Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Mimi_M napisal/-a:Če tip res tako uživa s svojo punco, ga nobena druga ne bo spravla stran, če se ne bo SAM tako odločil.
Točno tako. Sj ne rečem, kakšne ženske znajo bit tečne, se obešajo po tipih, ampak če tip ne bo hotel bit z njo, pač ne bo bil. Res ne vem, zakaj potem vedno krivite ženske. Sj je vaš tip z vami v zvezi, ne pa ženska.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Zana.rose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2016
Zivijo imam en problem ze zelo dolgo casa. Ze zelo veliko casa sem zaljubljena v enega natakarja. Po obnasanju se mi zdi da sem tudi jaz njemu usec. Razmisljala sem da bi ga vprasala za stevilko in ga povabila na pijaco v3ndar me je strah da ima punco in me po zavrnu na licu mesta cesa pa se zelo bojim ker mi je zeloo usec...ali ima punco ali ne pa nemorem nikjer zvedet...ima kdo kaksen nasvet kako naj vse skupi izpeljem?
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Jaz bi najprej probala zvedet kako se kliče (če ne drugače, piše na računu kdo ga je izdal), ga šla pogledat na fb ali pa že kr dodala in od tam štartala naprej. Tako boš vidla ali ima punco pa še nekako lažje je navezat stik
Če si pa bolj med pogumnimi, ga kar direktno vprašaj
Če si pa bolj med pogumnimi, ga kar direktno vprašaj
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Malo za šalo, malo zares (lih mi je na pamet padl)
Dodaj na FB pa mu pošlji link
Dodaj na FB pa mu pošlji link
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
- Mataio_1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2015
Zana.rose napisal/-a:Zivijo imam en problem ze zelo dolgo casa. Ze zelo veliko casa sem zaljubljena v enega natakarja. Po obnasanju se mi zdi da sem tudi jaz njemu usec. Razmisljala sem da bi ga vprasala za stevilko in ga povabila na pijaco v3ndar me je strah da ima punco in me po zavrnu na licu mesta cesa pa se zelo bojim ker mi je zeloo usec...ali ima punco ali ne pa nemorem nikjer zvedet...ima kdo kaksen nasvet kako naj vse skupi izpeljem?
Še enkrat: povej mu, da ti je všeč in bi rada šla z njim ven.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov