Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
Saj sem povedala...da meni se pač zdijo premaknjene in to je to To je moje mnenje o takih bejbah (in tud tipih, ki to počnejo) Če si bo pa katera to vzela h srcu pa žal to ni moj problem
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Roberta R. napisal/-a:me prav zanima kok bi se ti držala tega, ko bi se znajdla v situaciji in spoznala zasedenega tipa, ki bi te že sam da ga pogledaš poplavlo mednožje..
Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- beba24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
bouhica napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
Le zakaj bi? Ce tega ne nardi zaseden tip, pol pa nej js, k sem samska? d0h
hehehehe tocno tako, se podpisem 100000000000000000000x
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
A bi lahk nehale razmisljat s tamalo!beba24 napisal/-a:bouhica napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.
Kot da se gre sam za seks. Mogoče se gre pa za ljubezen.
ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mahagonij napisal/-a:A bi lahk nehale razmisljat s tamalo!beba24 napisal/-a:bouhica napisal/-a:ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
sej vcasih to prov pride sej ves
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
no angel napisal/-a:Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.
Ja, res se mu je težko odpovedat, pa vseen mislm, da je v takem primeru se vseen treba umaknt. Če ma punco, ma punco in pika.
Če pa kej čuti do tebe, bo pa punco pustil in bo s tabo.
-
no angel - Cosmofrik
^^ Ja sej npr. če fant nima nobenih čustev do tebe se itak umakneš ... Sej ni tak da bi pa zdej težila in rinla v neki na silo, to itak da ne (to se pač ne počne v nobenem primeru, če je samski al pa zaseden ). Js govorim o takih primerih, ko tud on ni ravnodušn.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
no angel napisal/-a:Js mislim da se ene tule sam mal lepe delate al pa še niste ble v taki situaciji. Ko se v nekoga zaljubiš pa pol zveš da je zaseden, se mu je težko kr tak odpovedat, sploh če on tud ni ravno ravnodušn.ANGELgirl napisal/-a:Noge bi dala skupaj in to je to.. Vendar očitno nekateri tega ne znajo naredit
Roberta je svoj post napisala na način, da sem razbrala, da ji gre le za seks! In ja vem, da je razlika če se pa zatrapaš zraven, vendar vseeno ne podpiram, da je tip v varnem zavetju svoje žene/punce in hodi k drugi.. Če ima dovolj jajc, bo eno pustil pri miru!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
no angel - Cosmofrik
~NIA~ napisal/-a:men grejo na živce tiste, ki se zapičjo v zasedenga in jim ta pove da ma punco in da naj ga pusti namer, ona še vedno noče odnehat.
Take ženske so pa patetične. Kar je za mene itak vsaka, ki ji nekdo da jasno vedet, da nč ne bo, pa še kr neki rine in dela budalo iz sebe. Če bi mojem (no, če bi ga mela pač) ena težila in bi jo on gladko odjebal, pa bi še kr neki neki žnarala, bi se men zdela prej usmiljenja vredna kot pa da bi se jezila.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov