Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
ne štekam... mene kr mine do vsega če je kak simpatičn pa se pol izkaže da ma punco...
se mi je pa še prevečkrat dogajal, da so kakega mojga pecale (sicer neuspešno), sam pol kr ne veš al bi bil jezn al bi se ti dober zdel...mal obojga mnde
se mi je pa še prevečkrat dogajal, da so kakega mojga pecale (sicer neuspešno), sam pol kr ne veš al bi bil jezn al bi se ti dober zdel...mal obojga mnde
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
Eno vprašanje:
Ali je potem dopustno, če moški ne pove ženski da je zaseden? To se je že ene parkrat zgodilo, tudi meni, in ko sem zvedela da je v resnici zaseden, sem takoj vse stike prekinila,.. once a cheater, always a cheater
Ali je potem dopustno, če moški ne pove ženski da je zaseden? To se je že ene parkrat zgodilo, tudi meni, in ko sem zvedela da je v resnici zaseden, sem takoj vse stike prekinila,.. once a cheater, always a cheater
-
vodnarka31 - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2007
- Kraj: Iška
Pusti ga pri miru, vsaj dokler ima punco. Ko/če bo pa enkrat samski, pa pojdi v akcijo......
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
ja, kot je karmy21 napisala, sem to tudi sama že ugotovila. Moški dostikrat zanikajo, da imajo partnerko. Oz. večkrat sem doživela, da so priznali, da dekle imajo, so pa zanikali, da so npr. poročeni, čeprav so poročeni z njo.
Sem imela že veliko opravkov s takšnimi moškimi, ki so zatajili svoje partnerke.
Dopustno ne vem če je zanikati zvezo z osebo, za katero trdiš, da jo ljubiš in da bi zanjo dal življenje.
Sem imela že veliko opravkov s takšnimi moškimi, ki so zatajili svoje partnerke.
Dopustno ne vem če je zanikati zvezo z osebo, za katero trdiš, da jo ljubiš in da bi zanjo dal življenje.
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
wannabe napisal/-a:barbara21 napisal/-a:PUSTI GA PRI MIRU!!!!!!!!!!!!!!!
Se strinjam!
Eh, kaka neumnost. Debilne norme, to je to. Če je pravi za svojo bejbo, ji bo itak reku: Lej bejba, sj si huda, sam men je moja bolša. Če pa ni, potem pa je cela zveza itak pretvarjanje in ne vidm razloga, kva bi se kdo zadrževal. In ne, nism za nobeno varanje, sam neumno se mi zdi tole zadrževanje Z GLAVO, če je v srcu drgač.
Sj je isto, če ma svojo babo, pa se neki zadržuje, v resnic hoče bit z drugo.Ja, ta njegova bejba pa zarad tega zihr ne bo kasneje z njim razočarana. Kje nek.
Tko da, ti kar flirtaj, če ma pravo bejbo, te bo itak odslovil, drgač pa ...uživaj .
-
Tonja - Kofetarica
Mahagonij napisal/-a:Mislm da se nimas kej bat. Ce je kdo ob vse je to moski. Cudoviti sistem da zenski otroke, valda ker morjo teli otroci nekje zivet, dobi se bajto. Moski pa dobi prst v rit in poloznico za 100 jurjev vzak mesec za otroke prezivljat.Tonja napisal/-a:Da se bom jaz potem nekaj zajebavala zaradi enega tipa, ko se mu je kura* dvignil in bila zaradi tega ob vse... Ne me basat!
Ne. Poznam sistem ja. Mi je pravil en kolega, kjer je celo situacijo ženska zajebala. Pa še alkoholičarka. In vse je dobila ona, ker so rekli, da otrok mater potrebuje, očeta pa ne.
Sem za pisno odločbo, kaj bo kdo imel. Najsi zajebem jaz ali on, naj bo vsaj premoženjska delitev poštena, tudi otroci imajo pravico, da vidijo oba starša (še najboj všeč bi mi bilo, če bi lahko otrok sam rekel, s kom si želi biti več časa).
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Problemi so v tem, da sodisce prav nic ne gleda kdo je kriv. Lahk probas dokazat da je zenska kriva za razpad zakona(naprimer da je varala), pa apeliras na sodnika, ampak sodniku ni treba tega nic upostevat in ponavad tut ne. In tudi predporocna pogodba ni tako trdna kot si mislis. Vsaj v ameriki predporocna pogodba nic ne obvezuje sodnika. Lahko jo razveljavi, ces da je nepravicna. To bi se zgodilo predvsem v primeru da se ena zenska poroci z miljonarjem in v predporocni pogodbi pise da ona ne dobi nic od njega.Tonja napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Mislm da se nimas kej bat. Ce je kdo ob vse je to moski. Cudoviti sistem da zenski otroke, valda ker morjo teli otroci nekje zivet, dobi se bajto. Moski pa dobi prst v rit in poloznico za 100 jurjev vzak mesec za otroke prezivljat.Tonja napisal/-a:Da se bom jaz potem nekaj zajebavala zaradi enega tipa, ko se mu je kura* dvignil in bila zaradi tega ob vse... Ne me basat!
Ne. Poznam sistem ja. Mi je pravil en kolega, kjer je celo situacijo ženska zajebala. Pa še alkoholičarka. In vse je dobila ona, ker so rekli, da otrok mater potrebuje, očeta pa ne.
Sem za pisno odločbo, kaj bo kdo imel. Najsi zajebem jaz ali on, naj bo vsaj premoženjska delitev poštena, tudi otroci imajo pravico, da vidijo oba starša (še najboj všeč bi mi bilo, če bi lahko otrok sam rekel, s kom si želi biti več časa).
Tega je mene kar malo strah. Da bi delal in vlagal ves svoj kes v skupno zivljenje 20 let, pol se locil in izgubil 95% vseh svojih vlaganj in konkreten delez vseh nadaljnih prihodkov. Po moznosti se zarad tega ker zena ni mogla nog skupi drzat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
metron(temporary) napisal/-a:wannabe napisal/-a:barbara21 napisal/-a:PUSTI GA PRI MIRU!!!!!!!!!!!!!!!
Se strinjam!
Eh, kaka neumnost. Debilne norme, to je to. Če je pravi za svojo bejbo, ji bo itak reku: Lej bejba, sj si huda, sam men je moja bolša. Če pa ni, potem pa je cela zveza itak pretvarjanje in ne vidm razloga, kva bi se kdo zadrževal. In ne, nism za nobeno varanje, sam neumno se mi zdi tole zadrževanje Z GLAVO, če je v srcu drgač.
Sj je isto, če ma svojo babo, pa se neki zadržuje, v resnic hoče bit z drugo.Ja, ta njegova bejba pa zarad tega zihr ne bo kasneje z njim razočarana. Kje nek.
Tko da, ti kar flirtaj, če ma pravo bejbo, te bo itak odslovil, drgač pa ...uživaj .
zelo dobro povedano... če ma rad svojo punco ga še ne vem kera bejba ne bo zamikala... če je pa nima pa lah ona vse postreli k se mu sam prbližajo... pa je ne bo mel nč raj zato...
Always look on the bright side of life!
-
Tonja - Kofetarica
@Mahagonij
Malo sva pričela sistem posploševati iz "privat" na ameriškega . Predporočna pogodba bi naj bila podpisana od obeh partnerjev, poleg še priče od vsakega in seveda notar. In praviloma te zaradi tega naj ne bi zajebavali. Pravim, PRAVILOMA. Kako imajo urejeno po drugih državah, ne vem, se nikoli nisem preveč zanimala. Kar se pa tiče tvojega strahu - vlaganje, trud, ... kasneje pa morebitno zaradi x napake izguba vsega - mislim, da se s tem strahom spopada vsak, ki vstopi v zvezo in ki prične svoj denar in svojo energijo vlagati v nekaj, čemur se reče kasneje NAJINO.
Našo pravo pa je tako ali tako popolnoma zašlo iz smeri normalnega človeškega okusa.
Sodno pravo se zaveda krivde človeka - npr. da ženska ali vara, pije, se drogira,... Problem pa je, da večina sodnikov meni (popolnoma zgrešeno!), da oče ne bi mogel biti tako dober samohranilec, kot je lahko mati. Poznam x primerov zabluženih žensk, ki jim je sodstvo dodelilo otroke in ko povprašam bivše partnerje, zakaj je temu tako, mi je večina dala ta odgovor - niso "sposobni" kot samohranilci. Ampak, prekleto, zakaj pa nekateri očetje, katerih žene, punce,... so hudo bolne ali mrtve ali kakorkoli lahko tako dobro poskrbijo za svoje otroke?!
Včasih v določenih sodnih primerih mislim, da sodniki preveč vpletajo čustva.
Malo sva pričela sistem posploševati iz "privat" na ameriškega . Predporočna pogodba bi naj bila podpisana od obeh partnerjev, poleg še priče od vsakega in seveda notar. In praviloma te zaradi tega naj ne bi zajebavali. Pravim, PRAVILOMA. Kako imajo urejeno po drugih državah, ne vem, se nikoli nisem preveč zanimala. Kar se pa tiče tvojega strahu - vlaganje, trud, ... kasneje pa morebitno zaradi x napake izguba vsega - mislim, da se s tem strahom spopada vsak, ki vstopi v zvezo in ki prične svoj denar in svojo energijo vlagati v nekaj, čemur se reče kasneje NAJINO.
Našo pravo pa je tako ali tako popolnoma zašlo iz smeri normalnega človeškega okusa.
Sodno pravo se zaveda krivde človeka - npr. da ženska ali vara, pije, se drogira,... Problem pa je, da večina sodnikov meni (popolnoma zgrešeno!), da oče ne bi mogel biti tako dober samohranilec, kot je lahko mati. Poznam x primerov zabluženih žensk, ki jim je sodstvo dodelilo otroke in ko povprašam bivše partnerje, zakaj je temu tako, mi je večina dala ta odgovor - niso "sposobni" kot samohranilci. Ampak, prekleto, zakaj pa nekateri očetje, katerih žene, punce,... so hudo bolne ali mrtve ali kakorkoli lahko tako dobro poskrbijo za svoje otroke?!
Včasih v določenih sodnih primerih mislim, da sodniki preveč vpletajo čustva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov