Enostavno.

Pusti ga na miru!

Se strinjam :flehan:

Jaz se pa ne strinjam. Tako razmišljajo tisti, ki se jim ne da potrudit za nekaj kar si želijo. Velja za vsa življenjska področja.

Ker nek tip, ki ima punco še ni njena lastnina. On je z njo pač v tistem trenutku, nikjer pa ne piše, da bo ta trenutek trajal večno.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 12. Dec. 2007 15:04

Jochie napisal/-a:

po kolikem času druženja lahko ugotoviš, da je nek moški boljši od tvojega? imaš sploh čas in voljo dati nekomu čas, da je v tvoji bližini, da ga spoznaš oz. ugotoviš, da je boljši? ali je vse skupaj čisti občutek, da ko bi tipa spoznala...paff...to je to, gremo zamenjat?

Časovno obdobje je relativno. Eni rabijo več cajta, da jim potegne, da je nekaj boljše od tega kar že imajo, drugi pa to kar hitro ugotovijo. In če sploh pride do tega, da se nekdo ukvarja z nekom tretjim, to zame pomeni, da s primarno zvezo ni vse ok, potem je pa popolnoma nerelevantno kolk cajta rabi tip, da se odloči med staro in novo.
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 12. Dec. 2007 15:47

Lastovica napisal/-a:Jaz se pa ne strinjam. Tako razmišljajo tisti, ki se jim ne da potrudit za nekaj kar si želijo. Velja za vsa življenjska področja.

Ker nek tip, ki ima punco še ni njena lastnina. On je z njo pač v tistem trenutku, nikjer pa ne piše, da bo ta trenutek trajal večno.

no ja jst si zasedenega sploh ne želim, zakaj bi razdirala neko zvezo. to je res, da tip ni njena lastnina ampak nevem zakaj potem uporabljamo besede moj, moja ali njegova ali njen, če si človeka s katerim smo ne lastimo!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Dec. 2007 15:52

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 12. Dec. 2007 16:16

Ah kolk je zvez, ko sta dva skupaj, pa se nimata rada in sta skupaj pac kr tko, al pa pac ker sta ze dolg skup :roll:

Valda ti folk tud dalje spoznavas, tud ce mas partnerja, in ce spoznas zasedenga tipa, ki ti je povrhu se naklonjen... Ne vem zakaj hudica neb poskusu kej vec potegnt iz tega?

Sej pa beseda moj ne izraza 100% lastnine :twisted: Reces tud moja mama, pa ni sam tvoja, ampak je tud od sestre/brata :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov