Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
watershine - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 8. 2007
bouhica napisal/-a:Na splosno pa tko ne mores nobenmu zaupat, razen sebi Dvomim da tip use pove, kar je pocel. Kaj ce je pa to naredil kateri drugi, pa ti tega ne pove, ti mu pa slepo zaupas? Sicer je pa vse enkrat prvic. Ce tega se ni nardil, pa se lahko. Hocem sam povedat, da je glih tko mozno nezaupanje tipu, ki se ga lovila nezasedenga. Je pa res, da kar ne ves, ne boli.
ja lej jst svojmu zaupam, ker se je najina zveza začela bolj z prijateljstvom in sva imela 4 mesece dovolj časa da sva si zaupala tudi najbolj delikatne stvari, prej ni imel resne punce ker mu je ponavadi usaka šla že po kakem tednu na živce, jst mu nism šla. vem da ni počel nič slabega medtem ko je bil z mano ker sva preživela skupaj vsako sekundo prostega časa.
se pa popolnoma strinjam z tabo "kar ne veš te ne boli" in ker moj prej ni mel resne zveze ni mogel početi nič podobnega varanju, torej mi tudi povedati takih stvari ne more ipd...
in zato ker ni nikoli počel stvari katerih ne odobravam, mu zaupam, če pa ti tip naprimer pove da je varal ali kaj takega pa začneš dvomiti o njemu, vsaj jaz bi.
za enkrat pa nimam razloga da mu nebi zaupala, res ne. samo zato ker bi se bala da mi česa ni povedal pa si tudi ne bom belila glave
-
jolandabuh - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
Od tacga prste preč. Če ga že osvojiš, si lahko misliš, da se bo slejkoprej oziral za drugimi. Če flirtata, ne da bi se poznala, si lahko misliš, da si te želi le zaradi videza, kar pa ne pomeni da se bosta ujela po karakterju.
BTW tudi svoje punce si ne zasluži.
BTW tudi svoje punce si ne zasluži.
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
Jst mislim da če bi reeees bil tok nor na tebe, bi punco u sekundi pustu in biu s tabo, se ti ne zdi?
Če oglaša in hoče sedet na dveh stolih, si ga ne zaslužiš(nobena si ga ne)
To je pač moje mnenje
Če oglaša in hoče sedet na dveh stolih, si ga ne zaslužiš(nobena si ga ne)
To je pač moje mnenje
I believe what I see,'cause seeing is believing!
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ANGELgirl napisal/-a:no angel napisal/-a:Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
Kot da se gre sam za seks. Mogoče se gre pa za ljubezen.
Roberta je svoj post napisala na način, da sem razbrala, da ji gre le za seks! In ja vem, da je razlika če se pa zatrapaš zraven, vendar vseeno ne podpiram, da je tip v varnem zavetju svoje žene/punce in hodi k drugi.. Če ima dovolj jajc, bo eno pustil pri miru!
men ne gre za nič, js mam svojga fanta in ne rabm druzga..
ko sm pa js bla z zasedenim, sm pa dejansko bla zaljubljena vanj.. vrjameš al pa ne se zgodi
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Lej Roberta sama si napisala, da ženske ki so z zasedenimi moškimi niso premaknjene in so čisto normalne! Uredu, super, fino fajn.. Ti gledaš na vso situacijo iz tvojega vidika, ko si bila z zasedenim.
Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži. Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.
Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži. Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
jolandabuh - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2007
- Kraj: ljubljana
ANGELgirl napisal/-a:Lej Roberta sama si napisala, da ženske ki so z zasedenimi moškimi niso premaknjene in so čisto normalne! Uredu, super, fino fajn.. Ti gledaš na vso situacijo iz tvojega vidika, ko si bila z zasedenim.
Yep. Se popolnoma strinjam.
-
ne ne bi.. ker sm to doživela tudi od svoje "najboljše" prijateljice..
tok da z obeh strani vem kako je.. če bi mi pa ena zdej mojga tipa osvajala, me boli k***c, ker če je tak karakter, in če me ma rad, se ne bo v nič spuščal.. če pa se bo, pa s takim tipom tko ali tako nočem bit. pa naj bo z drugo, če je tko šibek, da če bo ena flirtala z njemu se metala za njim, da bo koj tekel h njej v objem in uniču to kar imava.
pravim samo, da tip lahko izbira a bo z drugo ali ne.. če bi se odloču me varat, bi se zgodil tko al tko.. če pa se ne bi odloču mi je pa vseen kok se mu ena pod nos meče, ker ga nobena ne bi mogla prepričat, da bi se spustu v nekaj česar noče.
tok da z obeh strani vem kako je.. če bi mi pa ena zdej mojga tipa osvajala, me boli k***c, ker če je tak karakter, in če me ma rad, se ne bo v nič spuščal.. če pa se bo, pa s takim tipom tko ali tako nočem bit. pa naj bo z drugo, če je tko šibek, da če bo ena flirtala z njemu se metala za njim, da bo koj tekel h njej v objem in uniču to kar imava.
pravim samo, da tip lahko izbira a bo z drugo ali ne.. če bi se odloču me varat, bi se zgodil tko al tko.. če pa se ne bi odloču mi je pa vseen kok se mu ena pod nos meče, ker ga nobena ne bi mogla prepričat, da bi se spustu v nekaj česar noče.
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ANGELgirl napisal/-a:Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži.
Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.
Med tem, da druga osvaja tvojega tipa in tem, da ima tvoj fant avanturce, kot si napisala, je velika razlika .
Mojmu bivšemu je ena tud težila, ko sem vidla smse (mi ga je pokazal, ker ga je dobil, ko sva bila skupaj), mi je vlda mal zavrelo, ampak ko sm pa čez nekaj dni vidla, kako jo je "lepo" postavil na realna tla pred celim lokalom, sem se pa zabavala, hehe. Pomiril me je pa mene seveda že prej.
Tko da tle je VSE odvisno od tipa, ona lahko na celi črti pogori, če se on odloči, da pač je ne jeb*....
-
Hvala Mimi_M to je sm tut js že hotla obrazložit
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov