Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lenna - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: ..tam nekje...
Ljudje se dostkrat ne zavedamo kako se nam lahko vse vrne.....a si mogoče že razmislila o tem, da če bi npr. ta tip bil s teboj in bi s ktero drugo tko koketiral ..
nevem no....jaz se na tvojem mestu ne bi spuščala v kaj globljega
lp,
lenna
nevem no....jaz se na tvojem mestu ne bi spuščala v kaj globljega
lp,
lenna
...u u u moj mali kakadu...
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Če ma punco se ne mešaj v take stvari. pusti ga pri miru. vrjetn pa ne bi rada mela fanta, ko se bo spogledoval z drugimi, medtem ko bi bil tvoj fant??!!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
vojakinja_ napisal/-a:Če ma punco se ne mešaj v take stvari. pusti ga pri miru. vrjetn pa ne bi rada mela fanta, ko se bo spogledoval z drugimi, medtem ko bi bil tvoj fant??!!!
ne kakajte s takimi bednimi...
dejstvo je, da če bo fant želel varati, bo prevaral. ena ženska ga bo samo zapeljevala, ga osvajala in na fantu je, da se odloči, če se ji bo prepustil ali ne.
ženska bi bila "kriva" le v primeru, če bi ga posilila, pa še takrat bi se tipu moral dvigniti...
tako da, draga dekleta, če boste kdaj v dvomih glede vašega fanta, podtaknite mu kakšno ful hudo bejbo in testirajte, do kod bo šel, tako boste imele najboljši dokaz, če vas je dragi vreden...
-
MaĆkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Montenegro
Kaj jst sm bla tuud ze z moskim k ma punco....Sploh ni problem Edin pol se ti siguurn nekako ze vrne Sam ce ga mas res rada pejt bod z njem...Sej bos vidla kako bo Najbolj se strinjam z Jochie...Ubistvu je fant kriiv ce se razideta saj on je privoliu u to da jo prevara
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
MaĆkica napisal/-a::D Kaj jst sm bla tuud ze z moskim k ma punco....Sploh ni problem Edin pol se ti siguurn nekako ze vrne Sam ce ga mas res rada pejt bod z njem...Sej bos vidla kako bo Najbolj se strinjam z Jochie...Ubistvu je fant kriiv ce se razideta saj on je privoliu u to da jo prevara
točno tako. finta pa je tud v tem...da punca ne osvaja nikogar, pa se kar fant prvi spravi zraven, pa začne osvajat, pol pa ko punco zadene, pa si ne more pomagat, da bi se uprla...pa je v pi... v bistvu ona ne vara nikogar...na moškem pa je, če bo varal ali ne...niso vedno vse tretje osebe krive...pa tud če tip pogleda vmes druge punce, ne pomeni, da vara takoj...če pa se odloči za to z dejanjem...pa je narobe nekaj na tipu... je pa res da se potem vrača vse nazaj tistim,ki so še najamnj krivi...
-
MaĆkica - Sramežljivka
Da ponavad fantje sami zacnejo...Uprasajo kako to da je punca kot ti samska...Pa da je on tud Punca je malo kriiva...Ampaaak veliiiko oziroma največ je pa fnt Prouuu mas PlayLejdi na tipu je nekaj narobe ce prevara...Tako da tista ki je odprla temo ima pravico bit z njem In prosiim ne nadirejte je!!
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
MaĆkica napisal/-a::D Kaj jst sm bla tuud ze z moskim k ma punco....Sploh ni problem Edin pol se ti siguurn nekako ze vrne Sam ce ga mas res rada pejt bod z njem...Sej bos vidla kako bo Najbolj se strinjam z Jochie...Ubistvu je fant kriiv ce se razideta saj on je privoliu u to da jo prevara
Bolj se ne bi mogla strinjat. Jst sm tut bla z enim ki ima punco in meni ona ni predstavljala nobene ovire, niti ljubosumna nisem bila. Pač drgačen odnos je. Pa ne rečem da boljši ali slabši, saj ima vsak svoje prednosti in pomankljivosti. Ni nujno, da če ima punco, je potem s tabo samo seks in to je to. Lahko se razvije globok odnos, s pogovarjanjem in vsem tem.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Pusti ga pri miru ce ma punco. Postavi se v njeno kozo, kak bi se ti pocutla ce bi se ti pubec gonil okrog s kero drugo. Mater ste ene prav neumne, druga ne morem rect.
