Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Ma ja, sej itak je stvar sam v tem kak ena zveza funkcionira, če je vse ql, pol tip verjetn niti nima potrebe iskat kere druge, drugač pa ... Pač če bi moj podlegu keri ki bi mu težila, js ne bi krivila nje, ampak zgolj njega. Tud če se bi mu ena pod kolena metala, ko če je taprav, je ne bi jebal sploh. Men je po pravici povedano čist ravno če mu kera teži al pa ne, glede tega se nikol nism sekirala, sej ni to moja stvar da bom zdej js babam težila nej ga pustijo pri miru, to je na njemu, da jim da vedet. Če jim pa ne, pol pa takega res ne rabim.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
margarita - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
sončk napisal/-a:Ok zdj sm prebrala celo temo, pa vidm Mimi_M da si ti mela (maš) tako situacijo in da si zdj lepo srečna s tem fantom, pa če bi ti lahko to mal povedala kko je blo
js mam zdej tut 'podobno' situacijo, ampak js mislm da punca NI prasica če se npr zaljubi v enga fanta, ki ma punco (razn če je res una k ji je sam za avanture pa to da ga je še eni punci vzela), ker je fant tisti na katermu je vsa odgovornost glede punce..
Se strinjam. Jaz sem že dve leti v nekem nedefiniranem položaju. Spogledujeva se oz. sva se celo večnost, dokler me ni letos kot strela z jasnega zadela novica in bila sem čisto paff - nekje junija sem izvedela, da ima punco. Jaz pa samo: pa KAKO jebemtiš??? Prej pa nič vedela za to. Vsa stvar je žalostna (ja, točno tako!), ker so najini pogledi povedali več kot tisoč besed (in več kot si imata zdaj s punco za povedat guess). Pa taki sorodni duši sva... nikoli nisem verjela v to, dokler se z njim ni spremenilo vse. Ha, zdaj pa imam. In sem dalje samska...
Diamonds are a girl`s best friend.
-
Afrodita - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- Kraj: ljubljana
ma priga me če med tipom in babo poskoči največja ljubezen, če je eden izmed njiju zaseden je to križ in to je to. obstaja nekaj ki se reče morala. pusti človeka pri miru da živi v miru s svojo partnerico. in kaj potem če flirtata. tega se ne sme. če pa se tip raizde s punco pa izvoli pa v lov. ne podpiram saj poznam osebo ki je zapustil svojo familjo zarad ene naše bivše družinske prjatlce. velik oseb okol mene je šlo razdret nekomu zvezo. in ne zdi se mi prov. kaj pa pojem zvestoba ne obstaja? očitno ne in isto situacijo je mela moja sestra. z nekom sta bli kao " sorodni duši". in sta mela kao " zvezo". nato pa ona izve da je poročen. in kako je to izvedla? ko e pršla njegova žena in ji primazala tako klofuto da se je trikrat okol svoje osi obrnila.
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
Buuba napisal/-a:Hej pupe!
Moj problem je sledeč-Poznam ga s fitnesa in že dober mesec se samo spogledujeva.2 tedna nazaj me je pozdravil, zdj se že precej pogovarjava.Pride kr do mene in se pogovarjava o vsem kar nama pade na misel. Včasih poškilim k njemu in vidim, da me gleda..koketirava.Ful mi je všeč ampak vem,da ima punco, čeprav mu je bilo nekak težko to priznat.Ne vem kaj nej naredim..Rada bi ga povabila vn pa se bojim zavrnitve..ali nej pustim da ostane pri tem kar je in čakam, kaj se bo zgodilo z njegovo punco.Precej očiten je, da sm mu všeč..nimam pojma kako se lotit zadeve zato pls kšn nasvet...Tnx!!!
Papa
Mene pa bolj zanima, kaj lahko izgubiš, če nekoga povabiš ven in če te zavrne. Če ga ne povabiš in če te ne povebi on, tako ali tako ne dobiš ničesar. Je možno, da gre v tem primeru za tvojo osebno nezadovoljstvo, nizko samopodobo? Če imaš npr. tremo pred neustreznim odzivom, lahko vnaprej pripraviš scenarij tvoje kontrareakcije.
Zavrnjena, zavrnjena, zavrjena,... in če bi bila 1001x zavrjena... kaj potem?
Sicer pa... če želiš kakšen lep simpatičen način povabila... npr.
"Lahko me povabiš na kakšno pijačo, če hočeš."
"Hodiš kaj v kino? Nocoj je dober film in bi ga rada šla gledat."
S takimi vprašanji npr. ne izraziš direktno kaj želiš od fanta, ampak mu zgolj namigneš. Od njegove pripravljenosti je potem odvisno, ali te bo povabil ali ne.
-
malina2203 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sama sem se pred kratkim znašla v podobni situaciji, ko sva na morju s precej dobrim prijateljem skor postala mal več kot to...men je blo to od začetka kul, ampak ko sem zvedla da ma punco se mi je v glavi nardila blokada in enostavno nism mogla...Tut sam je ugotovu da tega svoji punci ne bi mogu nardit, tko da se več od dokaj nedolžnega flirtanja ni zgodilo...
Problem je samo v tem, da sem jaz do njega začela čutit več kot samo prijateljstvo in zdej me matra kaj bi blo če ne bi blo tiste punce ...Nočem mu nč rečt, ker bi pol odgovornost preložila na njega...zato zdej čakam, da gresta narazen al pa da ga pozabim...karkoli bo pač prej.
Problem je samo v tem, da sem jaz do njega začela čutit več kot samo prijateljstvo in zdej me matra kaj bi blo če ne bi blo tiste punce ...Nočem mu nč rečt, ker bi pol odgovornost preložila na njega...zato zdej čakam, da gresta narazen al pa da ga pozabim...karkoli bo pač prej.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
jasmina1 napisal/-a:bigboi napisal/-a: Ne krast fantov, ker niso zastonj skupaj!!! Ne želi drugemu kar sebi nebi želela!!!
Se strinjam z napisanim!
točno tako!!!
pomisli kako bi blo tebi, če bi ti hotla katera speljat fanta?!?!
-
Ne vem, če sta zgornja dva posta letela direktno name al sta bla mišljena splošno, ampak bom vseeno napisala tole...
Torej, jz nočem njiju na noben način spravt narazen, ampak če bi šla slučajno SAMA OD SEBE narazen preden bi jz njega prebolela, bi pač bla z njim.
Pecanje je blo obojestransko + jz takrt nism vedla da ma punco, ko sm zvedla je blo pa zame že "prepozn" oz. sem bla že zacopana v njega, česar se pa ne da spremenit glih v enem dnevu...
Po drugi strani je pa tut on dost star da bi mogu sam vedet kaj lahko pa česa ne sme, jz nism njegova varuška da ga bom opozarjala...če je pecu mene bi verjetno pecu tut kero drugo (ki ji punca mogoče ne bi bla ovira).
Priznam pa, da bi verjetno mela drugačno mnenje, če bi bla v vlogi punce in ne "tretjega kolesa".
Torej, jz nočem njiju na noben način spravt narazen, ampak če bi šla slučajno SAMA OD SEBE narazen preden bi jz njega prebolela, bi pač bla z njim.
Pecanje je blo obojestransko + jz takrt nism vedla da ma punco, ko sm zvedla je blo pa zame že "prepozn" oz. sem bla že zacopana v njega, česar se pa ne da spremenit glih v enem dnevu...
Po drugi strani je pa tut on dost star da bi mogu sam vedet kaj lahko pa česa ne sme, jz nism njegova varuška da ga bom opozarjala...če je pecu mene bi verjetno pecu tut kero drugo (ki ji punca mogoče ne bi bla ovira).
Priznam pa, da bi verjetno mela drugačno mnenje, če bi bla v vlogi punce in ne "tretjega kolesa".
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sploh ga ne osvojiti,osvajati...simpl k pasul
-
mitkica napisal/-a:Priznam pa, da bi verjetno mela drugačno mnenje, če bi bla v vlogi punce in ne "tretjega kolesa".
Petega kolesa
Če si tretje kolo, lahko vi trije še vedno postanete uspešen tricikel
Hm...ja no, pol pa petega ...pač tistega ki je odveč.
-
spelcyika - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: Bora Bora
težko je, ko ti je negdo ušeč pa je zaseden. Ampk pomisl kako bi blo teb, če bi bla na mestu njegove punce.... predlagam ti da pustiš stvar pri miru in počakaš... vrjemi da se bo tut kšn zate najdu, ki bo prost in si bosta ušeč... ne razdiraj srčne zveze
....l๏שє เร ןยรt ค гєคร๏ภ t๏ ๒є ђยгt....
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
jasmina1 napisal/-a:bigboi napisal/-a: Ne krast fantov, ker niso zastonj skupaj!!! Ne želi drugemu kar sebi nebi želela!!!
Se strinjam z napisanim!
se popolnoma strinjam!!!!
pravijo pa tud, da je najslajše tisto, kar ne moreš imet...z obeh strani...ko si zaseden pa te mika druga oseba...in ko si frei pa te mika nekdo, ki ga ne smeš imeti. Kar neveš ne boli.
Vendar velja tisto zgoraj kar je bigboi napisal!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov