Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 02. Dec. 2007 16:59

cUmpa napisal/-a:Tk, da tiste, ki se lotite moških v vezi, svoje adute na plano, ne pa iskat nekih napak pr njegovi punci, k veste glih sam to kk izgleda.

Seveda :) To kar si ti dozivela je pa ze druga skrajnost, da ne govorim kak je otrocje. Js nisem nikol po nobeni punci udrihala, tud k mi je tip sam jamral cez njo. Pac ce ne bi bil tud on zainteresiran, se ne bi niti spoznala, niti spoznavala. Vsaj js vedno igram na svoje adute.

kamis napisal/-a:ei tega sploh ne poskušite.Kar si ne želite da se zgodi vam,ne delajte drugim.To da osvajaš tipa druge ženske je skrajno podlo in nesramno.In verjemte take stvari bolijo.

Kaj pa ce se je meni ze to zgodilo, in mi je prov useeno zdej za druge, kokr je blo drugim useen zame? Lej sej ce tipu ni do tega, da se ga osvaja, pac naj ne sodeluje v tem a ne. Sej ni tezko bejbe zavrnt. Ali pac?
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 02. Dec. 2007 17:10

ooo vrjemi da je moskim tezko bejbe zavracat :evil:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 02. Dec. 2007 17:14

To je pa njihov problem :twisted:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Dec. 2007 20:25

Sessa napisal/-a:ooo vrjemi da je moskim tezko bejbe zavracat :evil:

vsem ne.

dejte no, tale tema deluje, kot da so moški uboge nemočne plišaste igračke, za katere smo se kot otroci teple in si jih pulile iz rok. niso taki reveži, pa čisto dobro znajo sami odreagirat, samo če hočejo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Dec. 2007 21:19

jullia_ napisal/-a:dejte no, tale tema deluje, kot da so moški uboge nemočne plišaste igračke, za katere smo se kot otroci teple in si jih pulile iz rok. niso taki reveži, pa čisto dobro znajo sami odreagirat, samo če hočejo.
Kaaaaj? Ne, mi nismo nic krivi. Da ne bi katera svojega deca krivila, oni so cist nedolzni kot ovcice, pol ga je pa una prasica zapeljala, bes jo plentaj. :lol:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 02. Dec. 2007 22:06

Mahagonij napisal/-a:Kaaaaj? Ne, mi nismo nic krivi. Da ne bi katera svojega deca krivila, oni so cist nedolzni kot ovcice, pol ga je pa una prasica zapeljala, bes jo plentaj. :lol:

:rofl: pa sej ce ma tip bejbo, k tko razmisla, ne vem zakaj se pol neb pustu zapeljat. Bil bi neumen, ce je tko al tko prasica kriva :rofl:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 03. Dec. 2007 9:49

Zame itk bejba, ki se spravlja na zasedenga tipa ni normalna. Tip je pa lih tolk kriv kakor ona,če sodeluje v njenem pecarjenju.
Jaz osebno se na zasedene tipe neb spravlala...mi je kr neki.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Dec. 2007 10:39

KiLLyKa napisal/-a:Zame itk bejba, ki se spravlja na zasedenga tipa ni normalna. Tip je pa lih tolk kriv kakor ona,če sodeluje v njenem pecarjenju.
Jaz osebno se na zasedene tipe neb spravlala...mi je kr neki.

Popolnoma normalno, se je treba zavedat da tvoj tip mogoče ni samo tep privlačen.. sicer pa definiraj kaj je normalnost?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 03. Dec. 2007 10:55

jz se nebi zapletala z zasedenim tipom zaradi sebe ne zaradi njega ali njegove punce... zakaj?

1. ker nebi hotla bit "rezerva"
2. če vara svojo zdejšno punco z mano (kako naj mu kdaj zaupam v naprimer resnejši zvezi) bo varu tut mene

oziroma tut če me nebi bi mela po moje skos to v glavi da je zmožen varanja, in bi ga morda tut po krivem obsojala.. uglavnem nebi mu mogla zaupat!
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 03. Dec. 2007 11:37

watershine napisal/-a: če vara svojo zdejšno punco z mano (kako naj mu kdaj zaupam v naprimer resnejši zvezi) bo varu tut mene

Js bi ravno zarad tega, ker bi me blo preveč strah, da bo men nardil isto, verjetn dobr premisnla predn bi zares bla z nekom, ki bi svojo punco varal z mano. Drugač pa glede tega, da je nefer do punce da se spravlaš na zasedenga ... Ja, res je nefer in grdo, ampak kdo pa še gleda na druge? :? Js sm vedno gledla na druge in nikdar v življenju nism namerno komu kej hudga naredla, pa kaj mam od tega? Sam slabo se mi vrača nazaj. Tak da mi je že bedno - če druge ne briga za mene, zakaj bi mene za njih? Me res zanima ... če bi bla js z nekom in bi se ena zagrela za njega, sm 99% prepričana da bi jo bolj mal brigalo za mene.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Dec. 2007 12:45

watershine napisal/-a:oziroma tut če me nebi bi mela po moje skos to v glavi da je zmožen varanja, in bi ga morda tut po krivem obsojala.. uglavnem nebi mu mogla zaupat!

Mislim da je bolj bolece custveno varanje kot pa telesno. Ni ga bolj bolecega obcutka kot to, da mislis da ti je tip 100% predan in da mu use pomenis, potem ti pa po parih letih prizna, da se vedno ni prebolel bivse. Mislim da je tkole tezje zaupat tudi vnaprej.
Na splosno pa tko ne mores nobenmu zaupat, razen sebi :!: Dvomim da tip use pove, kar je pocel. Kaj ce je pa to naredil kateri drugi, pa ti tega ne pove, ti mu pa slepo zaupas? Sicer je pa vse enkrat prvic. Ce tega se ni nardil, pa se lahko. Hocem sam povedat, da je glih tko mozno nezaupanje tipu, ki se ga lovila nezasedenga. Je pa res, da kar ne ves, ne boli.

no angel napisal/-a:Tak da mi je že bedno - če druge ne briga za mene, zakaj bi mene za njih?

Tocn tko! V takem primeru nihce nate ne pomisli, zakaj bi ti na druge. Ampak to je primer, da bejbo ne poznas. Neki druzga je, da gre to za dobro frendico. V tem primeru res ni lepo...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 03. Dec. 2007 12:58

Roberta, bejba, ki ve, da je tip zaseden in se še vseeno probava po njem obešat in vlačit je zame pač mal premaknjena. Pa ni važno kdo to je, pa ali se gre za mojega tipa ali za kateregakoli pač :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Dec. 2007 17:34

KiLLyKa napisal/-a:Roberta, bejba, ki ve, da je tip zaseden in se še vseeno probava po njem obešat in vlačit je zame pač mal premaknjena. Pa ni važno kdo to je, pa ali se gre za mojega tipa ali za kateregakoli pač :)

Torej je po tvojem mnenju 40% žensk po svetu premaknjenih? in zakaj se ti zdijo premaknene? to me ful zanima zdej.. zato ker jim je všeč nekdo ki je že zaseden? ja grozno ane.. ali zato, ker se ne ustavijo ko naletijo na oviro? s tem bejbam ni nič narobe.. probajo svojo srečo.. konec koncev ma itak tip zadnjo besedo al bo kej al pač ne..
ne vem no.. brez zamere.. sam men je to blazno zgrešeno, da ko nekdo počne nekaj česar ti ne, da kar rečeš da je premaknjen..
me prav zanima kok bi se ti držala tega, ko bi se znajdla v situaciji in spoznala zasedenega tipa, ki bi te že sam da ga pogledaš poplavlo mednožje.. pravjo da se zarečenga kruha največ poje.. ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 03. Dec. 2007 17:38

Sem že imela tako situacijo, da mi je bil en tip oh in sploh hud in ko sem izvedela, da ima tip bejbo nisem poskušala ničesar. To se mi zdi total zgrešeno in tud bejbe, ki to počnejo mi niso kul.
Sicer pa je tako moje mnenje, tvoje je pa pač drugačno. Vsak razmišlja in gleda na stvari drugače :) Jaz pač nisem za take fore :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Dec. 2007 17:45

sej js to razumem da maš drugačno mnenje.. sam zakaj pol premaknjene pa tako.. pač povej da tebi to ne paše.. fertik
(__/)
( o.O)
(")_(")

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov