Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Nikoli nisem rekla, da moški ni nič kriv. Logično, da je veliko od njega odvisno ali se bo spustil v varanje ali ne. Vendar pa nikakor in v nobenem pogoju ženska ni nedolžna. Je seveda za to manj odgovorna kot moški, vendar je vseeno kriva. Zato v takem primeru obsojam oba in zame v takem primeru ni normalen ne moški in ne ženska.
Pa še enkrat dodajam, da je velika razlika ali gre za seks ali za ljubezen.
Pa še enkrat dodajam, da je velika razlika ali gre za seks ali za ljubezen.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Roberta R. napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:no angel napisal/-a:Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
Kot da se gre sam za seks. Mogoče se gre pa za ljubezen.
Roberta je svoj post napisala na način, da sem razbrala, da ji gre le za seks! In ja vem, da je razlika če se pa zatrapaš zraven, vendar vseeno ne podpiram, da je tip v varnem zavetju svoje žene/punce in hodi k drugi.. Če ima dovolj jajc, bo eno pustil pri miru!
men ne gre za nič, js mam svojga fanta in ne rabm druzga..
ko sm pa js bla z zasedenim, sm pa dejansko bla zaljubljena vanj.. vrjameš al pa ne se zgodi
use super fino fajn,..
ampak k tipa spoznaš, še vanj nisi zaljubljen in gledaš bolj z tiste nagonske strani, in kmalu zveš če ma punco ali ne,..torej vanj nisi zaljubljen,.. če hočeš biz iz tega vidika z tem določenim fantom,. pol naj punce ne govorijo, da so zaluble pa nevem kaj,. dejstvo bil ti je simpatičen , sexala bi z njim,. konc deabte,..
če se pa zaljubiš slučajno,.. pa mislm da bi usaka žesnka z kančkom pameti raj počakala, da je samski in se zagrebla zanga, kt pa navalila nanga ko je še zaseden,. ker če tip reagira na to pecanje, si zaljublena žesnka najbrž nebi načrtno povzročla trpljenja, ker je jasno, da bi tak tip njej naredu isto...
mal zakompliciran,. ampak upam, da nekak razumete kaj sm hotla povedat...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Lastovica napisal/-a:Pa kaj če ima punco. Danes jo ima, jutri je nima. Ne se obremenjevat s tem. Pokaži mu, da ti je všeč, potem je pa na njemu, da se odloči: al ona al ti
ja ok pokažeš da ti je ušeč,samo če ima punco ne drezaj vanga.Sam ve da ti je ušeč in nej se sam odloči,ni treba s tem pohojat čustva njegove punce,ker prevara kakršna kol ful ful ful BOLI!!!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
kolikšna je možnost, da punca ne bi bila prizadeta in jezna, če bi ji ena druga povedala, da jo je fant z njo prevaral pod pogojem, da nista več skupi z njim nobena od njiju?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
La*Perla napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa kaj če ima punco. Danes jo ima, jutri je nima. Ne se obremenjevat s tem. Pokaži mu, da ti je všeč, potem je pa na njemu, da se odloči: al ona al ti
točn tko!!
samo problem je v tem, da če ena odleti zaradi tebe, obstaja velika verjetnost, da boš nekoč tudi ti odletela zaradi druge!
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
ni nujno! Tudi pri meni je moj prvi fant odletel zaradi drugega, moj bivši s katerim sem bila 5,5 let pa ne. Nikjer ni pravila - ljudje smo različni, odnosi so različni še bolj, situacije in okoliščine so različne. Ne moreš trditi, da je to nekakšno pravilo...v človeških življenjih, še posebej današnjih, ni nobenih pravil - vsaj v medosebnih odnosih ne, folk se ločuje za dobro jutro in se poroči z drugim. Torej, po tvojih trditvah, bi se potem tak folk moral poročat 100x do konca svojega življenja?
Jochie, ta je bila pa iz trte izvita
Jochie, ta je bila pa iz trte izvita
*Diamonds are forever*
-
Jochie - Cosmopsiho
ljudje imamo ponavadi partnerje zato, ker nam je lepo z njimi, ker nam je lažje sobivati, itd...
seveda so v vsaki zvezi problemi in problemčki in tukaj obstajata dve vrsti ljudi:
- tisti, ki probleme rešujejo s partnerjem
- tisti, ki probleme rešujejo z drugimi ljudmi, ki jih manj poznajo, zato so v tistem trenutku za njih idealni...rešujejo jih pa tako, da partnerja pustijo ter gredo z novim človekom v zvezo.
če človek pusti partnerja zaradi drugega človeka, ima problem s partnerjem. in namesto da ga bi rešil s partnerjem, vidi "tisto", česar mu partner ne "daje", v drugem človeku, zato "ga postavi za novega partnerja"
torej če moški pusti svoje dekle in tebe postavi za novo partnerico lahko z večjo verjetnostjo pričakuješ, da bo vajine morebitne probleme v prihodnosti reševal tako, da te bo pustil zaradi druge, ob kateri teh problemov takrat ne bo doživljal.
ali se pač motim?
seveda so v vsaki zvezi problemi in problemčki in tukaj obstajata dve vrsti ljudi:
- tisti, ki probleme rešujejo s partnerjem
- tisti, ki probleme rešujejo z drugimi ljudmi, ki jih manj poznajo, zato so v tistem trenutku za njih idealni...rešujejo jih pa tako, da partnerja pustijo ter gredo z novim človekom v zvezo.
če človek pusti partnerja zaradi drugega človeka, ima problem s partnerjem. in namesto da ga bi rešil s partnerjem, vidi "tisto", česar mu partner ne "daje", v drugem človeku, zato "ga postavi za novega partnerja"
torej če moški pusti svoje dekle in tebe postavi za novo partnerico lahko z večjo verjetnostjo pričakuješ, da bo vajine morebitne probleme v prihodnosti reševal tako, da te bo pustil zaradi druge, ob kateri teh problemov takrat ne bo doživljal.
ali se pač motim?
-
La*Perla - Debatorica
- Na forumu od: 25. 3. 2005
ja motiš se. Jaz sem že pustila tipa, s katerim sem bila še v srednjih šoli zaradi drugega, ker mi je bil pač vizualno tako wow, da se z mojim bivšim niti primerjati ni mogel. No najina veza s tem je razpadla zaradi drugih stvari, bi pa definitivno ostala z njim, če bi bilo vse uredu in ga ne bi menjala za nobenega "lepotca". ODVISNO JE, KAKŠEN JE ODNOS, saj vsak odnos že ni apriori tak, da mu sledi zaroka in poroka. Še posebej danes ne.Če tip pusti punco zaradi druge še ne pomeni, da jih bo v nadaljevanju tako zamenjal 100 ali več. Ljudje nismo nagnjeni h kompulzivnemu menjavanju (tudi partnerjev ne), je pa res da tudi dandaes v partnerskih odnosih včasih prevlada nekaj, kar se nekomu bolj dopade in partnerja zato odplenka in je z drugim.
Tvoja teorija je definitivno napačna in ozkogledna. Če bi upošteval okoliščine že samega odnosa (pustimo udeležene v njem), razmere, želje in pričakovanja, ki so in niso bila uresničena, težave ali netežave v sexu, in vse ostalo - že samo iz tega lahko vidiš, da je razlogov mnogo, zakaj par razpade in nekdo izmed njiju začne z drugim..mogoče mu ravno tisti drugi nudi vse to, kar mu prejšnji ni.
Tvoja teorija je definitivno napačna in ozkogledna. Če bi upošteval okoliščine že samega odnosa (pustimo udeležene v njem), razmere, želje in pričakovanja, ki so in niso bila uresničena, težave ali netežave v sexu, in vse ostalo - že samo iz tega lahko vidiš, da je razlogov mnogo, zakaj par razpade in nekdo izmed njiju začne z drugim..mogoče mu ravno tisti drugi nudi vse to, kar mu prejšnji ni.
*Diamonds are forever*
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Jochie napisal/-a:La*Perla napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa kaj če ima punco. Danes jo ima, jutri je nima. Ne se obremenjevat s tem. Pokaži mu, da ti je všeč, potem je pa na njemu, da se odloči: al ona al ti
točn tko!!
samo problem je v tem, da če ena odleti zaradi tebe, obstaja velika verjetnost, da boš nekoč tudi ti odletela zaradi druge!
Obstaja tudi velika verjetnost, da mi bo jutri, ko bom šla mimo Name padla steklena stena na glavo. Pa kaj zdaj? A naj zato pač ne hodim več tam mimo.
V življenju ti nihče ne more ničesar garantirat. Lahko, da ti ga prevzame druga, lahko, da ti ga ne. Pusti se presenetit in uživaj življenje.
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 09. Dec. 2007 10:54, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Jochie - Cosmopsiho
verjetno sem res star in ozkogleden...ali pa preveč polno zaposlen!
namreč ne bi imel niti časa po svetu iskati žensko, ki bi mi morda dajala več kot partnerka. pač moje življenje je omejeno na službo, družino, partnerko, zelo ozek krog prijateljev ter na fuzbal ter počitek. zato si niti ne predstavljam v tem trenutku, kako bi lahko ugotovil, če bi mi katera lahko "ponudila" več...
ampak definitivno pri težavah s partnerko bi čas raje porabil za reševanje le-teh z njo, ne pa za iskanje nadomestka.
namreč ne bi imel niti časa po svetu iskati žensko, ki bi mi morda dajala več kot partnerka. pač moje življenje je omejeno na službo, družino, partnerko, zelo ozek krog prijateljev ter na fuzbal ter počitek. zato si niti ne predstavljam v tem trenutku, kako bi lahko ugotovil, če bi mi katera lahko "ponudila" več...
ampak definitivno pri težavah s partnerko bi čas raje porabil za reševanje le-teh z njo, ne pa za iskanje nadomestka.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
V zadnjih nekaj postih se strinjam s tabo, La*Perla.
Pustit partnerja kar tako tud ni lahko, vem iz lastnih izkušenj,
in pomoje malokdo pusti nekoga, s katerim je srečen samo zato, ker muje nekdo drug le vizualno všeč.
Hočem rečt, da je bilo pri takih vezah, kjer je bil vmes še nekdo tretji, verjetno že prej kaj narobe oz. definitivno ni blo vse idealno, ker drugače ne bi klonili pred nekom tretjim kar tako.
In nikakor ne pomeni zdaj to, da bo pa z vsakim naslednjim tako, da ga bo prej ali slej zamenjal spet nekdo drug. Vsaka veza je drugačna in niti dva partnerja, s katerimi smo, nista enaka in nimamo z njima enkaega razmerja. Nekdo je pač bolj kompatibilen z mano od drugega, recimo.
Vse skupaj je odvisno od mnogo stvari; ni tako enostavno.
p.s.: Je pa tudi tako, da včasih niti ne veš, da bi lahko imelkaj boljšega.
Jaz šel zdaj, ko sem z drugim, vidim, da je zame osebno ta veza boljša, v njej sem bolj jaz... Pa kljub temu sem bila dolga leta srečna z bivšim, ker pač nisem vedela, da obstajajo še popolnoma druge dimenzije v razmerju med dvema. Zdaj, ko imam nekaj za primerjavo, pa šele lahko dam objektivno "oceno".
Pustit partnerja kar tako tud ni lahko, vem iz lastnih izkušenj,
in pomoje malokdo pusti nekoga, s katerim je srečen samo zato, ker muje nekdo drug le vizualno všeč.
Hočem rečt, da je bilo pri takih vezah, kjer je bil vmes še nekdo tretji, verjetno že prej kaj narobe oz. definitivno ni blo vse idealno, ker drugače ne bi klonili pred nekom tretjim kar tako.
In nikakor ne pomeni zdaj to, da bo pa z vsakim naslednjim tako, da ga bo prej ali slej zamenjal spet nekdo drug. Vsaka veza je drugačna in niti dva partnerja, s katerimi smo, nista enaka in nimamo z njima enkaega razmerja. Nekdo je pač bolj kompatibilen z mano od drugega, recimo.
Vse skupaj je odvisno od mnogo stvari; ni tako enostavno.
p.s.: Je pa tudi tako, da včasih niti ne veš, da bi lahko imelkaj boljšega.
Jaz šel zdaj, ko sem z drugim, vidim, da je zame osebno ta veza boljša, v njej sem bolj jaz... Pa kljub temu sem bila dolga leta srečna z bivšim, ker pač nisem vedela, da obstajajo še popolnoma druge dimenzije v razmerju med dvema. Zdaj, ko imam nekaj za primerjavo, pa šele lahko dam objektivno "oceno".
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 09. Dec. 2007 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lastovica - Kofetarica
Jochie napisal/-a:verjetno sem res star in ozkogleden...ali pa preveč polno zaposlen!
Očitno si zadovoljen s predvidljivim potekom svojega življenja. Hvala bogu zate in za tvojo partnerico. Jaz bi se neznansko dolgočasila ob nekom, ki bi hodil v službo, domov na kosilo, imel ozek krog prijateljev, mi posvetil vsak dan 1 urco časa, potem pa se zlekne pred TV in gleda fuzbal. Ampak rutina nekaterim očitno ustreza. Mene ubija.
In zakaj bi v primeru, da fant pusti punco zaradi druge punce to pomenilo, da je imel v prvotni zvezi težave, ki jih ni znal reševat na drugačen način? To se mi zdi malo preveč posplošeno.
Zadnjič spremenil Lastovica, dne 09. Dec. 2007 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lastovica - Kofetarica
kamis napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa kaj če ima punco. Danes jo ima, jutri je nima. Ne se obremenjevat s tem. Pokaži mu, da ti je všeč, potem je pa na njemu, da se odloči: al ona al ti
ja ok pokažeš da ti je ušeč,samo če ima punco ne drezaj vanga.Sam ve da ti je ušeč in nej se sam odloči,ni treba s tem pohojat čustva njegove punce,ker prevara kakršna kol ful ful ful BOLI!!!
Pohojat čustva njegove punce? Kaj pa če jih le ta nima več?
O kakšni prevari govoriš? V taki situaciji obstaja pravilo: ona ali jaz. Kar pomeni, da preden je z mano, zapusti njo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov