Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 10. Okt. 2007 19:31

Buuba je verjetno zadevo že pognala naprej ali pa jo je zaustavila :D .
Kdo je v takih in podobnih zadevah kriv, ni debate. Oba! On predlaga, ona popusti, ona predlaga, on popusti. Ne moreš krivit samo fanta ali pa samo punce, halo! Moj bivši se je tudi z drugo žensko bolje ujel, pa je bila več z njim kot jaz, pa nikoli nisem nje krivila - niti njega.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Okt. 2007 18:46

No, jaz imam podoben problem... Do pred kratkim nisem do Njega čutila nič, razen običajno prijateljstvo... poznam ga že zelo dolgo... Pred kratkim pa se je v meni nekaj premaknilo... Čustva so enostavno oživela v meni in me dušijo, ampak nisem še nikomur povedala, da mi je všeč, ker ima punco (ne vem kako dolgo, ampak kolikor njegovi prijatelji govorijo o njiju, se mi zdi da že kakšno leto ali dve). Me tako zelo boli, ko ju vidim skupaj. :( Razumem, da ima punco, ampak ni hujšega kot biti zraven osebe, pa je ne moreš imeti (stokrat povedano, ampak resnično). :( Z njegovo punco sva samo znanki in se včasih kaj pogovarjava, ampak nisva v prijateljskih odnosih. Mislim, da mi je bil že od začetka najinega poznanstva všeč ampak si nisem upala priznati oz. sem to potlačevala nekje globoko v sebi. Kaj pravite, imam kaj možnosti - naj čakam vsaj nekaj časa, če ne bosta več skupaj...?
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 16:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Okt. 2007 13:34

Tamala_mrha, najprej se vprašaj, ali do njega čutiš prijateljstvo z začimbo simpatije, simpatijo, zaljubljenost ali pa strast, ker veš, da ti je nedosegljiv?
Potem pa razmišljaj naprej. Ker, glede na to, da se on druži z vsemi in med nubeno ne dela razlik, mislim, da nisi na njegovem seznamu, razen za f** - če.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2007 14:08

Torej, stvar je sledeča. Kolikor opažam njegovo vedenje, se s puncami nasplošno dobro razume, s tem da se do mene nekako obnaša drugače ... ne da bi to bila samo moja opažanja, ampak vedno pride do mene in me nekaj zafrkava, v pozitivnem smislu. Na začetku sva bila samo "kompanjona" za it na pijačo, ko se nama ni dalo it poslušat predavanj ... potem so minevali tedni in sva se še bolj ujela. S punco se zaradi tega ni razumel nič slabše. Zdaj pa skoraj ne mine dan, da ne bi pomislila nanj s te perspektive. V glavnem sem si na jasnem, da do njega ne gojim več samo prijateljskih čustev (še vedno so prisotna, ampak jih izpodrivajo še druga), ampak tudi zaljubljenost. Ko ga ni zraven v družbi, se počutim tako povoženo ... Tega nisem še do nikogar čutila, vedno je bila samo običajna zaljubljenost, ki je kmalu minila. Zdaj pa se tole vse skupaj že lep čas vleče .... No, on mi je (poleg tega da mi je zmešal glavo) dal tudi občutek nekakšne topline. Ni mi vseeno zanj, še posebno zdaj ko ne hodi veliko v šolo, ampak samo kampanjsko, ker dosti šprica ... se bojim, da bo še v drugo padel letnik, kar pa pomeni, da ne bo več padel ampak bo izključen. ? Njegovi punci očitno ni veliko do tega, da bi naredil šolo. Vsaj tako si mislim.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 14. Okt. 2007 14:45

Jaz še vedno mislim, da je zadeva čisto enostranska. In da na koncu boš itak sam ti prizadeta, ker si si domišljala nekaj, česar ni.
Če pa je njegovi punci vseeno ali bo on naredil šolo ali pa ne, je pa čisto njuno. Meni je tudi vseeno za mojga, kaj dela na faxu, ker je on tam, ne jaz.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2007 14:46

Saj si že cel čas govorim, da nima smisla čakati in upati, ker bom samo še bolj razočarana... :(
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Okrogla:) » 14. Okt. 2007 16:19

Tamala_mrha: če si kok tok normalna...boš v vsakem primeru ti na konc kratko potegnla...al boš prizadeta, ker te pač on ne bo nikoli vidu več kot kolegico...če pa že...boš pa izpadla prasica :? ki se meša tam, kjer ji neb blo treba.... Js sm enkrat v gim izpadla to in verjemi je slabši filing, kt pa pobožno sanjanje o tipu :?

moj predlog je, da se za neki časa odtrgaš od vajinih skupnih dejavnosti, ala pijača in to, ker ti bo tako najlažje...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 14. Okt. 2007 16:20

ne vem zakaj se mešate v zveze.. če sta še skupi s punco pol on zate odpade. če se bo že zalubu vate (ali se je že) pol bo že sam naredu konc zvezi.. je mogoče da si mu tudi všeč.. sam ponavad se ne menja osebe ki jo maš rad za osebo ki ti je všeč. tko da če je kaj na tem, ti bo že povedal, drugač pa stran.. pomisl kako bi se ti počutla k bi se ena metala za tvojim fantom.. pa te nočem nč užalt, vem da se zgodi da se zaljubiš v zasedenega, ampak pusti stvari raje pri miru.. ponavad je to tut bolj stvar te magične nedosegljivosti.. ko enkrat nima več punce, preprosto ni več zanimiv.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 14. Okt. 2007 22:34

Tamala_mrha, pomoje je bolš, da ga čimprej pozabiš. Ker ne glede na to, kak se mata fajn skup, kak se skupi zafrkavata in ne vem kaj počneta, on ma še vseen punco, ki jo ma najbrž rad, sploh ker sta (kot praviš) že neki časa skup. Ne preveč upat v glavnem. Sm bla sama na istem, ful sm se družla z enim ki je mel punco, pa ni blo sam to, pisala sma si prek sms-ov, prek msn-ja tud do 5h zjutri, mel je ful take fore ki so mi dale mislit, da me gleda tud na mal drugačn način kot sam prijatlco, pa ful je blo takih stvari v glavnem. Js sm zato ful upala, na koncu pa ni blo nič. Še zmeri je s svojo punco. Sej ne rečem, ni nemogoče, da bi vidva lahk bla skup, ampak a ti on sploh daje kak konkretn znak da si mu všeč?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a J.Lo » 16. Okt. 2007 14:36

Jaz ti tud predlagam, da se v vezo ne vmešavaj. Glede čakanja, pa nimam nasveta :? Pomoje je boljše, da probaš najt nekoga drugega, ki ti bo všeč, ker od tega čakanja je čisto možno da ne boš imela nič.

Mene pa nekaj zanima. Mi je všeč en, ki je par mesecev nazaj končal s punco, mela sem že občutek da jo je prebolel, pol mi pa reče, da ga je klicala spet. Zdaj pa ne vem - mi2 sva prijatelja, ampak se je ona spet pojavla... Noro mi je njemu karkoli rečt glede nje, ker nenazadnje to ni moj problem kaj sta imela in kaj imata (sicer je rekel,da mu nekaj gnjavi). Jaz sem mu htela pač nakazat da mi je všeč - ampak sem se zdaj tu ustavla, ker nevem kaj naj. Kakšen predlog?
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 16. Okt. 2007 20:03

če sta že končala.. pol ne bi škodil če bi mu pač nakazala, da bi ga rada za kej več kot kolega.. razen če je njegova bivša punca tvoja prjatelca.. če ga kliče najbrž ona še ni prebolela & pol najbrž to ne bi blo lepo :) drugač pa pomoje kar.. če se ti zdi da imaš šanse kar v akcijo! pa vso srečo ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
sun_green
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sun_green » 16. Okt. 2007 22:22

Tamala_mrha in ostale... ja vsaj v sredji šoli so najboljši tisti tipi ko so zasedeni... ne vemo zakaj je tko, ampak je,kr pomislite. no vsaj z mano je bilo tako :oops: pač obstajamo ljudje, določen procent, ki nas najbolj privljači nedosegljivo. pa ne da ni dobrih samskih tipov. sam tisti zasedeni so bolj zanimivi, večji izziv :twisted: v srednji šoli sem bla zmeraj zaljubljena v zasedene... in pa take, ki so veljali za frajerje... take ko smo skupaj šrpicali, kadili, žurali... full dobro je in to MORAŠ dat skozi, če ne ti bo žal... mogoče malo egoistično, ampak kdaj pa boš počela norosti če ne v sredji šoli? na faksu in kasneje se od tebe pričakuje večja resnost..tudi v odnosu s fanti(oziroma fantom :roll: )skratka: uživaj dokler se da pa glej da njegova punca ne bo zvedla za to!!! :twisted:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Okt. 2007 0:13

sun_green js bi te ubila :D :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Okt. 2007 0:16

pa tut ni najbolš to svetvat.. saj če je punca zaljubljena, kokr sm dojela.. te so. navežeš se, pa ni zagotovila, da bo na koncu tebe izbral.. vsak dan živet z dejstvom da poljublja drugo žensko, ko pa si v človeka zaljubljen, je pa resno težko.. verjemi šla skoz to.. pustu punco zarad mene.. in tok hitr k jo je pustu jo je tut vzel nazaj.. torej sm na koncu itak jaz izvisela..
(__/)
( o.O)
(")_(")
sun_green
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sun_green » 17. Okt. 2007 11:53

Roberta R., zakaj bi me ubila? misliš, če bi bla na mestu od punce? ja no sej v tem primeru ne bi nikoli zvedla :)
ok to se strinjam da če je zaljubljena je malo huje ampak v tipa ki ima punco si ne moreš privoščit neki hudo zaljubit. lahko misliš da si pa use...sej v bistvu kaj je ljubezen od začetka drugega kot močna fizična privlačnost? lahko jo prekineš s tem da pač imaš nekaj s tem tipom...no ja, če je pol samo še huje, pol si ga najebala :) (hm...to se ne sliši ravno kot dober nasvet :? )

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov