Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Dec. 2007 11:09

men pa to nekak ni, da bi drezala v zveze drugih.Ok če imata proleme, jih pač imata, če jih nista sposobna rešit, tudi prav, ampak nikoli pa nočem biti jaz tista, ki bi pripomogla k temu in da bi nekoga zarad tega prizadela, sploh v kakšnem takem primeru kjer mi recimo do tistga tipa nebi bilo nič, razen kakšnega sexa oziroma avanturce.meni se zdi to grdo.Res je da enkrat živimo in vse ampak nekako sem rajš poštena s čisto vestjo, brez slabih namenov in dejanj in živim svoj lajf.Navsezadnje je veliko tipov ki so še samski in sigurno bi obstajal nekdo ki mi je všeč.

samo enkrat sem se šla neko zvezo z kao zasedenim, med drugim tega doler nisem z njim prijateljevala kakšne dva tri mesece, sploh vedela nisem.In potem je bilo itak že nekako prepozno, ker sem bila zacopana vanga do amena.In začela se je vojna med njo in mano in vlekla kakšne dve leti.Kolk s jst takrat zmetala živcovb in vsega si sploh predstavljat nočem več.vse prej kot lepa izkušnja.No, na koncu sva obe pokasirale in je šel h tretji :D kar bi morale že prej vedet, glede a to da je skakal od ene do druge.Meni prekrival njuno zvezo, njej najino.In sva ostale dolgih nosov.

Jochie napisal/-a:samo problem je v tem, da če ena odleti zaradi tebe, obstaja velika verjetnost, da boš nekoč tudi ti odletela zaradi druge!

točno to, se je meni zgodilo in poznam veliko punc, katerim se je isto, pa tudi fantov.In zame to precej drži.Si upam posplošit, da je večkrat tako, kot drugače.Nekateri imajo pač v krvi, da letajo iz cveta na cvet.Raje najdem nekoga ki ni tak, sicer resda ne morem vedet, ampak pri takem ki vem da je to počel, vem da se zna zgodit nepravica tudi meni.Tako da se raje odmaknem.Ne rabim trpet za brezveze če mi ni treba.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 09. Dec. 2007 11:12

Purple: kaj pa če veš, da je on ljubezen tvojega življenja? A ga kar tako prepustiš drugi?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Dec. 2007 11:21

ko človeka dvakrat vidim in dokler človeka ne poznam, ne morem rečt da je on ljubezen mojega življenja.Sicer pa me že v štartu dejstvo, da je zaseden odvrne od tega, da bi še karkoli razmišljala.Pa četudi recimo bi ugotovila, nebi drezala vanj, naj se sam odloči brez da ga karkoli silim in namigujem.vseeno pa nebi bila brezbrižna, če bi bila jaz razlog neke razpadle zveze in če i se neko dekle zaradi mene, ker sem ji speljala tipa, jokalo.Jst pač nisem tak človek, nočem nobenemu povzročat bolečine, ne tako, ne drugače.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 09. Dec. 2007 11:49

Lastovica napisal/-a:
In zakaj bi v primeru, da fant pusti punco zaradi druge punce to pomenilo, da je imel v prvotni zvezi težave, ki jih ni znal reševat na drugačen način? To se mi zdi malo preveč posplošeno.

si ti s partnerjem zato, da bo nekoč odletel kot gumb zaradi tvojega adrenalinskega življenja ali si z njim zato, ker si ga predstavljaš ob sebi vse svoje življenje in ker ti je lepo z njim?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 09. Dec. 2007 12:03

Jaz se pa kar strinjam z Jochiejem. (btw ... pred 15 leti si mi rekel točno to in se je potem tudi zgodilo, ampak ajde, kljub temu je bilo vredno, ker sem imela lepih 5 let :wink: )
Nekomu, ki ima punco in se kljub temu zaplete z mano, ne bi mogla zaupati. Naj pač najprej pusti punco in potem se lahko zmeniva. Če je pa sposoben varanja, pa ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 09. Dec. 2007 12:08

kr.ena napisal/-a:Nekomu, ki ima punco in se kljub temu zaplete z mano, ne bi mogla zaupati. Naj pač najprej pusti punco in potem se lahko zmeniva. Če je pa sposoben varanja, pa ...

točno tko.. če je že 1x varal punco da bi bil s tabo.. zakaj pol nebi tebe varau ?? :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 09. Dec. 2007 12:11

Jochie napisal/-a:
Lastovica napisal/-a:
In zakaj bi v primeru, da fant pusti punco zaradi druge punce to pomenilo, da je imel v prvotni zvezi težave, ki jih ni znal reševat na drugačen način? To se mi zdi malo preveč posplošeno.

si ti s partnerjem zato, da bo nekoč odletel kot gumb zaradi tvojega adrenalinskega življenja ali si z njim zato, ker si ga predstavljaš ob sebi vse svoje življenje in ker ti je lepo z njim?

Z njim sem zato, da bom lahko čez 50 let rekla, da je to oseba, ki jo ljubim in mi je z njo noro dobro.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 09. Dec. 2007 12:12

kr.ena napisal/-a:Jaz se pa kar strinjam z Jochiejem. (btw ... pred 15 leti si mi rekel točno to in se je potem tudi zgodilo, ampak ajde, kljub temu je bilo vredno, ker sem imela lepih 5 let :wink: )
Nekomu, ki ima punco in se kljub temu zaplete z mano, ne bi mogla zaupati. Naj pač najprej pusti punco in potem se lahko zmeniva. Če je pa sposoben varanja, pa ...

Pa saj to jaz pravim. Naj jo pusti in pol naprej.
Uporabniški avatar
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Lastovica » 09. Dec. 2007 12:15

*purple* napisal/-a:ko človeka dvakrat vidim in dokler človeka ne poznam, ne morem rečt da je on ljubezen mojega življenja.Sicer pa me že v štartu dejstvo, da je zaseden odvrne od tega, da bi še karkoli razmišljala.Pa četudi recimo bi ugotovila, nebi drezala vanj, naj se sam odloči brez da ga karkoli silim in namigujem.vseeno pa nebi bila brezbrižna, če bi bila jaz razlog neke razpadle zveze in če i se neko dekle zaradi mene, ker sem ji speljala tipa, jokalo.Jst pač nisem tak človek, nočem nobenemu povzročat bolečine, ne tako, ne drugače.

In če je situacija taka, da se poznata že eno leto, da na začetku sploh nisi vedela, da ima punco in da je potem, ko si to zvedela bilo že prepozno (si že bla zaljubljena v njega)? In da morda njegova punca ni edina ovira med vama, ampak je poleg tega še neko formalno razmerje.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Dec. 2007 12:31

če bi tipa poznala eno leto in eno leto nebi vedela, da ima punco bi to pomenilo da ga ne poznam.In spet me odvrne dejstvo, da punce nikoli ni omenil in vprašanje, če mene tudi nebi recimo.
nevem, jst sm glede takih stvari dost previdna.enkrat sem se že na taisti način opekla in se ne mislim nikoli več.in takrat sem bila pač še zelo mlada in nesposobna takega razmišljanja kot danes.
sicer pa kot sem rekla,če pride do tega, prvič nočem da jo vara z mano in tega nebi dopustila (če ne vem pa pač ne morem pomagat, vseeno bi pa imela slabo vest če bi izvedela kasneje) , drugič nebi se vtikovala v njuno razmerje in nebi ga silila h ničemer prav tako pa ne dajala nekih alarmov in signalov, da želim biti z njim, ker nočem biti tist dejavnik da se zaradi mene kakšna zveza zruši.in vseeno bi mu svetovala, da se pogovori z njo in proba rešiti probleme, sploh če bi vedela da jo ima še vedno rad, sploh pa v tem primeru res nebi hotela biti z njim.Nočem biti s fantom ki poljublja mene, pred sabo ima pa svojo bivšo in celi rane pri meni.A-a, naj se sliši še tako egoistično,ampak hočem da sem v njegovi glavi samo jaz in ne druge.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 09. Dec. 2007 12:37

nehite že moralizirat. Življenje je borba!
Ste pa res zaslepljeni tisti, ki menite, da bo nek tip menjaval bejbe kadar se mu bo zaluštalo...kakor vidim današnje odnose je še dobro, koliko malo se vara in vse ostalo, ker ljudje res nič več ne vlagajo v odnos. Zato pa je tako kot je in najlažje je obtoževat nekoga drugega " da ti je speljal tipa". Sorry bejba, če bi mu bila sama tolk uredu, te že ne bi zapustil zaradi druge. Pač življenje je borba, prevlada močnejši, boljši... Jaz osebno nikoli ne bi krivila ženske, ki se je obešala po mojem, temveč tipa, ki je bil tako šibak, da se je prepustil njenim čarom. Potemtakem ni bil pravi zame in je prav, da je konec koncev tako.
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 09. Dec. 2007 12:39

itk da nebi sam bejbo krivila.. it takes 2 for this game :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 09. Dec. 2007 16:29

principesa napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:
no angel napisal/-a:Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.

ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit :roll:

Kot da se gre sam za seks. Mogoče se gre pa za ljubezen. :roll:

Roberta je svoj post napisala na način, da sem razbrala, da ji gre le za seks! In ja vem, da je razlika če se pa zatrapaš zraven, vendar vseeno ne podpiram, da je tip v varnem zavetju svoje žene/punce in hodi k drugi.. Če ima dovolj jajc, bo eno pustil pri miru!

men ne gre za nič, js mam svojga fanta in ne rabm druzga.. ;)
ko sm pa js bla z zasedenim, sm pa dejansko bla zaljubljena vanj.. vrjameš al pa ne se zgodi

use super fino fajn,.. :)
ampak k tipa spoznaš, še vanj nisi zaljubljen in gledaš bolj z tiste nagonske strani, in kmalu zveš če ma punco ali ne,..torej vanj nisi zaljubljen,.. če hočeš biz iz tega vidika z tem določenim fantom,. pol naj punce ne govorijo, da so zaluble pa nevem kaj,. dejstvo bil ti je simpatičen , sexala bi z njim,. konc deabte,.. :)
če se pa zaljubiš slučajno,.. pa mislm da bi usaka žesnka z kančkom pameti raj počakala, da je samski in se zagrebla zanga, kt pa navalila nanga ko je še zaseden,. ker če tip reagira na to pecanje, si zaljublena žesnka najbrž nebi načrtno povzročla trpljenja, ker je jasno, da bi tak tip njej naredu isto... :?
mal zakompliciran,. ampak upam, da nekak razumete kaj sm hotla povedat...
:D

draga moja.. ne poznaš ne mene, ne tipa, ne moje situacije.. tko da mi ne pameti solit.
naj te razsvetlim.. fant je pustu punco zarad mene, sva bla skupi, sm se zaljubila vzel punco nazaj.. in me je imel tam kjer me je hotel.. je lahko sedel na dveh stolih k je vedu kaj čutm do njega.. ko boš pa v taki situaciji ko sm bla js, mi boš pol povedala, zakaj se je šlo v mojem primeru, ok?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 09. Dec. 2007 19:55

lubica ne bit zj ti tle pametna,.. k nism teb sploh solila pameti,... :D če bi ti jo, bi pisala direkt tebi osebno,. torej bi pisala da to delas sm ti osebno,.

nanašal se je na vse punce ki pravjo, da so zalublene in podobne stavri...
da smo si na jasnem,...
pa ni ti treba bit koj tok napadalna.. :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Dec. 2007 20:12

Roberta R. napisal/-a:
KiLLyKa napisal/-a:Zame itk bejba, ki se spravlja na zasedenga tipa ni normalna. Tip je pa lih tolk kriv kakor ona,če sodeluje v njenem pecarjenju.
Jaz osebno se na zasedene tipe neb spravlala...mi je kr neki.

Popolnoma normalno, se je treba zavedat da tvoj tip mogoče ni samo tep privlačen.. sicer pa definiraj kaj je normalnost?

Evo Roberta, sem se potrudila in šla pogledat vse tvoje poste zadnjih 5 strani, da slučajno ne bom kaj narobe govorila. Tako, da vidiš, da se nisem spuščala v točno tvoj primer, ampak zgolj v tvoje mišljenje..

In ja.. Jaz vem, da nikoli ne bom v tvoji situaciji. Že 10 let hodim ven in sem imela že kar veliko avanturc, ampak niti ena ni bila z zasedenim. Pa sem bila lahko več let zaljubljena v enega človeka, vendar ko se je zaljubil, sem se umaknila. Ne vem no, mogoče se držim načela, da ne stori nekaj nekomu, kar ne želiš, da bi on to naredil tebi. Saj je zlajnano, ampak vseeno se je pametno držat tega načela.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov