Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Dec. 2007 13:29

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 05. Dec. 2007 18:17

Hehe no, sej se najdejo taksni, ki zavrnejo bejbo, marsikateri se pa se ponujajo. To sem pa ze veliiikrat dozivela :)
Uporabniški avatar
čbela
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a čbela » 06. Dec. 2007 8:13

ga ne osvojiš!!!! ker je zaseden!! kok sovražim take ženske, ki ne pustijo zasedenih fantov pri miru. ravno zaradi takih, take kot jaz, trpimo!
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 06. Dec. 2007 12:13

se strinjam s tabo ja!!
joj je pa ja tooolk moških na svetu.. zakaj je nekaterim taka trofeja osvojit zasedenega? se pol bol samozavestno počutite ker ste enga prevzele al ka?
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 06. Dec. 2007 12:17

bouhica napisal/-a:Na splosno pa tko ne mores nobenmu zaupat, razen sebi :!: Dvomim da tip use pove, kar je pocel. Kaj ce je pa to naredil kateri drugi, pa ti tega ne pove, ti mu pa slepo zaupas? Sicer je pa vse enkrat prvic. Ce tega se ni nardil, pa se lahko. Hocem sam povedat, da je glih tko mozno nezaupanje tipu, ki se ga lovila nezasedenga. Je pa res, da kar ne ves, ne boli.

ja lej jst svojmu zaupam, ker se je najina zveza začela bolj z prijateljstvom in sva imela 4 mesece dovolj časa da sva si zaupala tudi najbolj delikatne stvari, prej ni imel resne punce ker mu je ponavadi usaka šla že po kakem tednu na živce, jst mu nism šla. vem da ni počel nič slabega medtem ko je bil z mano ker sva preživela skupaj vsako sekundo prostega časa.

se pa popolnoma strinjam z tabo "kar ne veš te ne boli" in ker moj prej ni mel resne zveze ni mogel početi nič podobnega varanju, torej mi tudi povedati takih stvari ne more ipd...

in zato ker ni nikoli počel stvari katerih ne odobravam, mu zaupam, če pa ti tip naprimer pove da je varal ali kaj takega pa začneš dvomiti o njemu, vsaj jaz bi.
za enkrat pa nimam razloga da mu nebi zaupala, res ne. samo zato ker bi se bala da mi česa ni povedal pa si tudi ne bom belila glave :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Dec. 2007 12:41

tu..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jolandabuh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jolandabuh » 06. Dec. 2007 14:32

Od tacga prste preč. Če ga že osvojiš, si lahko misliš, da se bo slejkoprej oziral za drugimi. Če flirtata, ne da bi se poznala, si lahko misliš, da si te želi le zaradi videza, kar pa ne pomeni da se bosta ujela po karakterju.
BTW tudi svoje punce si ne zasluži.
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Killah_babe » 06. Dec. 2007 19:33

Jst mislim da če bi reeees bil tok nor na tebe, bi punco u sekundi pustu in biu s tabo, se ti ne zdi?
Če oglaša in hoče sedet na dveh stolih, si ga ne zaslužiš(nobena si ga ne)
To je pač moje mnenje :wink:
I believe what I see,'cause seeing is believing!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 06. Dec. 2007 19:54

ANGELgirl napisal/-a:
no angel napisal/-a:Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.

ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit :roll:

Kot da se gre sam za seks. Mogoče se gre pa za ljubezen. :roll:

Roberta je svoj post napisala na način, da sem razbrala, da ji gre le za seks! In ja vem, da je razlika če se pa zatrapaš zraven, vendar vseeno ne podpiram, da je tip v varnem zavetju svoje žene/punce in hodi k drugi.. Če ima dovolj jajc, bo eno pustil pri miru!

men ne gre za nič, js mam svojga fanta in ne rabm druzga.. ;)
ko sm pa js bla z zasedenim, sm pa dejansko bla zaljubljena vanj.. vrjameš al pa ne se zgodi
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 07. Dec. 2007 11:51

Lej Roberta sama si napisala, da ženske ki so z zasedenimi moškimi niso premaknjene in so čisto normalne! Uredu, super, fino fajn.. Ti gledaš na vso situacijo iz tvojega vidika, ko si bila z zasedenim.

Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži. Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jolandabuh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 11. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jolandabuh » 07. Dec. 2007 12:24

ANGELgirl napisal/-a:Lej Roberta sama si napisala, da ženske ki so z zasedenimi moškimi niso premaknjene in so čisto normalne! Uredu, super, fino fajn.. Ti gledaš na vso situacijo iz tvojega vidika, ko si bila z zasedenim.

Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži. Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.

Yep. Se popolnoma strinjam.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 07. Dec. 2007 12:26

ne ne bi.. ker sm to doživela tudi od svoje "najboljše" prijateljice..
tok da z obeh strani vem kako je.. če bi mi pa ena zdej mojga tipa osvajala, me boli k***c, ker če je tak karakter, in če me ma rad, se ne bo v nič spuščal.. če pa se bo, pa s takim tipom tko ali tako nočem bit. pa naj bo z drugo, če je tko šibek, da če bo ena flirtala z njemu se metala za njim, da bo koj tekel h njej v objem in uniču to kar imava.
pravim samo, da tip lahko izbira a bo z drugo ali ne.. če bi se odloču me varat, bi se zgodil tko al tko.. če pa se ne bi odloču mi je pa vseen kok se mu ena pod nos meče, ker ga nobena ne bi mogla prepričat, da bi se spustu v nekaj česar noče.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 07. Dec. 2007 13:46

Aha in sklepam, da tej tvoji "najboljši" prijateljici nisi niti malo zamerila in nisi jezna nanjo, saj je itak moški kriv, ker je šibkega karakterja?
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 07. Dec. 2007 16:27

ANGELgirl napisal/-a:Me zanima kakšne bi se ti zdele take ženske, ko bi ti to doživela na lastni koži.
Torej, da bi tvoj fant imel avanturce. Verjetno bi mnenje zelo hitro spremenila.

Med tem, da druga osvaja tvojega tipa in tem, da ima tvoj fant avanturce, kot si napisala, je velika razlika :wink: .
Mojmu bivšemu je ena tud težila, ko sem vidla smse (mi ga je pokazal, ker ga je dobil, ko sva bila skupaj), mi je vlda mal zavrelo, ampak ko sm pa čez nekaj dni vidla, kako jo je "lepo" :D postavil na realna tla pred celim lokalom, sem se pa zabavala, hehe. Pomiril me je pa mene seveda že prej.
Tko da tle je VSE odvisno od tipa, ona lahko na celi črti pogori, če se on odloči, da pač je ne jeb*.... :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 07. Dec. 2007 16:33

Hvala Mimi_M to je sm tut js že hotla obrazložit ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov