Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dnaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a dnaja » 15. Jan. 2007 13:58

angeo napisal/-a:Jaz pa ne razumem v tem primeru tipa,ki pove oz. se ve da je v vezi pa vseeno zelo odprto flirta :? nevem no ampak to je zame veliko nespoštovanje do svoje punce in takega bi se jaz na veliko izognila,ker verjetno bo tak tudi do tebe oz. kakšne druge :wink: Hvala lepa se imam preveč rada in sem se že naučila,da ljudi ne moreš spremeniti lahko jih samo sprejmeš take kot so oz. sami naredijo nekaj za to da se spremenijo! Tako da zasedeni flirtači pri meni odpadejo :twisted:

Ni vse crno in belo! Poglej cez okno in ce se bos zlo zlo potrudila bos mogoce opazila se kaksne druge barve...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 15. Jan. 2007 16:24

2good4u napisal/-a:....ja vem kako je to, ker sm bila že v taki situaciji. Vem pa tudi, da se je to zgodilo zaradi problemov, nesrečnosti, pomankanju občutka ljubezni, nič komunikacije itd.

čisto tako iz radovednosti :D ... če si bila nesrečna v tej zvezi in ni bilo ljubezni, komunikacije torej ničesar ... zakaj si potem vztrajala v taki zvezi?
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 15. Jan. 2007 17:27

halooo tace stran od zasedenih!!!

se mi je že nardil, da sm bla s kakim, ki sm ga spoznala, ko je mel punco, ampak definitivno takrat nisem mešala štren (mi niti na kraj pameti ni padlo!)

poleg tega pa- če upecaš zasedenga tipa in pusti svojo punco zarad tebe, kak veš da tega ne bo naredu teb zarad ene podobne smotke? ni to zdravo...

sej je ja tolk fraj tipov :D (men kolegi staln jamrajo, zaka smo vse punce zasedene... kak se ne znate najdet :) )
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Jan. 2007 17:41

rebel* napisal/-a:sej je ja tolk fraj tipov :D (men kolegi staln jamrajo, zaka smo vse punce zasedene... kak se ne znate najdet :) )
Obstajajo razlogi zakaj so zasedeni bolj zanimivi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 15. Jan. 2007 17:46

^^ Bi jih našteu??? :twisted:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 15. Jan. 2007 18:33

Eno je to, da zasedeni tipi majo doma zensko, in so zato bolj izbircni ter hkrati ne kazejo toliko interesa prec, ko jim zenska mal namigne. Obe te zadevi naredijo tipa vecji izziv in bolj zanimivega, kot pa samski tipi, ki totalno zapalijo prec ko jih zenska mal pogleda. Ta razlog je prisoten tudi ce ne ves, da je zaseden. Potem ko pa ves da je zaseden pride pa se drugi razlog in to je, da zenske avtomasko privzamete, da ima tip zihr neki vrednega na seb, ce je neka druga zenska pripravljena bit z njim(se posebno ce je lepsa od tebe) in je zato bl zanimiv, kot tipi, ki so samski.

Predn se zacnejo pripombe, tukaj se ne pogovarjamo o absolutih. Ni vsak vezan tip bolj zanimiv od vseh samskih. So pa definitivno bolj zanimivi zenskam, kot ce bi ta isti tip bil samski.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 15. Jan. 2007 18:53

puma napisal/-a:
2good4u napisal/-a:....ja vem kako je to, ker sm bila že v taki situaciji. Vem pa tudi, da se je to zgodilo zaradi problemov, nesrečnosti, pomankanju občutka ljubezni, nič komunikacije itd.

čisto tako iz radovednosti :D ... če si bila nesrečna v tej zvezi in ni bilo ljubezni, komunikacije torej ničesar ... zakaj si potem vztrajala v taki zvezi?

Moji osebni problemi pa te res čist nič ne brigajo in jih tudi ne mislim razlagati javno...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 15. Jan. 2007 18:53

rebel* napisal/-a:poleg tega pa- če upecaš zasedenga tipa in pusti svojo punco zarad tebe, kak veš da tega ne bo naredu teb zarad ene podobne smotke? ni to zdravo...

Jst se tega čist zavedam in se ne slepim (prav tako pa tudi on ne in se o tem na veliko pogovarjava), da pa se meni to ne more zgoditi.
Pomembno je tudi dejstvo, če se partnerja o preteklosti iskreno pogovorita in da vesta, zakaj je prišlo v pretekli zvezi do varanja (če predpostavimo) ter se potem v svojem odnosu tega zavedata, prav tako pa se trudita, da se zgodba ne ponovi.
Do tega pa lahko prideta z veliko zaupanja in iskrenosti.
Nič bat... :D , čeprav ne vem, ali so tudi ostali pari, izšli iz take situacije, tako realni glede tega.
Pač danes je možno vse - prav tako pa tudi ostali pari nimajo čisto nobene garancije, da se nekdo ne zaljubi v koga drugega in dokler se tega zavedamo in ne živimo v oblakih, se zdi meni vse OK.

Jaz se zaenkrat za svojo vezo ne bojim, ne dam pa roke v ogenj, da se meni to ne more zgoditi in s takim razmišljanjem midva čisto lepo shajava, pa če se ostali postavite na glavo :wink:

Aja, in če bi se vsi tolk obremenjeval, kaj vse se lahko zgodi in se čist vsemu, kar samo diši po slabem, skušali izogibat, potem ne vem, če se nam sploh splača živet... :?:
Moje mnenje pač.
Jst vem, d abom uživala, dokler bom lahko, pa čeprav bo to le krajši čas. Raje tisti čas maksimalno izkoristit, kot pa vegetirat z nekom kar tako, iz navade... Tolk sm pa že dala skoz, da to lahko rečem
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 15. Jan. 2007 19:46

2good4u napisal/-a:
puma napisal/-a:

Moji osebni problemi pa te res čist nič ne brigajo in jih tudi ne mislim razlagati javno...

saj ne da me zanimajo tvoji problemi :D ... vendar ne dojamem v čem je poanta varat nekoga, ki te ne ljubi, ki nima s tabo komunikacije itd ... še bolj absurdno, pa da s takim vztrajaš v neki kvazi vezi. Čemu neki ...
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 15. Jan. 2007 21:31

Mahagonij napisal/-a: So pa definitivno bolj zanimivi zenskam, kot ce bi ta isti tip bil samski.

ker že to da je samski, pove nekaj o njem, kajneda? :D sej tisto sm drgač bol u fori misla, ampak uredu, tud filozofijo se da iz tega spelat :)
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Uporabniški avatar
FunnyBunny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007
Kraj: Bunnyland

Neprebrana objavaNapisal/-a FunnyBunny » 17. Jan. 2007 16:50

Leave it alone...če mu je do tega, da bi nehal z njo, naj to naredi iz pravih razlogov, ne pa zato ker je eni novi bejbi fuuuuul luštkan...naj bo ded in prvi naredi jasen korak na poti k tebi. Karakter je zelo važen, ne samo to da ti je vizualno všeč...ker, če ga boš dobila, ga boš dobila celega. Da ne boš pol ti izvisela zaradi kake tretje, ki jo bo spoznal na joggingu...
Life is funny 4 a bunny!
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 18. Jan. 2007 6:32

Ja, jst sm tud proti nekemu načrtnemu osvajanju tipa samo zato, da ti pač podleže, ti pa ga imaš sam kot trofejo, nimaš pa z njim resnih namenov, to je kr neki, no.. :roll:
Drugo pa je, če se z nekom res zaštekata ali ti je ful všeč in če čutiš, da bi iz tega lahko bilo kaj več - potem boš valda najprej gledal nase al kako? Men bi v tem primeru resnično dol viselo za eno bejbo, ker itak bi bil še vedno tip tisti, ki se odloča in on izbira med mano ali njo :wink:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 18. Jan. 2007 9:59

Se pridružujem postu od Sofie pa Mimi.

Skozi življenje se mi zdi čist logično, da bova oba in jest in moj fant šla čez te situacije, da bo nekdo pecal al mene al njega in to bo sam na meni/njemu, da tej tretji osebi poveš kakšno je stanje. In, če bi recimo moj fant kaj mel s to osebo pol nebi krivila njo, ampak njega.

Zdej neki drugega so pa tiste zlobne igrice, ko nekateri sploh slišat nočejo, da pač nisi zainteresiran in pol kr vztrajajo :roll:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 18. Jan. 2007 18:55

sofia83 napisal/-a:Pol je pa itak na njemu, a bo nehal s punco in bo kej med vama, al bo pa enostavno zignoriral to flirtanje.
To zahteva osebno odgovornost od tipa. Za prodajanje tega, da bi ljudje moral bit odgovorne osebnosti, si cist na napacnem forumu. :D
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 18. Jan. 2007 19:10

sem opazovala enga tipa 1 leto in pol , zame je bil on sanjski moski, resnicno sanjski imel je punco in skos sta hodila skupaj, vedno sem jih videla skupaj, na faksu na zurih ni da ni...ampak meni je bil neizmerno vsec ,resnicno nisem mogla odmaknit pogleda stran od njega...in zgodilo se je lani na zadnjem studenskem zuru, ker ni imel zraven punce sva brez besed, brez da bi se spoznala imensko, brez da bi se nasmejal drug drugemu, samo zagledala sva se , se sreca med mnozico sosolcev iz faksa ,monozico ljudi ampak midva sva se takoj poljubi, brez besed samo srecat sva se mogla in tako sva pristala tisti dan skupaj, spal je pri meni , punca ga je cakala doma, vem svinjsko ampak bil je moj sanjski mosk. Potem sva se zemnila,da med nama nic ne bo,saj sem vedala da ima punco ampak ne, se zdej ga sirjeva ,sva skupaj, vem da ne more stran od svoje punce ampak meni je pomembno ,da je ob meni,ker je res tip zame najbolj popolen na svetu...vem,da boste to obsojali, ampak lahko ,da se bo men vrnilo,saj kar vzames ti nekomu, vzame nekdo drug tebi, ampak vredno je bilo, in se sedaj k sem z njim se pocutim,kot da sem prvic, vedno sem z njim ujeta v pravljico...in najbolj zanimivo je to,da se mi punca ne smili, ker jo vara in nimam slabega obcutka, zakaj, ker sem si ga tako zelo zelela in ga tudi dobila...vem,da je varanje oz. vmesavanje v zvezo nekaj najgrsega ampak , ce ne mores stran od cloveka , enostavno ne mores, v zivljenju se nisem nikoli vmesala v nobeno zvezo pa bi se lahko, ampak v to sem se in ni mi zal...
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov