Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sun_green napisal/-a:Roberta R., zakaj bi me ubila? misliš, če bi bla na mestu od punce? ja no sej v tem primeru ne bi nikoli zvedla
točno tako
mam srečo da sva oba s tržiške občine.. vrjemi, tuki se vse zve si kdaj že slišala za firbc okne k jih mamo po tržiču.. k hodiš to ljudje še jejo kosilo na oknih, da ne bodo kej zamudil pol pa ta pove enemu, ta drugemu in pride vse do tja kamor ne bi smelo drgač pa dokler te ne dobijo fajn.. k maš pa jezno punco za vratom je pa ful zoprna zadevca.. že bivše znajo bit učasih taprave nadloge
in ti pravš da te niso nikol dobil? hehe.. js sm sam enkrat tako ušpičla, pa sm bla takoj busted
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Miss Dior napisal/-a:ženske kaj ste take prasice? če ma fant punco ga pustite pa si najdite kakšnega drugega. joj če meni katera to naredi jo bom zmlela v prah. odrastite in pustite zasede na miru!!!!
vsak po svoje, kokr mu paše.. če pa ktera tebi to nardi, bo pa tvoj fant prasec, ker on ve kaj ima, pa se vseen spusti v to.. zame so zasedeni definitivno bolj krivi kot tisti ki se mečejo po zasedenih..
in ne nismo prasice, preprosto nam je nekdo všeč in gremo čez vse ovire.. isto je tut v eni temi, v kateri bi se vsaka borila za fanta, preko prijateljice, če bi bla v taki situaciji.. zakaj se pol ne bi borila proti popolni neznanki??
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Miss Dior, tale s prasicami je kr mal huda no. Js lahk rečem, da če bi že od samga začetka za nekoga vedla, da je zaseden, bi ga pustila pri miru in ga niti ne bi gledla kot potencialnega kandidata. Drugač pa je, da npr. nekoga spoznaš in se začneta mal bolj družit, ti postane všeč, pa potem zveš, da ma punco. Težko se je pol nekomu odpovedat, ko ti je enkrat že všeč. Pač poskusiš srečo. Če ma tip svojo punco rad, itak nimaš šans, tud če mu tečnariš ko te bo odjebal. Js sm se drugač enkrat (mislim da je blo sam enkrat, no ) na nek način zapletla z nekom, ki je mel punco. Ampak je blo pač tak, da sma se spoznala (bla sma sošolca), se ful družla, pol sma si začela že pisat prek sms-ov pa to, no in šele pol sm zvedla, da ni samski. Sam za mene je blo že prepozno, ker sm bla že čist zatrapana v njega. V bistvu je bla pa fora tud v tem, da je bla njegova punca iz tujine, zato sm še tok bolj vztrajala. On je sicer ostal z njo in sta še zdej skup, sma pa midva vseen vmes neki mela. Sm zarad tega prasica? Mogoč. Ampak mela sm ga preprosto rada.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Miss Dior napisal/-a:ženske kaj ste take prasice? če ma fant punco ga pustite pa si najdite kakšnega drugega. joj če meni katera to naredi jo bom zmlela v prah. odrastite in pustite zasede na miru!!!!
Ti raj ustimi svojga tipa tko, da ne bo skaklal za drugimi. Tud za varanje sta potrebna dva kokr za zvezo. In ja, usak isce najboljse in ce se tipu zdi, da je druga boljsa, zakaj bi pr trenutni bejbi vztraju
-
cUmpa - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Res je, vsak po svoje, ampak ni pa fajn občutek, ko se ena prpopa na tvojga tipa meni je šlo na bruhanje, ko sm sedela zravn, ko ga je klicarla... dal jo je celo na zvočnik, da sm vse lepo slišala, on ji je reko, da naj ga pusti pri miru, ker ima punco, ta pa še kr, da je ona boljša in če ne bo poskuso ne bo nkol vedo pa da sej me je vidla in da nism nč posebnega... in tralala... js sm itak bla čist na konc z živcim in sm se oglasla.. ma dej no kej pametnega povej, takrat je pa na hitr prekinla.. čez 2 minutke pa prileti sms "joj je nora ta tvoja baba, ka se ma ona za vtikat v to kar imava midva??" resno, občutek je grozen, kr nekatere si enostavno ne dajo dopovedat. Ampak ok, moj je potem z drugo skočo v postlo jao jao, sm pa vseen fesjt trpela, ko sm slišala, kaj vse je imela čez mene za povedat, pa me ni nkol prej niti vidla.
No, kar hočem povedat- js sm to doživela, ko kera lovi mojga tipa in kr vem, kako to boli, js tega ne bom drugim počela, sicer nkol nisem, ampak zj še manj... zato se ne zapletam kr na hitr, ampak se prej dobro prepričam, da je zares samski... Kk je že tist.. ne stori drugemu tistega, kar nočeš, da bi kdo storil tebi?!
No, kar hočem povedat- js sm to doživela, ko kera lovi mojga tipa in kr vem, kako to boli, js tega ne bom drugim počela, sicer nkol nisem, ampak zj še manj... zato se ne zapletam kr na hitr, ampak se prej dobro prepričam, da je zares samski... Kk je že tist.. ne stori drugemu tistega, kar nočeš, da bi kdo storil tebi?!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
bouhica napisal/-a:In ja, usak isce najboljse in ce se tipu zdi, da je druga boljsa, zakaj bi pr trenutni bejbi vztraju
ja, ampak to je že neki drugega.če tipček ugotovi da mu je ena druga boljša in pusti svojo sedanjo punco in gre k njej je ok.če pa vara je en navaden strahopetec.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Cumpa, jst bi se pa na tvojem mestu kar malo zabavala. mislim, postavi se v kožo, tiste ki je lovila tvojega fanta. bejba se potrudi, uporabi najbolj zapeljiv glas, vnaprej naštudira cel govor, na drugi strani jo pa tip da na zvočnik in se ji skupaj s punco, ki jo zraven drži za roko, smeje.
to je čisto dovolj dober razlog, da pustim zasedene pri miru. prevelike bruke bi tvegala
to je čisto dovolj dober razlog, da pustim zasedene pri miru. prevelike bruke bi tvegala
-
cUmpa - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 11. 2007
Zj če lahk nadaljujem z mojim primerom: razumem, da se je ta punca res orng "zagrela" za mojga tipa.. ok, dobro, ampak če se ga je že lotla osvajat al kk se že temu reče, zakaj tehnika gremo pljuvat po njegovi punci? Men se je zdel to vrhunec nesramnosti, ko sm jo slišala kako grdo govori o meni. Ko jo je on vprašal, da zakaj presoja, da je ona boljša, ko pa me je glih enkrat vidla z njim?!.. in njen odg?? Heh, da se mi že po izgeldu vidi, da ne morem bit bogve kaj Jao?! Mislim, če se že spraviš na mojga tipa, dej pokaži svoje adute, ne pa neki pljuvat po men Ampak iz vsega, kar sm js s tem tipom doživela, sm se marsikaj naučila, sicer na boleč način, k mela sm ga res zeloooo rada, ampak lekcija mi je pa tud taka, da menda nkol več tšne v glavnem ona je pol na konc, ko je vidla, da me vendarle ne bo zamenjal, poslala še ta zadnji sms, da kar naj bo z mano, če ne vidi dobro... Hmmm, karkoli je že mislila s tem Mi je pa pol, ko sva šla narazen priznal, da ga je to najbl zmotlo, kr je vs čas po meni pljuvala. Tk, da tiste, ki se lotite moških v vezi, svoje adute na plano, ne pa iskat nekih napak pr njegovi punci, k veste glih sam to kk izgleda.
-
BIBI21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
men osebno ni ql, da bi osvajala fanta, ki ima in za katerega vem da ni samski in da ima punco ... mi ne bi bilo všeč, če bi kdo to men delal, zato se tud sama tega izogibam ...
sej ne pravijo zastonj ... "ne počni drugim tistega, kar sam ne želiš, da tebi drugi počnejo "
sej ne pravijo zastonj ... "ne počni drugim tistega, kar sam ne želiš, da tebi drugi počnejo "
-
NotYourToy - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2006
BIBI21 napisal/-a:men osebno ni ql, da bi osvajala fanta, ki ima in za katerega vem da ni samski in da ima punco ... mi ne bi bilo všeč, če bi kdo to men delal, zato se tud sama tega izogibam ...
se strinjam. Prizadeta bi bila sam punca s katero je, ki pa pravzaprav ni tebi naredila nič. Sploh pa (bog vse vidi in) slej ko prej se ti to vrne.
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov