Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
sonč|ka napisal/-a:
Kak bi pa blo vam, če bi se kira cel cajt okoli vašega dragega sukala..
Ne morm tega razumet
Jst pa ne morm razumet, da se tako bojite drugih žensk, ki so lahko popolnoma nenevarne, če je vaš tip fant na mestu in če je vajina veza super in ohinsploh, potem bo že on poskrbel, da bo punca odnehala, ali kako?
Mislim, da se tu vse bojite tega, da bi vaš tip podlegel eskušnjavi, če se mu bo ena ponudila..
To je čisto možno, sam zato ne bo kriva tista druga, ampak samo in edino vaš tip...
To pa zgleda, da enim še kar ni jasno in bi vsi krivdo zvalile na drugo žensko...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ja Nia, kaj pa vem..to je pač njen problem..
je ena silila vmojga bivšega, vendar je ob prvi priložnosti šel do nje (delala je v enmu lokalu ) in ji pred vsemi lepo povedal, kar ji je šlo, hehe, in stvar je bila zaključena.
Vsaj meni se je tako zdelo , po tistem pač nisem več imela razlogov, da o tem sploh še razmišljam
je ena silila vmojga bivšega, vendar je ob prvi priložnosti šel do nje (delala je v enmu lokalu ) in ji pred vsemi lepo povedal, kar ji je šlo, hehe, in stvar je bila zaključena.
Vsaj meni se je tako zdelo , po tistem pač nisem več imela razlogov, da o tem sploh še razmišljam
-
adry23 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
- Kraj: Over The Rainbow
~NIA~ napisal/-a:a to men praviš?
js se nikol ne utikujem v tipe k majo punco! pa tut če je ne poznam! kr vem kak je če se kdo drug tep utikuje (zato sm tut tisti punci k se je slinla h mojmu biušmu in ga dobila medtem ko sva bla še skp pokazala kako je pa ko se stvar obrne! -to je blo vse)
sicer pa mam tipa ki je, ko sva se spoznala, že bil samski če ne bi bil se pa pač sploh nebi zbližala z njim!
Nisem rekla zate, ampak za punco, ki je naredila to temo.
Življenje je lepo, če ga živiš!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
mene malo preseneča,da jih tolko trdi, da zasedene pustit pri miru..če bi vse to upoštevale,mogoče moremo res kaki dogovor podpisat med sabo sicer pa mislim,da so dostikrat tipi krivi..spomnim se 1x, da sem šla na nogometni turnir,pa sem se potem v enega zapičla..potem je sam prišel do mene..med pogovorom je pač rekel,da nima punca..potem pa mu zazvoni tel,pa mi reče naj bom čisto tiho..pa klicala punca..zgodilo se mi je tudi, da je bil z punco že kao 3mesece narazen!pa sem bila z njim,čez 3 mesece pa je bila ona v 4.mesecu noseča..njo poznam na videz samo,njega pa iz podobnih hobijev..podobno se je zgodilo enim kolegicam..pa tudi meni s eje zgodilo..sem bla z tipom 2,5lete,pa je hkrati z mano zadnja 2 meseca fural še z eno,jo pripeljal domov..vse..ampak ona tega ni vedla,pa sma se pol lepo na njega spravle,pa je biu ob obe..na srečo ne poznam dobene, ki bi jo to pritegnilo..pa da grem k temi..pusti ga! kr besna postanem, ko pomislim, da BI LAHKO kaka taka tebi podobna bla kriva za moj konec z tazadnim tipom!!!
veš kaj bi naredla z njo?po slamici bi jedla!Tudi besedo na P je že slišala ena, ki z plesom osvajala tipa,ki je biu z punco veni(pa ju sploh nisem poznala,ampak je res zgledalo čudno)ampak je očitno že vajena,ker ji ni prišlo do srca..sicer je tisti ni je***,mogoče pa bi drugače blo, če nebi meu zraven punce..joj kaj jaz vedno zabluzim..samo si to zapomni, DA SE ZA VSAKO RIT NAJDE ŠIBA!!in da se vse vrača slej ko prej..
veš kaj bi naredla z njo?po slamici bi jedla!Tudi besedo na P je že slišala ena, ki z plesom osvajala tipa,ki je biu z punco veni(pa ju sploh nisem poznala,ampak je res zgledalo čudno)ampak je očitno že vajena,ker ji ni prišlo do srca..sicer je tisti ni je***,mogoče pa bi drugače blo, če nebi meu zraven punce..joj kaj jaz vedno zabluzim..samo si to zapomni, DA SE ZA VSAKO RIT NAJDE ŠIBA!!in da se vse vrača slej ko prej..
-
*zoya* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
mislm..sj so pari tud poročeni, pa se ločujejo med sabo, kjub temu da majo otroke pa bi hoteli ostat skupej(zaradi bilo katerih interesov), to včasih ne gre..ker partnerja skupi preprosto nista srečna..
velik tipov ma punco tud sam zarad tega, da jo pač ima, ker jo pač rabi in jo hoče met..ni pa nujno da je lih ta tista prava s katero bo do konca življenja sreeečeeen..
ok,lahko je nevarna past to in ti je tip res več al manj privačn prav zaradi dejstva da je že zaseden in zato težje dosegljiv pa še bolj zaželjen očitno (vsaj v tvoji glavi)..
sam ne vidim pa nič napačnega v tem, da če ti je ušeč, da se spogleduješ z njim-ga pogledaš, se mu nasmejiš, mu pomežikneš..(sej noben zaseden ne nosi etikete na seb-"sorry,sm zaseden,ne tikaj") če tip stopi do tebe pa se začne pogovarjat..ok, nadaljuješ..men se to čist kul zdi..če spoznaš nekoga s kerim se ful zaštekaš in odkriješ da bi to lahko blo tisto pravo..go for it..sam v tem primeru z dodatno previdnostjo..
sj lej..al pa da tip za skoz ostane s svojo punco..pa skoz na drugo misli, al pa ni čist srečen z njo, pa tud če noče tega pokazat pa prizadet punce, se bo odražal to v njegovih dejanjih, in bo punca kmal občutila da neki ne gre..ne vem no,men bi blo neprijetno da bi vidla da moj tip z mano ni srečen sam da je pa tok zvest in da noče prizadet mene, staršev oz. da se me ne upa pustit iz bilo kerga razloga..na konc bi bla oba2 nesrečna in zagrenjena zarad tega, pa še na najine otroke bi to prenesla..
moj point..zasleduj svojo srečo..upaj si poskušati..
(nič od tega ni egoistično-če boš sam srečen, boš lahko osrečil tudi druge..) moraš biti pa seveda obziren!! pri svojih dejanjih
!!!sm pa proti vmešavanju v neko že obstoječo zvezo izključno iz razloga da bi le-ta propadla..ali pa samo iz nagajivosti..ali mogoče s preveč aktivnim osvajanjem in očitnim vsiljevanjem..tega pa ne maram
velik tipov ma punco tud sam zarad tega, da jo pač ima, ker jo pač rabi in jo hoče met..ni pa nujno da je lih ta tista prava s katero bo do konca življenja sreeečeeen..
ok,lahko je nevarna past to in ti je tip res več al manj privačn prav zaradi dejstva da je že zaseden in zato težje dosegljiv pa še bolj zaželjen očitno (vsaj v tvoji glavi)..
sam ne vidim pa nič napačnega v tem, da če ti je ušeč, da se spogleduješ z njim-ga pogledaš, se mu nasmejiš, mu pomežikneš..(sej noben zaseden ne nosi etikete na seb-"sorry,sm zaseden,ne tikaj") če tip stopi do tebe pa se začne pogovarjat..ok, nadaljuješ..men se to čist kul zdi..če spoznaš nekoga s kerim se ful zaštekaš in odkriješ da bi to lahko blo tisto pravo..go for it..sam v tem primeru z dodatno previdnostjo..
sj lej..al pa da tip za skoz ostane s svojo punco..pa skoz na drugo misli, al pa ni čist srečen z njo, pa tud če noče tega pokazat pa prizadet punce, se bo odražal to v njegovih dejanjih, in bo punca kmal občutila da neki ne gre..ne vem no,men bi blo neprijetno da bi vidla da moj tip z mano ni srečen sam da je pa tok zvest in da noče prizadet mene, staršev oz. da se me ne upa pustit iz bilo kerga razloga..na konc bi bla oba2 nesrečna in zagrenjena zarad tega, pa še na najine otroke bi to prenesla..
moj point..zasleduj svojo srečo..upaj si poskušati..
(nič od tega ni egoistično-če boš sam srečen, boš lahko osrečil tudi druge..) moraš biti pa seveda obziren!! pri svojih dejanjih
!!!sm pa proti vmešavanju v neko že obstoječo zvezo izključno iz razloga da bi le-ta propadla..ali pa samo iz nagajivosti..ali mogoče s preveč aktivnim osvajanjem in očitnim vsiljevanjem..tega pa ne maram
"Stvari niso nikoli slabe, takšen je lahko le tvoj pogled nanje."
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Se strinjam, da je kriv tip, ki podleže skušnjavi. Ampak tudi iz čisto egoističnega stališča je bolje stvar pustiti pri miru. Ali res hočete tipa, ki tako zlahka podleže vsaki skušnjavi?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Pink Panterka - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2007
- Kraj: Logatec
Moje mnenje glede tega je,da sta za varanje zmer kriva dva...ne more en varat,mislm...kaj a sam s sabo bo prevaru partnerko/partnerja?
In tud nism za tisto "mascevanje je sladko",k se mi zdi,da se ni vredno spuscat na tok nizek nivo kt se je spustu tvoj bivsi,biva, whatever
In tud nism za tisto "mascevanje je sladko",k se mi zdi,da se ni vredno spuscat na tok nizek nivo kt se je spustu tvoj bivsi,biva, whatever
-
*teika* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 1. 2007
Novo vprašanje
Ja mogoč je tema že bla... ampak useen ... ja stvar stoji tkole in me zlo zanima: tip se je full zagrel zame, full sm mu ušeč in full si želi bit z mano tok k jz z njim ... mogoč je zj sam še zunanja privlačnost sam se bojim da bo iz tega kej več ... večji problem je pa ta da ma on pucno, to mi je povedu že tkoj na začetku in pravi da škripa med njima ... sam zdej pa nevem in nočm se preveč zagret zanjga in bit naivna HELP ME... sam nasvet rabm ...
hvala kr.ena za opozorilo, vprašanje sem združila ... bejbika
Ja mogoč je tema že bla... ampak useen ... ja stvar stoji tkole in me zlo zanima: tip se je full zagrel zame, full sm mu ušeč in full si želi bit z mano tok k jz z njim ... mogoč je zj sam še zunanja privlačnost sam se bojim da bo iz tega kej več ... večji problem je pa ta da ma on pucno, to mi je povedu že tkoj na začetku in pravi da škripa med njima ... sam zdej pa nevem in nočm se preveč zagret zanjga in bit naivna HELP ME... sam nasvet rabm ...
hvala kr.ena za opozorilo, vprašanje sem združila ... bejbika
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov