Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 18. Jan. 2007 20:16

Men se zdi vso to moraliziranje mal bedno, ker se mi ne zdi nič narobe da izkoristiš priložnost če se ti pač ponudi - js se ne bi odpovedala nekomu, ki bi mi pokazal da sm mu všeč (in bi tud on men bil všeč) sam zaradi tega ker bi bil zaseden, ker mislim, da če bi blo obratno tud nebi ena gledla na mene in ne bi bla z mojim fantom sam zato ker bi se ji js smilila. :? OK ne rečem da siliš v nekoga ki noče met nič s tabo, ti pa še kr težiš, to je druga zgodba, ampak sicer pa... Če ti postane neki do nekoga in potem zveš da ma punco, se mu ne morš kr tak odpovedat. Vem da boste zdej nektere rekle da kaj če bi se pa men kej takga zgodilo da bi mi ena spelala fanta itd... Ampak sej kot sm že napisala, mislim da v tem primeru ne bi tiste ženske čist nč brigalo za mene. Zakaj bi torej mene brigalo za eno, ki je sploh ne poznam? Navsezadnje (to je že tk blo doskrat napisano) je fant tisti, ki odloča.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 18. Jan. 2007 21:06

KAKO GA OSVOJITI, ČE IMA PUNCO - GA NE OSVOJITI
~ClaUdyKa~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2007
Kraj: Idrija

Neprebrana objavaNapisal/-a ~ClaUdyKa~ » 18. Jan. 2007 21:33

Hmmm... zej tko je, če njemu njegova punca ne diši več in če bi z njo končal, bi enostavno ga poskušala povabit na pijačo ( eno je ''teorija'', drugo praksa, žau), dokler pa bi vedla, da ma punco, bi ga pustila pri miru, ker če bi mislil s tabo imeti kaj resneje, bi potem sam pristopil do tebe in naredil tisti prvi korak, toda vseeno ne bi bla z njim, če bi bil obenem še iz svojo punco!!
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Jan. 2007 22:28

V tem trenutku mi postaja vseeno, če bo imeltip, ki mi bo všeč punco ... pač vse ovire se da odstranit ... kot, da sploh še kdo gleda na to ali ima tip punco ali ne ... sicer pa je pol od njega odvisno al bo kj al ne bo ... če jo ima rad ga druge ne zanimajo, če pa bi jo varal, pa res ni nekaj uredu v njunem razmerju ... vprašanje pa je, če bo tip pustil punco
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a sonč|ka » 18. Jan. 2007 22:45

Dajte no..če ma tip punco ga pustite pri miru. Že ma dobre razloge, da je skupaj z njo, al ne? Kak bi pa blo vam, če bi se kira cel cajt okoli vašega dragega sukala..

Ne morm tega razumet :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 19. Jan. 2007 0:05

Tam nekje do 20. leta mi je bilo vseeno.
Kasneje pa mi je bilo vseeno kar se tiče avanture, ne bi pa mogla resno biti z nekom, če bi začela na ta način, da bi on varal punco. Mu ne bi mogla nikoli zaupat ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
*crnolaska*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *crnolaska* » 19. Jan. 2007 0:47

Nency napisal/-a:,ker je res tip zame najbolj popolen na svetu...

kako ti je lahk tip, ki vara popolen???!! taki ljudje niso popolni in ne vejo kaj je prava ljubezen! a mislš, da če ga nekoč ti dobiš (da pusti punco), da ti bo zvest? bo šel enkrat sam vn, pa bo že lahk skoču čez plod. a se ti bo potem zdel tud tako popolen? mislm, da ne...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 19. Jan. 2007 7:36

Kako ga osvojiti če ime že punco?!? WTF?!? Kako bi se pa ti počutila, če bi tvojega tipa tkole osvajala druga? Verjetno ti ne bi bilo prav fino, a ne? Zato ti svetujem, da ga pustiš pri miru. Najbolj enostavno. Tipov je več kot dovolj,... in ne boš verjela celo samskih je dovolj :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 19. Jan. 2007 7:40

:cry: :cry:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 19. Jan. 2007 8:17

Ok,načeloma se s takim početjem ne strinjam, ampak če je tak tip da ima punco pa še vseeno flirta z drugimi...ti kr, sej če bosta kdaj skupi bo itak isto delal tebi...taki tipi so podn in punce niso "nič" krive

Mi je lubi povedal, da so na šihtu debatirali neki o varanju in je en tip povedal da je imel punco že ful let sta skupi živela, doma so pa imeli eno firmo in enga zaposlenega (mel je dokončano OŠ, sam to nima veze) in on je šel kao na stražo (je vojak), straža je odpadla je šel domov...doma nikogar, pa so meli en vikend pa si je mislu da bo šel malo na vikend kaj postorit, punca itak dela drugega pa tak nima kaj za počet...no pride gor in dobi punco s tem tipom. Kaj je nardil? "Punco" je mal "nalamal" no v bistvu jo je kr orng unga pa nič, sam reku mu je naj mu da mir. Punca je itak pol mogla spokat čeprav baje ni bilo tako ko je zgledlo na prvi pogled, tip pa še vedno dela pri njih!
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 19. Jan. 2007 8:22

jaz imam isti problem.
spoznala sem enega fanta, s katerim bi se lahko poročila, tako je sladek :razz:
Vendar... ima punco.
ja, tako je življenje.
in nič ne čakam na to, da bo samski... ker ne bo:-(
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 19. Jan. 2007 8:33

Laura22081987 napisal/-a:jaz imam isti problem.
spoznala sem enega fanta, s katerim bi se lahko poročila, tako je sladek :razz:
Vendar... ima punco.
ja, tako je življenje.
in nič ne čakam na to, da bo samski... ker ne bo:-(

podpis... samo da se je meni to zgodil lansklet... in zdej ko ga mal bl poznam se ne bi poročila z njim... In sva tud bluzila, čeprov sm vedla da ma punco in da je ne bo nikol pustu... Na srečo nism bla zalublena, ampak je šlo med nama bl za telesno privlačnost kt kej drucga... pa nikol se nisva nč zmenila ampak sva zmerej po eni taki čudni poti usode skupej pršla al kako nej rečem... Zdej pa gre za pol leta... kar mi je povedal decembra ko sva se nazadnje slišala in js mam en tak čudn filing v sebi in bi ga rada še slišala prej, samo vem kaj se bo zgodil če ga pokličem... Če bi bla še zmerej samska bi tud ga, tko ga pa ne bom... verjetn... :wink:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
cat85
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cat85 » 19. Jan. 2007 11:01

Jaz še vedno menim, da se je brezveze se v nekaj vtikat.. Nihče ni popoln - in čeprav ti zaj tega tipa vidiš kot boga, je to sam tvoja predstava, ki je nastala v tvoji glavici in je po vsej verjetnosti daleč od resnice.. In boš krepko razočarana ko se boš spustila na realna tla!
Men bi blo že ogabno to, da bi vedla da pride domov pa s svojo seksa pol pa pride k meni pa še z mano.. Ne, hvala...
Sicer pa jaz menim da to, če flirta s tabo pa se pogovarja s tabo še ne pomeni, da bi dejansko rad mel kaj s tabo.. Nekaterim pač ugaja (oz. si ego mal "filajo") to, da vidijo da so tudi drugim zanimivi, vendar nebi nikol prevarali punce.. Nekateri iščejo avanture, takega sama nebi mela, ker če je punco varal bi tudi tebe, predvidevam... Spet tretji pa so mogoče razočarani v vezi in nimajo jajc, da bi punco pustili in šli naprej, pa se mogoče pol zagledajo v kako ampak so izgubljeni, nekako majo pol punco, ki je kao nimajo več dovolj radi, ampak je ne morejo pustit, ker... in ljubico za popestritev.. Jaz mislim, da če si tipu res všeč in če bi rad bil s tabo, bo pustil punco in začel s tabo. Čeprav so tudi taki, ki so pač z dvema naenrat, ker morejo najprej "sprobat teren" - da ugotovijo, če si boljša, če si OK, če je vredno zarad tebe pustit punco...
Že res, da je punca fantova odgovornost, s tem se popolnoma strinjam in niti sama nebi šla napadat ženske (razen če bi bla moja kolegica), če bi me moj tip prevaral z njo, ker dejansko to ni njen problem, ampak najin.. Sam vseeno - a vam ni glupo bit druga violina? Ni bedn filing, da najprej poseksa njo, pol pa pride k vam..? Ne vem no, jaz se nebi vtikala v neke veze,.. Ker je toolko vredu dečkov na svetu.. Je pa res da v tisti zatrapanosti same naredimo tipa popolnega s svojim razmišljanjem, saj ga ne poznamo dovolj dobro in si ustvarimo neko predstavo o njem kak bi rade da bi bil.. In dokler ga ne spoznamo malo boljše tak tudi je (v naših glavah)..

Jaz sem enkrat bla s tipom, ki je imel punco (sn nekaj slišala da naj bi mel nekaj, sam nisem pa vedla če jo ma al ne) .. Men je bil tak sanjski moški.. In ko je bil z mano pol sem pač predvidevala, da nima punce .. In me je skoraj kap ko mi je rekel, da sem mu všeč, ampak da ma punco, ki jo ima rad in je nebi pustil za nič na svetu, ampak kaka avanturica pa lepo popestri življenje.. Verjetno ne rabim razlagat, da sem se po hitrem postopku pobrala stran...

Jaz bi ga na tvojem mestu pustila pri miru.. Če sta za skupaj se bota še že našla.. ;)
**Osel gre na led samo enkrat. Človek pa tolikokrat, da se nauči drsat**
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 19. Jan. 2007 11:07

cat85 napisal/-a:Če sta za skupaj se bota še že našla.. ;)

to je pa še kako res... js se zmeri s tem tolažm... :wink:
Always look on the bright side of life!
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 19. Jan. 2007 11:53

~NIA~ napisal/-a:ene pač tega ne dojamejo, egoistično gledajo sam na svoja čustva in si s tem k so eni 'prevzele' tipa enostavno napihujejo ego.. kurbe ušive :cry: :cry:

wtf, a nisi točno ti tega naredila? bila s svojim bivšim, medtem ko je bil že ponovno v zvezi in se potem še na forumu hvalila s tem? :?

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov