Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Mar. 2007 23:38

js sm tud misnla d bom primerjala tipe med sabo, ma nism...na srečo nimm takih problemu...k itk je usak tip zgodba zase!!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Mar. 2007 5:54

Jst se tud strinjam, da primerjave ne zdržijo, ker ima vsak določene lastnosti izražene čist na drug način, vsak ima ene druge vzorce obnašanja in ne morem karpotegnit vzporednice, razen mogoče pri kakšnih banalnih podrobnostih včasih.
Ampak kot osebnosti sta čisto drugačna človeka in ko pogledaš celoto, je neprimerljivo, ker sploh nimam kje potegnit vzporednic.
Tko oba skupaj bi bla zelooo idealna kombinacija :P
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 30. Mar. 2007 8:15

aja--->idealna kombinacija :wink: in kej si "uzela" od enga in kej od druzga? :)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Mar. 2007 10:12

eh, punce punce :) Je dovolj tipov samskih, kaj se spravljate na enga ki ma nekoga. Drugače pa, povej mu direktno kako je ta stvar! Če si mu všeč, se bo zamislil in odločil ali bo še v vezi ali ne... Vedno pride nekdo ki je bolši, ali vsaj bol privlačen odvisno je kolko si ti na tej stvari ali ljubiš osebo s kero si ali greš dalje. Tako da enostaven direkten pristop je najboljša rešitev za vse te nesmiselne skrbi. Seveda pa raje za kakim drugim pogledat, sj je doooooooooosti tipov samskih :)
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 07. Apr. 2007 13:23

g00fy_qa napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:js ful razmišlam o prihodnosti...sam je ne vidim...sploh nevem...strah me je razmišlat o skupni prihodnosti, k se bojim razočaranj, po drugi strani pa bi rada sanjaalaaaa.......

Ja nekaj podobnega je pri meni. Z lubijem sem skupaj že od mojega 15. leta. Kljub temu, da ga mam ful rada, si nekako ne morem predstavljati, da bom večno z njim. Zato sploh nočem premišljevati kaj naj bi prinesla prihodnost. Dokler mi je fajn, bom v tej zvezi. Ko pa bom ugotovila, da to ni več kar si želim (kar verjetno enkrat bom, čeprav ne kmalu), bom pa morala živeti dalje na drugačen način.

Tako kot ti sedaj razmišlaš sem tudi jaz...potem se je zveza končala po malo več kot 5 letih (začela sva tudi ko sem jaz imela 15ali skor 16 let) in pri 21 letih mi je to postalo čist preveč utrujajoče, čeprav sem vedela da nikol ni bova za vedno skupaj, je bilo zvezo ZELOOOOO težko zaključit.

Tako da manj razmišlajaš boljše je, delaj si pa čim manj načrtov za prihodnost, uživaj v sedanjosti :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Apr. 2007 9:39

Mimi_M napisal/-a:Vsakič mislim, da je kdo kaj novega napisal na to temo, pol pa :roll:

Kaj je pa kej novega za povedat v tej temi? Samo na kratko: tace proč od zasedenih tipov. Pika.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 09. Apr. 2007 10:02

Haha, :D
če bi blo to vse, potem ta tema ne bi imela že 22 strani, a?
In jaz ne svojega lubija. :twisted:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Apr. 2007 10:25

Najprej, lepo zate, kaj naj rečem, enim se pač lepo izzide..
(not my thing)

Kot drugo, kje si pa vidla še debato, ki sledi samo temi z naslova. :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 14. Jul. 2007 16:18

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a L°AbeiLLe » 19. Jul. 2007 18:29

^^Se strinjam. Pa tudi, če se fant potem zaljubi v to drugo in zaradi nje pusti punco - v tem ne vidim problema. Pač hvala bogu, da sta se našla. ;)

Če pa punca prevzame fanta drugi zaradi zlobe, potem pa je to druga zgodba. ;)
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 20. Jul. 2007 10:06

ja se strinjam...

Ja ravno včeri sva se z mojmu menla o tem...sm rekla, da ga mam full rada pa ga objamem...pol sem mu rekla, če bo katera bluzila okoli njega ji bom prste odsekala...se je začel smejat... :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 20. Jul. 2007 14:57

Bila sem taksna, da sem bila s fantu, ki je imel punco. Ni mi bilo zal, pomembno mi je bilo da sva ga bluzila, na njo se nisem uzirala. Kmalu pa sem se zacela sprasevati kako bi bilo meni, da se ena vmesa med mene in fanta in takrat mi je postalo hudo, hudo, hudo in sem prekinila stike, ceprav tezko a sem jih.
In sedaj ni variante, da se priblizam tipu, ki ima punco. Ker vse se vraca vse se placa, kar vzames ti nekomu nekdo drug vzame tebe, slej ko prej... zato sem se sedaj naucila, da se v nobeno vezo ne vtikujem pa naj bo tip se tako oh in sploh... Mene ni tam zraven...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2007 0:15

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Jul. 2007 0:39

Js vem da je grdo se smukat okol nekoga ki ma punco, sam ko pomislim, da bi bil eni moj fant všeč, ful bi se ona ozirala na mene, najbrž ja. :roll: Ljudje so hudobni in če se trudiš bit v redu in gledat tud na druge, itak nikamor ne prideš, ker te sam jebejo v glavo vsi po vrsti. Tak pač je. In prav čudi me, tule vas je večina ful proti osvajanju nekoga ki je že zaseden, v praksi pa je pomoje tole čist druga zgodba. Pa da ne bom zdej izpadla neka prasica, js sm še zmeri taka da gledam tud na druge in ne sam na svojo rit, ampak to sam zato ko sm budala, trudim se da sm dobra do vseh, pa se mi to ravno nasprotno vrača nazaj. Itak je vsakmu na prvem mestu da je on sam srečn in zadovoln, šele potem so vsi ostali. In me res zanima kolk bi se vas dejansko odpovedalo nekomu sam zato, ker je zaseden, pa čeprav bi vedle npr. da mate šanse pri njemu. Ampak dobr, ne bom nč trdila, vsak itak za sebe ve kaj je prav in kaj ne.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2007 0:49

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:25, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]