Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
honeydew napisal/-a:puma napisal/-a:honeydew napisal/-a:Ker v diskotekah res najdeš quality material...
torej ti ne hodiš v diskoteke al kako?
Ne v diskoteke ne.
jah kako potem veš kak material lahko najdeš tam?
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
eh, ta stalna tema, kje iskat fante, ki iščejo punce, je čisti bulšit. že na splošno je princip "iskanja partnerja" za moje pojme zgrešen, ker to vidim popolnoma drugače. najprej moraš srečat nekoga, ki se ti dopade, potem pa začneš razmišljat o zvezi z njim. ne pa da letaš po svetu kot odpuljena kura in samo skeniraš vse mimoidoče v iskanju Gospoda Pravega.
mogoče je res težko v diskoteki naletet na kul fanta, ki išče punco, lahko pa spoznaš kul fanta, ki se mu tudi ti dopadeš, pa šele kasneje ugotovita, da bi pa v bistvu lahko bila skupaj, ne glede na to, da sta se spoznala na tako neprimernem mestu, kot je disko.
a sem preveč zafilozofirala?
mogoče je res težko v diskoteki naletet na kul fanta, ki išče punco, lahko pa spoznaš kul fanta, ki se mu tudi ti dopadeš, pa šele kasneje ugotovita, da bi pa v bistvu lahko bila skupaj, ne glede na to, da sta se spoznala na tako neprimernem mestu, kot je disko.
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
honeydew napisal/-a:Ne hodim v diskoteke-sedanji čas. Bo šlo?
Pa tud ne vem od kje vam optimizem da fantje po diskačih iščejo punce, s katerimi bi hodili. Seveda so izjeme, ampak te samo potrjujejo pravilo.
torej si hodila v diskoteke in potem takem tud ti nisi bila pravi material in sedaj ko ne hodiš več, pa si pravi material al kako
-
puma - Cosmopolitanka
jullia napisal/-a:eh, ta stalna tema, kje iskat fante, ki iščejo punce, je čisti bulšit. že na splošno je princip "iskanja partnerja" za moje pojme zgrešen, ker to vidim popolnoma drugače. najprej moraš srečat nekoga, ki se ti dopade, potem pa začneš razmišljat o zvezi z njim. ne pa da letaš po svetu kot odpuljena kura in samo skeniraš vse mimoidoče v iskanju Gospoda Pravega.
ravno prav si zafilozofirala
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nevem kaj nej bi napisala pa sm rekla bom kr tuki...
No včeri zvečer po msnju mi je reku, da čudi da je fajn če mi pove, da je delu (fura taxi9 in da je dve bejbi pelju in tk oni dve rečeta če jima da telefonsko številko je reku da sta rekli, da bi onidve ga poklicali da bi prišel po njiju ko gresta domov. In on jima da telefonsko in sta ga potem poklicali in ju je pelju domov in tako ga povabit anaprej v hišo pa ni šel. Je reku da sta prov uno hotli,...
Sm ga vprašala in si šel naprej? Je reku ja naprej sm šel delat ne pa k njima. če bi bla jaz zraven bi šel,...
Tako, da ni šel...Joj prokleti babnci...strah me je
Upam, da jima je vsaj dal telefonsko, ki mu velja sam še slab tedn...to ga morm pa prašat alje dal svojo pravo...
No včeri zvečer po msnju mi je reku, da čudi da je fajn če mi pove, da je delu (fura taxi9 in da je dve bejbi pelju in tk oni dve rečeta če jima da telefonsko številko je reku da sta rekli, da bi onidve ga poklicali da bi prišel po njiju ko gresta domov. In on jima da telefonsko in sta ga potem poklicali in ju je pelju domov in tako ga povabit anaprej v hišo pa ni šel. Je reku da sta prov uno hotli,...
Sm ga vprašala in si šel naprej? Je reku ja naprej sm šel delat ne pa k njima. če bi bla jaz zraven bi šel,...
Tako, da ni šel...Joj prokleti babnci...strah me je
Upam, da jima je vsaj dal telefonsko, ki mu velja sam še slab tedn...to ga morm pa prašat alje dal svojo pravo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
ko se pa deci tako radi spogledujejo...jst pa tud nevem kater ima punco in kateri ne...
- štrumfka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
Ok da se spogleduješ z nekom, pa ne veš al ma punco al ne, samo ne pa zapeljevat tipa, za katerga veš da ma punco. To se zdi men ful ful grdo in u taki situaciji se je treba sam vprašat, kak bi se pa ti počutla, če bi ena tvojga tipa pecala. Je pa tud res, da če ma tip svojo punco res rad, se mu lahko ne vem kera XY huda bejba pod noge meče pa ne bo trznu.
-
yoruichi - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
jaz mam pa podoben problem, sam v bistvu je vpletena moja ful dobra kolegica... no zgodba ja taka da sma se začeli družit s tipom, ki je bil meni kr všeč ampak tega nism takrat vedla... zdaj pred kratkim pa sem dobla občutek da je med nama preskočla iskrica, problem pa je v tem da je ta vikend on bil z njo(sam par kissov) jaz pa njej nism nikoli povedla da mi je on všeč ampak zdaj mi je ful žal... po eni strani bi rada bla z njim, po drugi pa nočem ovirat nje in njega če sta si očitno všeč.
kakšen nasvet???
kakšen nasvet???
- AphexTwin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Slovenija
Buuba napisal/-a:Hej pupe!
Moj problem je sledeč-Poznam ga s fitnesa in že dober mesec se samo spogledujeva.2 tedna nazaj me je pozdravil, zdj se že precej pogovarjava.Pride kr do mene in se pogovarjava o vsem kar nama pade na misel. Včasih poškilim k njemu in vidim, da me gleda..koketirava.Ful mi je všeč ampak vem,da ima punco, čeprav mu je bilo nekak težko to priznat.Ne vem kaj nej naredim..Rada bi ga povabila vn pa se bojim zavrnitve..ali nej pustim da ostane pri tem kar je in čakam, kaj se bo zgodilo z njegovo punco.Precej očiten je, da sm mu všeč..nimam pojma kako se lotit zadeve zato pls kšn nasvet...Tnx!!!
Papa
Sama sem se že ENKRAT tako naj*****, da sem se zaljubila v zasedenega moškega, 3 leta za njim skakala, potem sem mu 1x to povedala, začela sva mutit, mutila sva kako dobro leto, obljubljal mi je nebesa in prekinitev s punco, potem se je pa vse končalo. Tip je še vedno z isto punco, zdaj že živita skupaj. Ona baje zame ve ... Tako da, moj nasvet, čim dlje, edino če je mogoče že končal s punco
Sem bila pa tudi v položaju, ko se je ena metala za mojim tipom, pa tudi ni lepo
- AphexTwin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Slovenija
AphexTwin napisal/-a:
Sama sem se že ENKRAT tako naj*****, da sem se zaljubila v zasedenega moškega, 3 leta za njim skakala, potem sem mu 1x to povedala, začela sva mutit, mutila sva kako dobro leto, obljubljal mi je nebesa in prekinitev s punco, potem se je pa vse končalo. Tip je še vedno z isto punco, zdaj že živita skupaj. Ona baje zame ve ... Tako da, moj nasvet, čim dlje, edino če je mogoče že končal s punco
Sem bila pa tudi v položaju, ko se je ena metala za mojim tipom, pa tudi ni lepo
Pozabila sem napisat. Če bi takrat razmišljala tako, kot razmišljam danes, se ne bi metala za unim tipom. Ampak, stara sem bla 15 let in takrat se nam seveda vse to zdi zanimivo. No ja
Res ni fajn "krasti" tipov!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
yoruichi napisal/-a:jaz mam pa podoben problem, sam v bistvu je vpletena moja ful dobra kolegica... no zgodba ja taka da sma se začeli družit s tipom, ki je bil meni kr všeč ampak tega nism takrat vedla... zdaj pred kratkim pa sem dobla občutek da je med nama preskočla iskrica, problem pa je v tem da je ta vikend on bil z njo(sam par kissov) jaz pa njej nism nikoli povedla da mi je on všeč ampak zdaj mi je ful žal... po eni strani bi rada bla z njim, po drugi pa nočem ovirat nje in njega če sta si očitno všeč.
kakšen nasvet???
js bi jo prvo prašala kej ona čuti do njega, al so bli to res nedowžni kissčki, al se to plete u neki več...?če bi ti pritrdila, da med njima 100% ni neč, bi se ji zaupala in ti bo sigurno pomagala pr njegovi osvojitvi...če pa ti reče, d do njega neki čuti, potem se rajši umakni in nč ji ne govori...
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
probaj iz pogovorov razbrat kolko ji je do njega, če namerava z njim kaj met, v tem primeru boš verjetno stopla stran. če ni ič posebnega, bi ji povedla, da mi je simpatičen itd in bi tak sama povedla, če jo moti al ne... če bi mela karkoli proti,bi pustla stvari pri miru!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov