Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Dec. 2007 23:52

principesa napisal/-a:lubica ne bit zj ti tle pametna,.. k nism teb sploh solila pameti,... :D če bi ti jo, bi pisala direkt tebi osebno,. torej bi pisala da to delas sm ti osebno,.

nanašal se je na vse punce ki pravjo, da so zalublene in podobne stavri...
da smo si na jasnem,...
pa ni ti treba bit koj tok napadalna.. :D

quote je bil od mojga posta.. pa na živce mi gre zato, k kr neki posplošujete.. si šla kuj govort o tem da se ne morš zaljubit bla bla.. vsaka situacija je popolnoma različna
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Dec. 2007 23:57

ANGELgirl napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
KiLLyKa napisal/-a:Zame itk bejba, ki se spravlja na zasedenga tipa ni normalna. Tip je pa lih tolk kriv kakor ona,če sodeluje v njenem pecarjenju.
Jaz osebno se na zasedene tipe neb spravlala...mi je kr neki.

Popolnoma normalno, se je treba zavedat da tvoj tip mogoče ni samo tep privlačen.. sicer pa definiraj kaj je normalnost?

Evo Roberta, sem se potrudila in šla pogledat vse tvoje poste zadnjih 5 strani, da slučajno ne bom kaj narobe govorila. Tako, da vidiš, da se nisem spuščala v točno tvoj primer, ampak zgolj v tvoje mišljenje..

In ja.. Jaz vem, da nikoli ne bom v tvoji situaciji. Že 10 let hodim ven in sem imela že kar veliko avanturc, ampak niti ena ni bila z zasedenim. Pa sem bila lahko več let zaljubljena v enega človeka, vendar ko se je zaljubil, sem se umaknila. Ne vem no, mogoče se držim načela, da ne stori nekaj nekomu, kar ne želiš, da bi on to naredil tebi. Saj je zlajnano, ampak vseeno se je pametno držat tega načela.

Ja niti ne vem kaj točn si mi hotla povedat tuki.. ampak ja.. moje mišljenje je da če nekdo počne nekaj česar ti ne, in nekaj česar ne odobravaš zato še ni premaknjen ali nenormalen.. to je blo vse kar sm s tem postom hotla povedat..
pri temi bdsm se je šlo sam o tem, da ljudje ki uživajo trpinčenje pri sexu so popolnoma normalni.. ampak punca ki pa se zagleda v fanta in ga osvaja kljub temu da je zaseden, je pa premaknjena, nenormalna,..
sam to sm hotla povedat, k mi grejo na živce take oprazke..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 10. Dec. 2007 8:37

*purple* napisal/-a:če bi tipa poznala eno leto in eno leto nebi vedela, da ima punco bi to pomenilo da ga ne poznam.In spet me odvrne dejstvo, da punce nikoli ni omenil in vprašanje, če mene tudi nebi recimo.
nevem, jst sm glede takih stvari dost previdna.enkrat sem se že na taisti način opekla in se ne mislim nikoli več.in takrat sem bila pač še zelo mlada in nesposobna takega razmišljanja kot danes.
sicer pa kot sem rekla,če pride do tega, prvič nočem da jo vara z mano in tega nebi dopustila (če ne vem pa pač ne morem pomagat, vseeno bi pa imela slabo vest če bi izvedela kasneje) , drugič nebi se vtikovala v njuno razmerje in nebi ga silila h ničemer prav tako pa ne dajala nekih alarmov in signalov, da želim biti z njim, ker nočem biti tist dejavnik da se zaradi mene kakšna zveza zruši.in vseeno bi mu svetovala, da se pogovori z njo in proba rešiti probleme, sploh če bi vedela da jo ima še vedno rad, sploh pa v tem primeru res nebi hotela biti z njim.Nočem biti s fantom ki poljublja mene, pred sabo ima pa svojo bivšo in celi rane pri meni.A-a, naj se sliši še tako egoistično,ampak hočem da sem v njegovi glavi samo jaz in ne druge.

Saj ni blo eno leto, da nisem vedla, da ima punco. :)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 10. Dec. 2007 10:25

principesa napisal/-a:use super fino fajn,.. :)
ampak k tipa spoznaš, še vanj nisi zaljubljen in gledaš bolj z tiste nagonske strani, in kmalu zveš če ma punco ali ne,..torej vanj nisi zaljubljen,.. če hočeš biz iz tega vidika z tem določenim fantom,. pol naj punce ne govorijo, da so zaluble pa nevem kaj,. dejstvo bil ti je simpatičen , sexala bi z njim,. konc deabte,.. :)
če se pa zaljubiš slučajno,.. pa mislm da bi usaka žesnka z kančkom pameti raj počakala, da je samski in se zagrebla zanga, kt pa navalila nanga ko je še zaseden,. ker če tip reagira na to pecanje, si zaljublena žesnka najbrž nebi načrtno povzročla trpljenja, ker je jasno, da bi tak tip njej naredu isto... :?
mal zakompliciran,. ampak upam, da nekak razumete kaj sm hotla povedat... :D

Tle je pač več različnih možnosti ... recimo da ti sam enga vidiš in ti je všeč pa bi mela kej z njim, pol pa zveš da ma punco in kljub temu poskušaš, to je grdo. Ampak če pa ti nekoga spoznaš in se najprej ful družiš z njim, pa šele npr. čez čas zveš da ma punco, takrat je pa že prepozno in sm zihr da je redkoktera tle ki bi se kr tak umaknla. No okej mogoč če vidiš da tip ni niti mal zainteresiran in itak veš da nimaš šans, pol normalno da ne rineš neki v njega in delaš budale iz sebe (to ni več sam grdo, ampak predvsem patetično), sam če pa on očitno kaže da si mu všeč ... pol je pa res težko.
Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Dec. 2007 12:13

no angel napisal/-a:Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.

No to mi je ful dobr povedan..
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 10. Dec. 2007 12:31

no angel napisal/-a:Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.

Točno tako. In da on ni kaj prida, velja tudi za njegovo naslednico, ne?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 10. Dec. 2007 19:08

no angel napisal/-a:
principesa napisal/-a:use super fino fajn,.. :)
ampak k tipa spoznaš, še vanj nisi zaljubljen in gledaš bolj z tiste nagonske strani, in kmalu zveš če ma punco ali ne,..torej vanj nisi zaljubljen,.. če hočeš biz iz tega vidika z tem določenim fantom,. pol naj punce ne govorijo, da so zaluble pa nevem kaj,. dejstvo bil ti je simpatičen , sexala bi z njim,. konc deabte,.. :)
če se pa zaljubiš slučajno,.. pa mislm da bi usaka žesnka z kančkom pameti raj počakala, da je samski in se zagrebla zanga, kt pa navalila nanga ko je še zaseden,. ker če tip reagira na to pecanje, si zaljublena žesnka najbrž nebi načrtno povzročla trpljenja, ker je jasno, da bi tak tip njej naredu isto... :?
mal zakompliciran,. ampak upam, da nekak razumete kaj sm hotla povedat... :D

Tle je pač več različnih možnosti ... recimo da ti sam enga vidiš in ti je všeč pa bi mela kej z njim, pol pa zveš da ma punco in kljub temu poskušaš, to je grdo. Ampak če pa ti nekoga spoznaš in se najprej ful družiš z njim, pa šele npr. čez čas zveš da ma punco, takrat je pa že prepozno in sm zihr da je redkoktera tle ki bi se kr tak umaknla. No okej mogoč če vidiš da tip ni niti mal zainteresiran in itak veš da nimaš šans, pol normalno da ne rineš neki v njega in delaš budale iz sebe (to ni več sam grdo, ampak predvsem patetično), sam če pa on očitno kaže da si mu všeč ... pol je pa res težko.
Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.

no evo ti se še najboljš napisala,.oz. tko nekak sm jest holta povedat.. :D
dejstvo je da, če tip to nardi, nimaš kj kt da ga brcnez čez vrata,...
hotla sm sam rečt, da se pač ne zalubš čez noč ampak s časom in vsak normaln tip precej hitr pove, če je zasedn,... če pa on še kj namiguje,. pol pa absolutno se strinjam nimamo kj počet s takimi :)
----------------------------------
drgač pa na živce mi gre predvsem tole,.. osvaja klub temu, da je zasedn...
motm me predvsem to, da nekdo peca nekoga, čeprov ve da je zasedn, torej je to čist načrtno in ne ponesreči,...
primer: ne mot me če moj tip peca naokol in eni jasno pokaže, da mu je simpatična in ona odgovri... jebiga sj nau dolg zasednga pecala,kr bo zlo kmal samski,.. :evil: :D
ampak da greš pecat nekoga, ki ti sam prej nč ne pokaže, kr namreč to ene delajo,.. mi pa pač ni všeč... jebiga...
martinca_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007
Kraj: okolica kp

Neprebrana objavaNapisal/-a martinca_ » 11. Dec. 2007 10:35

Zaseden je.

Enostavno.

Pusti ga na miru!
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 11. Dec. 2007 12:45

žalostno, da je veliko punc takšnih, ki nimajo samospoštovanja in ponosa, da se morjo metat za zasedenimi tipi. lohka je še tak lepotec in bog in batina ampak pri meni odpade, ker se cenim in ne mislim uničevat neke zveze. ubistvu ne počnem tega kar tudi sama pri sebi nočem da bi kdo počel men.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 11. Dec. 2007 13:57

martinca_ napisal/-a:Zaseden je.

Enostavno.

Pusti ga na miru!

Se strinjam :flehan:
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 11. Dec. 2007 14:31

nekaterim puncam je to "izziv" da prevzamejo zasedenega tipa..
naj stopi kera men na zulj bo vidla keri izziv je to :D :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 11. Dec. 2007 15:00

mirella napisal/-a:nekaterim puncam je to "izziv" da prevzamejo zasedenega tipa..
Bedarija..ne vem kako vam ni jasn zakaj so zasedeni zanimivi.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 11. Dec. 2007 15:06

mirella napisal/-a:nekaterim puncam je to "izziv" da prevzamejo zasedenega tipa..
naj stopi kera men na zulj bo vidla keri izziv je to :D :D

:lol:
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 11. Dec. 2007 17:32

Ja nekterim je to res mogoč izziv ... ampak men je to bedarija. Nikol se ne bi spuščala v kej takga sam zato, ker bi hotla neki dokazat (seb al pa komu drugemu, kakorkoli), ampak sam, če bi mi res blo ful do nekoga. Sicer so pa ene ženske čist prfukjene in nikol ne veš, ka tvegaš, če se spraviš na zasedenga. :D Recimo ena moja kolegica je enkrat hodla z enim, pol sta šla pa narazn, ampak sta še vseen ohranla stike in sta bla pač kolega, ni nč hotla al pa kej, pol je pa njegova nova punca vidla njene sms-e na njegovem tel. in celo paniko zagnala in ful neki grozila tej moji kolegici pa ne vem kaj vse. Med drugim je napisala da bo pršla pred njeno šolo pa jo tk namlatla da bo "kri scala". :lol: :lol: Sam to je že too much no. Take ženske se men smiljo, ko morjo na tak način branit svoj "teritorij".
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*LariSSa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *LariSSa* » 11. Dec. 2007 19:33

Men pa ni jasna ena stvar. Npr. se punca grebe za zasedenga tipa pa ta zapusti svojo punco zarad nje, kr mu je pač boljša, pol ga pa ta noče imet :D mislim, če že tolk vztraja nekdo, da dejsnko potem ena veza razpade, zakaj potem ni s tistim tipom?? :lol: k itaq se na koncu tk izkaže, da je bla tista prva boljša, no vsej tk mislim, k ponavadi se pol tipsoni hočejo na vsak način vrnit k prvi, ampak jih te nočejo nazaj (hvala bogu :) ) Men sam ni jasn, zakaj se poditi za nekom pa razdret neki sam zarad tega, da dokažeš da si boljši?! Men je to bedno, če bi se že spravla kdaj na zasedenga, upam vsaj, da ne bom nkol tolk nora :D ma pol bi se spravla v to zarad tega, kr bi bla rada s tistim fantičem, ne pa sam zato, da pokažem, da sm "kao" boljša ... hmmmm bedarija neki takega narest, a ne?!
čє נιн ηє мσяєš ρяєρяιčαтι, נιн zмє∂ι!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov