Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 26. Sep. 2007 20:01

moj nasvet: tačke stran od njega, saj je zaseden...in to čimprej!

če zvem, da ma fant punco se sploh nimama več kaj dalje za pogovarjat...in osvajanje, ter karkoli drugega se zaključi...

prepričana sem v to da tudi tebi nebi bilo vseeno če bi se neka punca sukala okoli tvojega fanta...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 26. Sep. 2007 22:08

~NIA~ napisal/-a:moja prjatlca je sexala s fantom ki ima resno punco že več let.. sexala sta eneparkrat pred cca.2 leti.. in je rekla da z njim NIKOLI nebi mogla bit kr vid kakšn prasec je da vara svojo punco.. sam ona se nima nč za sekirat, kr je on prvi dal pobudo..

Ona se nima nič za sekirat? Izkušnje so take da skoraj vedno najebe punca..
Tvoj fant te prevara.. na koga si najbolj jezen? na punco. koga bodo vsi gledali postrani? punco. Kot da fanta pri tem sploh ne bi bilo.. skoraj vedno je tako. če jo bo pustil, zato da bo lahko z drugo? bo kriva punca ker ga je zapeljala. Neglede na to kako hočemo bit poštene, skoraj vedno je na koncu kriva punca.. veliko bolj kot fant.. "oni samo podležejo skušnjavi" in niso ničesar krivi.
Enkrat sm se zapletla v tako sceno.. nikoli več. ker sem na koncu jaz "cipa" ko je pustil punco ker jima ni več šlo.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 26. Sep. 2007 22:14

jaz tega nebi mogla naredit ker mi moj notranji glas tega nebi dopuščal...sem že bla v taki situaciji in preden se bi iz tega kaj razvilo in bi jaz padla not, sem si sama pri sebi rekla: hej kako bi pa meni blo, če bi bla na mestu njegove punce pa bi me fant varal z eno...

ja verjtno nebi blo nobeni vseeno ne...zato pa ne se zapletat v to no...na koncu to ni prijetno za nobenga, če se seveda razve...pa tudi če tega potem ne bi noben drug vedel bi se jaz počutla kot prasica (oprostite izrazu) ker pač se vtikam v neke veze...takšna pač sem...no ostalo je pa spet odvisno od človeka...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 26. Sep. 2007 23:32

sm prebrala sam prvo pa zadno stran tele teme...ampak....je že res da nobeni ne bi blo všeč, če bi se okol njenga fanta ena punca vrtela pa ga hotla opecat. sam bom še ena izmed mnogih k bo rekla, da očitno taka zveza ne funkcionira. če je tip tok blesav, da bo namest svoje punce pecal eno al pa se pustu drugi pecat, je v napačni zvezi..
isto punca, če namenja pozornost drugmu in ne svojmu tipu....je tud ona v napačni zvezi..

če pa se punca zaplete z zasedenim tipom, k v eni fazi pusti svojo punco zarad nje...in če pol njej nardi isto, je kriva sama. vedla je na začetku kaj je sposobn narest in sprejela je ta riziko.
definitivno pa mislm, da nima punca kj met slabo vest, če se ji to zgodi. če njegove punce ne pozna, to ni njen problem. problem je v tisti zvezi...in ne tud ni vedno samo tip kriv...mogoče pa njegova punca ni sposobna obdržat zveze in on išče pozornost nekje drugje.
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Sep. 2007 14:40

la..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Sep. 2007 14:41

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PurpleBitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a PurpleBitch » 27. Sep. 2007 15:19

~NIA~ napisal/-a:
PurpleBitch napisal/-a:jaz tega nebi mogla naredit ker mi moj notranji glas tega nebi dopuščal...sem že bla v taki situaciji in preden se bi iz tega kaj razvilo in bi jaz padla not, sem si sama pri sebi rekla: hej kako bi pa meni blo, če bi bla na mestu njegove punce pa bi me fant varal z eno...

ja verjtno nebi blo nobeni vseeno ne...zato pa ne se zapletat v to no...na koncu to ni prijetno za nobenga, če se seveda razve...pa tudi če tega potem ne bi noben drug vedel bi se jaz počutla kot prasica (oprostite izrazu) ker pač se vtikam v neke veze...takšna pač sem...no ostalo je pa spet odvisno od človeka...

ja sej če je ni varal s tabo, jo je pa s kero drugo... očitno jo je bil pripravljen prevarati.. :?

glej če jo s kero drugo, njegov problem...jaz mam v glavnem čisto vest :wink:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 27. Sep. 2007 17:39

~NIA~ napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:moja prjatlca je sexala s fantom ki ima resno punco že več let.. sexala sta eneparkrat pred cca.2 leti.. in je rekla da z njim NIKOLI nebi mogla bit kr vid kakšn prasec je da vara svojo punco.. sam ona se nima nč za sekirat, kr je on prvi dal pobudo..

Tvoj fant te prevara.. na koga si najbolj jezen? na punco. koga bodo vsi gledali postrani? punco. Kot da fanta pri tem sploh ne bi bilo.. skoraj vedno je tako. če jo bo pustil, zato da bo lahko z drugo? bo kriva punca ker ga je zapeljala. Neglede na to kako hočemo bit poštene, skoraj vedno je na koncu kriva punca.. veliko bolj kot fant.. "oni samo podležejo skušnjavi" in niso ničesar krivi.
Enkrat sm se zapletla v tako sceno.. nikoli več. ker sem na koncu jaz "cipa" ko je pustil punco ker jima ni več šlo.

jah.. ona ni nč kriva, on ji je prvi pisal smsje, prvi jo je povabu vn.. in ona je šla z njim, zakaj pa ne? Obsojala bi jo če bi ona vedla da ma punco pa ga še naprej klicarla..

Sej je js tut ne obsojam.. niti je ne bi če bi vedla da ma punco. ne poznam okoliščin, ne poznam nič..
Hotla sem samo dodat, da smo na koncu za take fore krive dekleta.. in to skoraj vedno. da potegnemo takratkok, neglede na to koliko smo krive.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 27. Sep. 2007 22:28

Se strinjam z vama. Ni važno, kdo je dal pobudo, kako se je stvar zapletla, vedno so krive punce. Največkrat se pol njih gleda postrani, kot da so one vsega krive... :motz:
Jest mislm, da če do nečesa pride..sta zmerej kriva oba, ne glede na to, kdo je dal pobudo.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 27. Sep. 2007 22:30

*lilica* napisal/-a:Se strinjam z vama. Ni važno, kdo je dal pobudo, kako se je stvar zapletla, vedno so krive punce. Največkrat se pol njih gleda postrani, kot da so one vsega krive... :motz:
Jest mislm, da če do nečesa pride..sta zmerej kriva oba, ne glede na to, kdo je dal pobudo.

Iz izkušenj vem, da to drži. :D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 27. Sep. 2007 23:22

enako.. pa mi je blazno žal.. sam kaj čes, ko sm se naivnica zaljubila vanj. grozno obdobje.. vsak večer sem vedela da si deli posteljo z drugo, pa nisem mogla stvari naredit konca.. ker sem si ga raje delila kot, da ga sploh ne bi imela. Precej neumno.. pa je minilo na srečo, ampak še sedaj veljam za "cipo" v določenem delu rodnega kraja, neglede na to, da sem kriva ravno tako kot on :D nikoli več druga violina.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 28. Sep. 2007 9:10

Ooo, men pa ni žal, ker sem zdaj s to punco, s katero sva ga "lomila". Žal mi je edino to, da nisem že prej končal v resni zvezi z njo. Nič mi ni žal...zanjo bi šel zopet skozi vso kalvarijo tistega časa!
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 28. Sep. 2007 10:34

Roberta R. napisal/-a:

Pač te ne sme brigat, kaj si drugi mislijo o tebi. Če imaš čisto vest - glavo gor. Jaz vsekakor ne mislim, da je kriva punca, tip je pa samo podlegel skušnjavi ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a exdancer » 28. Sep. 2007 11:14

Pontifex Maximus napisal/-a:Ooo, men pa ni žal, ker sem zdaj s to punco, s katero sva ga "lomila". Žal mi je edino to, da nisem že prej končal v resni zvezi z njo. Nič mi ni žal...zanjo bi šel zopet skozi vso kalvarijo tistega časa!

končno ena pozitivna izkušnja :D
me veseli da se je ena taka zmešnjava končala pozitivno.
ti želim da bi ti blo vedno tko lepo :wink:
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Killah_babe » 10. Okt. 2007 19:25

Glej punca, tipi si vlkokrat "dokazujejo" da še zmeri lahko dobijo punco, čeprav so zasedeni..Radi preverjajo če še znajo..Zdej, če bi mu ti bla res tok ušeč pa vse, bi punco vrjetno že pustu pa začeu s tabo, se ti ne zdi??Postavi se v njeno kožo pa boš vidla kk bo njej ko bo zvedla..Da jo njen lastni fant TAJI.Pač premisli dobro use skup pa boš vidla, da je učasih kak tip manj boljše, kot pa težave in povzročanje bolečin..Moj nasvet: Pusti pri miru, če jo hoče pustit jo bo in te bo sam poisku..Čene te pa itq ni vredn;) uživii:*
I believe what I see,'cause seeing is believing!

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov