Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 788 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
So mi že bli všeč zasedeni tipi, samo se nism trudla okoli njih.. Če bi kateri speljala tipa mu nbi zaupala 100% kr bi mi ga lahko lih tko katera druga speljala. Taki tipi niso zanesljivi.. Ne moreš skakat iz ene zveze v drugo..
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
kalanhoja napisal/-a:Nikoli nisem pomislila na to, da bi osvajala tipa, ki ima punco
Kaj naj z njim
Jest tud ne. Pa se je vseeno zgodilo. Oz..nisem ga ravno osvajala...oba sva si bila všeč...in tako se je pač zgodilo, da sva pristala skupej.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Shannon napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Tako diplomatsko retoriko mas, kot da ni nihce nicesar naredu.*lilica* napisal/-a:oba sva si bila všeč...in tako se je pač zgodilo, da sva pristala skupej.
Lih za skupaj sta ... dva pezdetka
Kaj to pomeni ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
kako smesno.
pezdetka... dobr se slisi. ful me je nasmejalo!
potem pa STEVENS.. res je. kam je slo vse skup?
kak lahk taksna tema sploh obstaja.
odrezat pa zasit vsem, k vam partner ni dosti in k ste tolk bedni, da greste razdirat zveze.
pezdetka... dobr se slisi. ful me je nasmejalo!
potem pa STEVENS.. res je. kam je slo vse skup?
kak lahk taksna tema sploh obstaja.
odrezat pa zasit vsem, k vam partner ni dosti in k ste tolk bedni, da greste razdirat zveze.
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
linkica napisal/-a:odrezat pa zasit vsem, k vam partner ni dosti in k ste tolk bedni, da greste razdirat zveze.
ja dj no, kokr da je svet tok popoln. sj ni vse večno!
pa to se bere kokr da morš bit pa zdj s prvim k ga najdeš in to je to. bog ne daj, da razdreš zvezo, ker pol si največji bedak al kako??
ne vem zakaj se vsi tuki delate take angelčke, z nekimi odgovori, k mislte da ustrezajo družbenim normam.
zveze pač nastajajo in razpadajo. pri tem marsikdo trpi ampak tko pač je.... kako bo pa drugač človek ugotovil, kaj mu res paše in kaj hoče od življenja in zveze??
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
exdancer - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
linkica moj post se je nanašal na zveze na splošno in na razpadanje ter nastajanje novih zvez. verjetno ne boš trdila, da si mela v celem svojem življenju samo enega fanta?
če si, si pa pač ena izmed "srečnic" ki je takoj našla nekoga, ki ji popolnoma ustreza, oziroma ni spoznala nikogar, ki bi ji bolj ustrezal kot sedanji fant.
kar se pa tiče skakanja v zelje drugim, sm v tej temi že izrazla svoje mnenje... noben ni vesel, če mu zveza propade, tud js nebi bla vesela, če bi se mi ena obešala po mojem tipu. ampak, če ji uspe, potem sigurno ni kriva samo ona. in se mi zdi neumno kar obsojati vse, k si želijo bit s kom, k že ima partnerja ali pa so že bili z nekom, k je bil takrat v zvezi.
razlogov, k se skrivajo za takimi stvarmi je lahko malo morje in ne obsojaj vseh po vrsti. a mislš, da še noben parček, k zdj naprimer živi skupaj in si je ustvaril družino, ni nastal na ta način? če živiš v tem prepričanju se motiš.
v življenju gremo pač po različnih poteh in kaj pa veš kaj bo tebe doletelo. mogoče bo pa ravno tvoja ljubezen življenja takrt, k ga boš spoznala v zvezi...pa bo svojo punco pustil zard tebe.
govorim hipotetično, da me ne boš takoj napadla nazaj....
če si, si pa pač ena izmed "srečnic" ki je takoj našla nekoga, ki ji popolnoma ustreza, oziroma ni spoznala nikogar, ki bi ji bolj ustrezal kot sedanji fant.
kar se pa tiče skakanja v zelje drugim, sm v tej temi že izrazla svoje mnenje... noben ni vesel, če mu zveza propade, tud js nebi bla vesela, če bi se mi ena obešala po mojem tipu. ampak, če ji uspe, potem sigurno ni kriva samo ona. in se mi zdi neumno kar obsojati vse, k si želijo bit s kom, k že ima partnerja ali pa so že bili z nekom, k je bil takrat v zvezi.
razlogov, k se skrivajo za takimi stvarmi je lahko malo morje in ne obsojaj vseh po vrsti. a mislš, da še noben parček, k zdj naprimer živi skupaj in si je ustvaril družino, ni nastal na ta način? če živiš v tem prepričanju se motiš.
v življenju gremo pač po različnih poteh in kaj pa veš kaj bo tebe doletelo. mogoče bo pa ravno tvoja ljubezen življenja takrt, k ga boš spoznala v zvezi...pa bo svojo punco pustil zard tebe.
govorim hipotetično, da me ne boš takoj napadla nazaj....
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Shannon napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Tako diplomatsko retoriko mas, kot da ni nihce nicesar naredu.*lilica* napisal/-a:oba sva si bila všeč...in tako se je pač zgodilo, da sva pristala skupej.
Lih za skupaj sta ... dva pezdetka
Ja, seveda sva oba naredila....en sms on enga jest pa tako naprej..in sva se dobila. S tem , ko sem napisala, da sva si bila oba všeč, je bil poudarek na oba....ker če on ne bi dajal interesa zame..jest ne bi skakala vanj.
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Vprašanje je "kako osvojiti fanta, ki ima punco?". Preprost odgovor. Pusti ga pri miru.
Ok, lahko je reči, samo, kako bi se pa ti počutla, če bi ti ena skakljala v zelje. In to se ne nanaša direkt na nobeno klele. Da ne bo pomote. Pač sem zagovornica tega, da pri zasedenem nimam kaj iskat.
Ok, lahko je reči, samo, kako bi se pa ti počutla, če bi ti ena skakljala v zelje. In to se ne nanaša direkt na nobeno klele. Da ne bo pomote. Pač sem zagovornica tega, da pri zasedenem nimam kaj iskat.
-
RosaNegra25 - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: Maribor
Buuba napisal/-a:Hej pupe!
Moj problem je sledeč-Poznam ga s fitnesa in že dober mesec se samo spogledujeva.2 tedna nazaj me je pozdravil, zdj se že precej pogovarjava.Pride kr do mene in se pogovarjava o vsem kar nama pade na misel. Včasih poškilim k njemu in vidim, da me gleda..koketirava.Ful mi je všeč ampak vem,da ima punco, čeprav mu je bilo nekak težko to priznat.Ne vem kaj nej naredim..Rada bi ga povabila vn pa se bojim zavrnitve..ali nej pustim da ostane pri tem kar je in čakam, kaj se bo zgodilo z njegovo punco.Precej očiten je, da sm mu všeč..nimam pojma kako se lotit zadeve zato pls kšn nasvet...Tnx!!!
Papa
disgusting
Prvi neprebran prispevek • 788 prispevkov
• Stran 51 od 53
•
Prejšnja
1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov