Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 12. Jan. 2007 18:49

gaby_ napisal/-a:
puma napisal/-a:
jullia napisal/-a:
puma napisal/-a:a ti si svojo punco dal na test in jo predstavil takmeu tipu za katerega veš, da se punce ob njem topijo?

pomoje prej ali slej vsak naleti na človeka, ob katerem se stopi. pač je to vprašanje volje in prioritet. greš f**** za 3 ure, se imaš fajn, pa s tem tvegaš izgubo fanta, ali pa ne greš, ohraniš zvezo in zamudiš priložnost za seks z nekom, ki te privlači.
se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da ne moreš ukrast nekoga, ki ne želi bit ukraden. dokler je v vezi vse kul, te drugi ne zanimajo, ko pa prične škripat, pa naenkrat ni več čisto jasno, kam se bo vaga prevesila.

že-že ampak tiste punce, ki vedo da je tip vezan in jih to še bolj motivira bodo našle način kako fanta zmanipulirati postopoma in počasi ter s tem pripraviti njegovo punco (ki bo začutila vsiljivko), da bo doživljala takšne in drugačne izpade.
Hkrati bo takemu tipu dajal vtis v smislu: glej jaz sem prijazna in nežna do tebe, tvoja punca pa ima neke napade histerije in živčnosti itd. In s tem se bo začela majati veza, ki se mogoče nikol ne bi zamajala, če ne bi bilo te osebe, ki ima edin namen razdreti vezo.

v ta opis pa ne bi zajela tistih tipov, kateremu samo pomežnikneš in že leti za tabo ... ne glede na to, ali je vezan ali poročen.

in kaj smo se iz tega naučili??
da mora punca ostati mirna, ne postat takoj na moč ljubosumna, gapreverjat na vsakem koraku. tudi izpade histerije lahko ublaži. tako se fant ne bo počutil utesnjenega, samo videl bo, kako dobro punco ima, da mu zaupa ipd. na račun ''vsiljivke'' se lahko zveza še okrepi, če punca ve razmišljat, pa tudi če fant ni tak, ki bo kar stekel k ta drugi.

teoretično zveni zelo preprosto :wink:
Uporabniški avatar
Akasha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Akasha » 12. Jan. 2007 19:22

PUSTI GA NA MIRU, če ima punco!

Sicer pa....boš že videla, ko boš kdaj koga imela in ti bo z drugo odšel....če ti bo še všeč tako ravnanje takrat...

Jaz nikoli ne delam drugim reči, za katere nočem da bi jih drugi meni naredili, sploh pa še v ljubezni (ker ljubezenske polomije lahko tako zelo bolijo...)...
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 12. Jan. 2007 20:35

sploh se ne trudm osvojit nekoga k je že zasedn mislm u čemu je poanta slabo delam seb in njemu bv :roll:
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 12. Jan. 2007 22:26

ne da se mi ravno brat vseh postov ampak odgovor na vprašanje teme: PUSTIT GA PRI MIRU!!!!!ka bi ubila take pičke ko zasedenim gnjavijo!!!!!
Uporabniški avatar
tigrica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tigrica » 13. Jan. 2007 9:54

pust ga pri miru če vidiš da ima punco :?
da bi js vedla da ima punco bi ga pustila čist pri miru..in glede na to da ma punco bi mi šlo tud na živce da bi me gledu
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Jan. 2007 10:04

Ja no..... Jaz nebom pametna v tej temi, ker sem tudi sama začela s svojim fantom ko je v bistvu bil še s svojo takratno punco, ampak mi je dal jasno vedeti, da jima zveza razpada in da niti nista imela nič resnega, pa še zelo mladi smo bili takrat.....
Če bi bilo pa sedaj tako, pa definitivno ne bi drezala v tipa, ki ima resno punco, ker vem kako bi bilo meni, če bi se katera motala okoli mojega fanta. Tudi vest mi ne bi pustila, tako da res ne razumem zensk, ki se zavedajo da ima tisti fant dekle a se vseeno razmišljajo o tem, da bi si ga prisvojile....
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 13. Jan. 2007 11:25

Moj fant je bil takrat, ko sva se spoznala, še s punco in sicer sta bila skupaj nekje 4 leta. Zapustil jo je in nekaj časa ga sploh nisem videla, potem pa je po dolgem času spet preskočila iskrica. Aja, prej ko je bil s punco, pa sva bila samo znanca, ker smo se družinsko poznali. Sama ne bi nikoli drugi speljala tipa, ker niti nimam volje drezat nekam, kjer ne bo nič koristnega, kvečjemu samo težave. :roll: Pustiš vse skupaj pa greš naprej.
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Jan. 2007 13:43

En znanec je enkrat prevaral svojo punco z mano. Sem vedela, da ne bo nič iz tega,ampak mi je bil blazno všeč in če nebi on flirtal z mano kar ob nekaj priložnosti, pa me pecal (hm, za mano na wc pršu...), definitivno neb nč blo. S to punco sta še zmeri skup-že ene par let, in ona še zmeri ne ve, da jo je prevaral. Pač je blo kar je blo...sam mi pa res ni jasn, kak to, da on lahko mirno živi z vestjo, da je punco prevaral (js res neb mogla).
Pomoje, če bi res rada mela kaj resnega z njim, da boš na koncu ti razočarana...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2007 13:48

Teško...ampak z zvijačo se vse da..dober načrt je pol cilja:)
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 14. Jan. 2007 20:52

IJO napisal/-a:Teško...ampak z zvijačo se vse da..dober načrt je pol cilja:)

A ti mogoče spodbujaš krajo zasedenih tipov :?: :?: Oziroma zavajanje zasedenih tipov??? :flop: :x
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 14. Jan. 2007 22:11

:lol: z zvijačo. to pa je perspektiven začetek ene odkrite, ljubeče zveze.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 15. Jan. 2007 12:11

Jst bi pa tko rekla, kot so že ene punce prej povedle...če bi tip svojo punco iskreno ljubil, potem nebi flirtat z njo. To je dejstvo. Če nekaj v zvezi ne štima, oziroma, če je odnos poštiman, potem noben ne gleda po drugih...

Kot drugo je težko narekovati srcu, kaj naj počenja. Če se zaljubiš, se zaljubiš...ali ima fant žensko ali ne, mislim da to ni pomembno. Ljubezen je pač ljubezen...to se enostavno zgodi! Ker vem da v ostalih temah razlagate, da moraš vedno srce poslušat, torej zakaj ga nebi tudi pri tej stvari?

Kot tretje, vem da bote težile, kok bi se pa men zdle, če bi....ja vem kako je to, ker sm bila že v taki situaciji. Vem pa tudi, da se je to zgodilo zaradi problemov, nesrečnosti, pomankanju občutka ljubezni, nič komunikacije itd.

Kakšne pa je načrt, da osvojiš zasedenga tipa...to pa nimam pojma :Dprepusti se toku življenja in temu kar čutiš...
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 15. Jan. 2007 12:16

Jst pa splohhhhh ne štekam kako lahko nekomu pade na pamet, da bi sploh osvajal nekoga, ki je zaseden ... res ne :? :idea:
Jst sm očitno čist out of this game, ampak men je to tko bedno, da bolj bedno ne bi moglo bit ...

Kar se pa tiče poslušanja srca ... oh ja, jst ga poslušam vedno, ampak tut če bi se zaljubila v nekoga, ki bi biu zaseden bi poslušala svoje srce, ki bi mi govorilo, da bom s tem prizadela tisto neko drugo osebo, ki še obstaja v tej zgodbi ... in ker ne bi hotla, da se to kdaj men zgodi ... bi poslušala svoje srce ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 15. Jan. 2007 12:34

jst bom pa samo neki še tuki dodala. ne zaljubiš se kar z lufta. no, vsaj jst se ne. pri meni je bilo vedno tako, da sem se zaljubila v nekoga po tem, ko sva se že ful družila, dobro spoznala, zbližala,... in zakaj bi se sploh spuščala v vse to z nekom, ki je zaseden? pač se že vnaprej izogneš smotani situaciji ane.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 15. Jan. 2007 12:39

tiasha napisal/-a:Jst pa splohhhhh ne štekam kako lahko nekomu pade na pamet, da bi sploh osvajal nekoga, ki je zaseden ... res ne :? :idea:
Jst sm očitno čist out of this game, ampak men je to tko bedno, da bolj bedno ne bi moglo bit ...

Kar se pa tiče poslušanja srca ... oh ja, jst ga poslušam vedno, ampak tut če bi se zaljubila v nekoga, ki bi biu zaseden bi poslušala svoje srce, ki bi mi govorilo, da bom s tem prizadela tisto neko drugo osebo, ki še obstaja v tej zgodbi ... in ker ne bi hotla, da se to kdaj men zgodi ... bi poslušala svoje srce ... :wink:

Bingo! jst isto, ne štekam, ne podpiram, ne morem gledat tazga folka...Mislm halo...je zaseden...a ne pove že to dost o njmemu...predvsem mi je pa čudno kako to da se nobena ne vpraša, če nebo tud njej naredu tole da jo bo pusu po tolk in tolk letih in šel s taprvo ki bo prišla mimo :roll: ...sicer pa ponavadi se vse vrne, tko da....
isto bi se strinjala z julijo....ko nekoga zagledaš lahko še vedno vplivaš na to ali se boš zaljubila ali ne...če pač veš da je zaseden in nima trenutnih šans se pač umakneš in živiš svoje življenje dalje...ampak nekatere gredo pa direkt z glavo skozi zid :roll: ...
nevem, men je to čist mimo...nikol se nebi družla niti s tako osebo ki ima taka nagnjenja ne nč....

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]