Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 19:08

js pa mam tak občutk, da bom, če midva končava zvezo, ostala sama in d ne bom upala najst druzga :? zato tudi po eni strani nočem z njim končat...sej ne rečem, d je naša zveza slaba, ampak tko...k dobim kšne fleše pole zčnem o tem razmišlat...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Mar. 2007 21:39

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 21:45

ma nevem res...kej pa če me pole fanti ne bojo hotli pogledt?kej pole bom samska?

p.s.:nej še 1x poudarim d ne nameravam končat z mojim...o tem kar pišem samo nagla razmišlam :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Mar. 2007 21:51

jat.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 27. Mar. 2007 21:58

Mimi_M napisal/-a:ma ja, saj tja do kakšnega 23. leta sem tudi jaz bolj kot ne živela v pravljici in si mislila, da bo tako vedno,
ampak človek se spreminja, vsi se spreminjamo, odraščamo, dozorevamo in čisto lahko se zgodi, da otroka, ki sta bila skupaj srečna pri 18ih, postaneta pri 25 čisto drugačna človeka, si postajata različna
in edino pravilno je, tudi če samo eden od njiju ne čuti več tiste sreče kot na začetku, da si data prosto pot in poiščeta srečo drugje.

Tudi jaz pravim, da moramo bit čimbolj realni, zavedat se, da je vse mogoče, ne jemat svojega partnerja kot nekaj absolutnega in večnega, ker v tem primeru se večini podre življenje, če jih le-ta zapusti.
Vidim zdaj primer v svoji bližnji okolici kako je s punco, ki je resnično mislila, da je njeno življenje pri 26 "končano", bo tako ostalo naslednjih 50 let,
potem pa je njen tip spoznal žensko, s katero se menda ujame nenormalno dobro, tako kot se onadva nikoli nista,
samo jaz verjamem, da on tud vedel ni, da lahko obstaja nekje zunaj ena, s katero ga čaka povsem drugo življenje.
Če pač izkusiš vse samo z enim človekom, ne veš, ali bi lahko bil z nekom drugim bolj srečen.
To je pač moje mnenje.

Ja, Mimi M jst sm tut misnla, da bo večno, čeprav mi je bil prvi resn in sva bla skupi od mojga 16 in njegovga 18. leta več kot 10 let .....sej so bli kdaj kkšni pomisleki, ampak nč resnga....in pol kr naenkat puf - konec pravljice.....sm misnla, da bom kr umrla, ker ne bom nbenga tko fajn najdla :cry: ....ampak zdej po dveh mescih pa že razmišljam podobn kt ti .... mogoče pa to sploh ni blo to in bo s kom drugim veliiiik lepš....vsaj upam tko :)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 22:09

čestitam za optimizem punce**
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Mar. 2007 23:28

sej to je dejansko tko da ponavad občutš pr drugmu tipu vse tisto kar pr prvem nisi :) in ti je zdej fulful lepš in res najbolš možno :hearts:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Mar. 2007 3:37

uršy, ko sm v drugi temi brala, kaj je s zabo, sploh nism mogla verjet, da je to res... čeprav se mi zdi (sicer pa nisi dost pisala o tem), da si dost dobr prenesla? :wink:
Čeprav morm priznat, da ko sva midva po 9 letih končala, je tist filing, kaj sm zgubila in da ne bova nikol več skupi (nekaj do tedaj nepredstavljivega) prišel za mano po kakšnih 3 mesecih, ko sva se enkrat dobila... sam pol se pač moraš sprijaznit, saj ti drugega ne preostane.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 28. Mar. 2007 9:11

Jst upam, da pr men ne bo tko, ker sva se zdej že večkrat vidla vmes...čeprov verjetn še zdej nism čist zares dojela, da nauva nkol več skupi....al pa že, kaj pa vem :? Itak, da me pa še zmeri pr srcu stisne, k se nanjga spomnm in na to, kok mi je blo lepo :(
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 28. Mar. 2007 14:30

~NIA~ napisal/-a:dejansk sm bla podzavestno prepričana da tazga tipa kot sm ga mela nebom več dobila (v vsaki stvar sva se štekala, nikol se nisva resno skregala, vsak vikend sva bla skp itd..)

Kot lahko razberem, sta se res mela z bivšim ful fajn. Zakaj sta pa pol sploh končala? (Če lahko vprašam.)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Mar. 2007 18:21

avka
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 28. Mar. 2007 19:03

^^ Thnx za odgovor. Tudi jaz vem kako je, če se s tipom vidiš le čez vikende in podobne fraj dneve. On je študent v LJ jaz pa vezana na svojo malo gimnazijo... vendar nama uspeva, znam usklajevati žuranje in čas, preživet z njim, čeprav je večinoma težko.
Sem pa vesela zate, da se maš zdaj še lepše kot z bivšim. :)
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Mar. 2007 19:07

. bolš je
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lara* » 29. Mar. 2007 9:47

Mene ni strah končat s fantom...vem da bi dobila drugega..to sploh ni vprašanje... sam problem je v tem, da se ti na nekoga navadiš in dobiš ustvarjeno sliko fanta (bivšega) in to iščeš pri drugih...kar je pa zelo narobe :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Mar. 2007 15:41

o :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:19, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]