Hello, 911. I''m on fire!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Ja sam sej niso druge punce krive, če je tip prasec. Nobena ne more nekoga prisilit, da prevara svojo punco z njo! Če njemu ni, mu lahk babe še ne vem kak težijo, pa mu bo čist ravno, če mu je pa varanje v interesu, pa jebiga. Res je, da je grdo se spravlat na nekoga zasedenga, ampak na fantu je, da se odloči! Če je svinja, je svinja, če je vredu, se pa ne bo prtaknu nobene druge ne glede na vse in sploh ni straha, tud če mu kera teži.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
no angel napisal/-a:Ja sam sej niso druge punce krive, če je tip prasec. Nobena ne more nekoga prisilit, da prevara svojo punco z njo! Če njemu ni, mu lahk babe še ne vem kak težijo, pa mu bo čist ravno, če mu je pa varanje v interesu, pa jebiga. Res je, da je grdo se spravlat na nekoga zasedenga, ampak na fantu je, da se odloči! Če je svinja, je svinja, če je vredu, se pa ne bo prtaknu nobene druge ne glede na vse in sploh ni straha, tud če mu kera teži.
točno tako. ne zagovarjam varanja...ponavadi se fant odzove al pa začne sam...in pač če zna..mu padeš v kreplje..če pa se zaljubiš pa ne premišljuješ...valda da ni lepo za njegovo punco...pa če vara enkrat, bo najbrž varal naprej. me pa ful jezi, ko recimo fant vara svojo punco, pa ona to izve, pa se s prve spravi na drugo punco..ne da bi se prej vprašala, zakaj sploh vara...saj je v bistvu večinoma tip kriv vse...
sem bla prevarana..pa sva par mesecev bla skupaj, ko je hkrati še imel zvezo s svojo prvo punco, s katero sta bla pa kar precej časa skup...poleg naju dve pa še tretjo za avanturice...pa nobena od nas ni vedela za drugo...pa grem nakupovat, pa ga vidim, kako gresta z roko v roki...pa tudi nisem nikomur nič žalega storila, da se mi je to zgodilo.
br0ken heart napisal/-a:Pusti ga pri miru ce ma punco. Postavi se v njeno kozo, kak bi se ti pocutla ce bi se ti pubec gonil okrog s kero drugo. Mater ste ene prav neumne, druga ne morem rect.
tebi pa lahka samo povem isto kot zgoraj...tudi če punca začne prva, pa začne osvajat tipa, je odvisno od njega, kako se bo odzval. ni prav...vendar v tem primeru vara le on. vsak gleda na svojo rit. marsikdo je bil prevaran, pa si tega ni želel...to je stvar sedanjosti...varanja je čedalje več...pa tudi če se umikaš, pa ga ne gnjaviš...pa te morda utruja on...pa če kaj malo čutiš do njega, ti je v tistem trenutnku vseeno za vse...čeprav veš da ni prav....pa se upiraš...pi.da..srcu ne moreš ukazovat.
-
MaĆkica - Sramežljivka
Matrna ti br0ken heart ti k da se nisi mela nikol moskega pa bla zaljubljena....U ljubezni ne poznas meja......Pa zakaj nebi bla z enim k ma puncooo Pa sj nismo vsi ANGELČKI Tip je kriv ce prevara....Tako da punce u akciiijooo....
-
MaĆkica napisal/-a::D Matrna ti br0ken heart ti k da se nisi mela nikol moskega pa bla zaljubljena....U ljubezni ne poznas meja......Pa zakaj nebi bla z enim k ma puncooo Pa sj nismo vsi ANGELČKI Tip je kriv ce prevara....Tako da punce u akciiijooo....
Kakor zelis.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
ga ne probavaš sploh!! pol k je samski ajde
to tok sovražm da bejba začne pecat tipa čeprov ve da je zaseden!
no če se pa tip odzove na to ga pa sunem u rit
-
principesa napisal/-a:ga ne probavaš sploh!! pol k je samski ajde
Ce pa je to tak fajn. Ti sploh ne ves!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]