Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Se strinjam s tem, kar je na začetku napisala nutella..
Ne stori drugemu kar nočeš, da storili bi tebi.
Hands off... Zaseden je!
Ne stori drugemu kar nočeš, da storili bi tebi.
Hands off... Zaseden je!
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
KittyKiss napisal/-a:27 strani odgovor je pa edn in edini : SPLOH GA NE POSKUŠAŠ OSVOJIT.
Zakaj že ne? Če je njegova punca prava, te bo brez slabe vesti odslovil in ti dal vedeti, da nimaš kle kej iskat. Če pa ne, potem ga pa kvečjemu odrešiš, da ne vztraja v eni polovični zvezi.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Nočem tipa, ki mora biti "odrešen". Če jima s sedanjo ne štima, naj to uredi sam. Hočem tipa "z jajci", ne takega, ki se ne more odločit in ne ve, kaj bi. In to zelo kmalu ... recimo, da sta si všeč, simpatična, malo poflirtata - do tukaj vse ok. Karkoli naprej od zmenka ali bognedaj fizičnega kontakta pa šele potem, ko (če) pusti sedanjo. (če seveda želim od njega kaj resnega; za avanturice mi je bilo ponavadi vseeno, še bolje, če je zaseden, ker je vsaj diskreten )
Tako kot je napisala ena na prejšnji strani ... če tip 6 let vara svojo ženo - ali res hočete takega tipa?
Nisem tako zelo romantična, da bi verjela v cenene ljubavne štorije tipa "midva sva si usojena, ampak on je preveč dobrega srca, da bi pustil sedanjo"
In še tole, kar sem napisala kakih 20 strani nazaj:
Ali pa ste tako samozavestne, da ste prepričane, da ste samo ve možna skušnjava; vse naslednje vam ne sežejo do kolen?
Tako kot je napisala ena na prejšnji strani ... če tip 6 let vara svojo ženo - ali res hočete takega tipa?
Nisem tako zelo romantična, da bi verjela v cenene ljubavne štorije tipa "midva sva si usojena, ampak on je preveč dobrega srca, da bi pustil sedanjo"
In še tole, kar sem napisala kakih 20 strani nazaj:
Se strinjam, da je kriv tip, ki podleže skušnjavi. Ampak tudi iz čisto egoističnega stališča je bolje stvar pustiti pri miru. Ali res hočete tipa, ki tako zlahka podleže vsaki skušnjavi?
Ali pa ste tako samozavestne, da ste prepričane, da ste samo ve možna skušnjava; vse naslednje vam ne sežejo do kolen?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Buuba napisal/-a:Hej pupe!
Moj problem je sledeč-Poznam ga s fitnesa in že dober mesec se samo spogledujeva.2 tedna nazaj me je pozdravil, zdj se že precej pogovarjava.Pride kr do mene in se pogovarjava o vsem kar nama pade na misel. Včasih poškilim k njemu in vidim, da me gleda..koketirava.Ful mi je všeč ampak vem,da ima punco, čeprav mu je bilo nekak težko to priznat.Ne vem kaj nej naredim..Rada bi ga povabila vn pa se bojim zavrnitve..ali nej pustim da ostane pri tem kar je in čakam, kaj se bo zgodilo z njegovo punco.Precej očiten je, da sm mu všeč..nimam pojma kako se lotit zadeve zato pls kšn nasvet...Tnx!!!
Papa
Neglede na to da si v zvezi včasih je lepo vedeti da so odprte druge poti. Lepo je vedet, da si še vedno zanimiu. Tudi sama se rada spogledujem če kdo da pobudo za to, pa še ne pomeni, da sem ga pripravljena zamenjat. Najbolje se je ne vmešavati. Če jima zveza slučajno ne gre ali si res nekaj več kot občasni flirt, ve samo on. bo že sam naredil prvi korak če je tako.
Drugače boš imela jezno punco ki ti bo dihala za ovratnik. Zamenjaj vlogi, kako bi se tebi zdelo da bi neka punca tvojega fanta vabila ven?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
bouhica napisal/-a:metron(temporary) napisal/-a:Zakaj že ne? Če je njegova punca prava, te bo brez slabe vesti odslovil in ti dal vedeti, da nimaš kle kej iskat. Če pa ne, potem ga pa kvečjemu odrešiš, da ne vztraja v eni polovični zvezi.
Se podpiseeeeem
Punca je lahko prava, pa fant še vedno rad pogleda katero drugo. To da je zveza polovična če se ozira tudi za kakšno drugo je bedarija. če pogleda drugo punco ne pomeni da jo bo zamenjal. Ne moreš vrjeti, ampak tudi fantje imajo ob sebi radi punco ki je kaj več kot samo lepega videza.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kr.ena napisal/-a:Nočem tipa, ki mora biti "odrešen". Če jima s sedanjo ne štima, naj to uredi sam. Hočem tipa "z jajci", ne takega, ki se ne more odločit in ne ve, kaj bi. In to zelo kmalu ... recimo, da sta si všeč, simpatična, malo poflirtata - do tukaj vse ok. Karkoli naprej od zmenka ali bognedaj fizičnega kontakta pa šele potem, ko (če) pusti sedanjo. (če seveda želim od njega kaj resnega; za avanturice mi je bilo ponavadi vseeno, še bolje, če je zaseden, ker je vsaj diskreten )
In še tole, kar sem napisala kakih 20 strani nazaj:Se strinjam, da je kriv tip, ki podleže skušnjavi. Ampak tudi iz čisto egoističnega stališča je bolje stvar pustiti pri miru. Ali res hočete tipa, ki tako zlahka podleže vsaki skušnjavi?
fenomenalno povedano ... še posebaj se strinjam s tistim delom kjer tip igra, da išče odrešenico.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
metron(temporary) napisal/-a:KittyKiss napisal/-a:27 strani odgovor je pa edn in edini : SPLOH GA NE POSKUŠAŠ OSVOJIT.
Zakaj že ne? Če je njegova punca prava, te bo brez slabe vesti odslovil in ti dal vedeti, da nimaš kle kej iskat. Če pa ne, potem ga pa kvečjemu odrešiš, da ne vztraja v eni polovični zvezi.
ja če si pa ti taprava bo pa to dojel brez da za njemu skačeš pa ga osvajaš in sam od sebe pustil punco, ter ves srečen prteku do tebe
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
metron(temporary) napisal/-a:KittyKiss napisal/-a:27 strani odgovor je pa edn in edini : SPLOH GA NE POSKUŠAŠ OSVOJIT.
tud jaz se podpisem pod to.
pa ta lari fari kao tace vstran pa dajte ni, ce bi bla postena skoz kod neki angel bi bla ze hin do zdaj!bolj si posten bolj hodijo po tebi!
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
če misliš resno, ga pust...ker tko kot ma zj tto punco bo pol emu tebe, če bota slučajnooo skup... če pa ti je sam za avanturco, pa sploh ni panike, njemu je verjetno tut sam do mal popestritve spolnega življenja....se pač dogaja to vsak dan, sprijaznte se...česar punca ne ve je ne more prizadeti..je tako al ne??!!!
-
Shamy - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Hm, me je kr zmarzil k sm tole prebrala... Pa sploh nevem zakaj... Mogoče zato, ker moj tut hod na fitnes, se zlo rad pogovarja z drugimi, predvsem ženskami in mu je ponavadi težko priznati, da ima mene. Zakaj je tako, ne vem, odgovora še nisem dobila in ga nikoli ne bom.
Pomisli, kako bi bilo tebi, če bi bila v podobni situaciji; zelo neprijetno. Zaupaš v svojega ljubega, on pa se takrat, ko te ni zraven, spogleduje z drugo (in v tvojem primeru si ta DRUGA ti). Kaj, če bi ti naredila temu spogledovanju konec in zaključila s tem, da si DRUGA. Če bi oziroma bo želel on, da postaneš prva, bo pa že sam kaj naredil.
Pomisli, kako bi bilo tebi, če bi bila v podobni situaciji; zelo neprijetno. Zaupaš v svojega ljubega, on pa se takrat, ko te ni zraven, spogleduje z drugo (in v tvojem primeru si ta DRUGA ti). Kaj, če bi ti naredila temu spogledovanju konec in zaključila s tem, da si DRUGA. Če bi oziroma bo želel on, da postaneš prva, bo pa že sam kaj naredil.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Shamy napisal/-a: in mu je ponavadi težko priznati, da ima mene. Zakaj je tako, ne vem, odgovora še nisem dobila in ga nikoli ne bom.
Če bi bil to moj tip, bi od mene dobil samo še en in zadnji odgovor...če tip nima tok jajc, da ženski, s katero se pogovarja, ne more priznat, da ma punco...sorry, sam to pa pr men ne bi šlo skoz
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov