Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
Jooj kako jz sovražm babe, k pridejo med dva ...ki se imata rada in poskuša uničiti zvezo...
Pa sj tud če noče uničt zveze..ko bo punca zvedla, da fant z eno flirta, bo zelo prizadeta in prestrašena za njega. Ne vem...vsak ma svoje mnenje... vendar jz mam svoje načelo:
ne počni nekomu tistega, česar ne želiš, da stori teb ( al kak že gre? )
Pa sj tud če noče uničt zveze..ko bo punca zvedla, da fant z eno flirta, bo zelo prizadeta in prestrašena za njega. Ne vem...vsak ma svoje mnenje... vendar jz mam svoje načelo:
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Če ima fant punco rad,če ceni njuj odnos,...ne bo naredil ničesar,kar bi lahko njegovo punco prizadelo!
Tako,da se lahko mu še kako ponuja,pa če fant ne bo za,ne bo nič narobe.In res ne razumem punc,ki bi se celo fizično spravile na dekle,ki osvaja vašega fanta.Na njemu je,da tej punci pokaže,da naj "ne gnjavi"!
Da pa bi se tako nizko spuščala,da bi se pretepala zaradi nekoga,pa mi na kraj pameti ne pride.
Tako,da se lahko mu še kako ponuja,pa če fant ne bo za,ne bo nič narobe.In res ne razumem punc,ki bi se celo fizično spravile na dekle,ki osvaja vašega fanta.Na njemu je,da tej punci pokaže,da naj "ne gnjavi"!
Da pa bi se tako nizko spuščala,da bi se pretepala zaradi nekoga,pa mi na kraj pameti ne pride.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*Lara* napisal/-a:Ne vem...vsak ma svoje mnenje... vendar jz mam svoje načelo:
Ja, ampak vprašanje je, če bi bla situacija obratna, a bi se nekdo drug tud oziral na tebe?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Jochie, se povsem strinjam s tabo. To sem skušala povedati tudi sama, že nekaj postov nazaj.
Jaz celo dvomim, da bo takšno "reševanje" njegovih problemov (torej z drugo žensko) učinkovito.
Ampak pač se dogajajo tudi take stvari.
Jaz celo dvomim, da bo takšno "reševanje" njegovih problemov (torej z drugo žensko) učinkovito.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz poznam kar nekaj primerov ko so poročeni/zasedeni moški zapustili žene zaradi druge ženske. Pač doma jim je manjkalo ljubezni. Zaradi tega niso slabe osebe, pač so upoštevali svoje srce in so se odločili, da bodo naredili nekaj zase! Vsaj srečni so!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Dorotheia napisal/-a:Jochie, se povsem strinjam s tabo. To sem skušala povedati tudi sama, že nekaj postov nazaj.
Zakaj pa ne, če vprašaš mojga, je že tako, haha Ni nujno, da je problem v njem kot človeku.
Ne, resno... če je problem v njunem odnosu, komot lahko z novo vzpostavi čist drugačen odnos, če je ona bolj prava oseba zanj kot pa tista prva
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Mimi_M napisal/-a:Večina vas tle govori sam o bejbah, ki da se zanalašč obešajo izrecno po zasedenih tipih...In ki jim je to ene sorte hobi.
Jst pa najprej pomislim na to, da se pač dva človeka lahk ful privlačta in zaštekata, tudi če je eden od njiju ali pa oba vezana.
Takrat valda neko načrtno osvajanje ni potrebno, ker tud vezani daje signale, da mu je ena druga/drugi všeč.
Ne vem, okol mene je zadnje čase en kup vez razpadlo zaradi tretje osebe in čist vse so določen čas vključevale varanje,
tako da očitno tisto, da je treba partnerja prej pustit, v praksi ne zdrži.
Mogoče pa pri kateri od vas bi, haha
S tem se ful strinjam ... Navsezadnje, kje pa piše, da če sta dva v zvezi, da bosta večno ostala skup .... Nikoli ne veš, kaj ti life prinese ...
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
ma ja, saj tja do kakšnega 23. leta sem tudi jaz bolj kot ne živela v pravljici in si mislila, da bo tako vedno,
ampak človek se spreminja, vsi se spreminjamo, odraščamo, dozorevamo in čisto lahko se zgodi, da otroka, ki sta bila skupaj srečna pri 18ih, postaneta pri 25 čisto drugačna človeka, si postajata različna
in edino pravilno je, tudi če samo eden od njiju ne čuti več tiste sreče kot na začetku, da si data prosto pot in poiščeta srečo drugje.
Tudi jaz pravim, da moramo bit čimbolj realni, zavedat se, da je vse mogoče, ne jemat svojega partnerja kot nekaj absolutnega in večnega, ker v tem primeru se večini podre življenje, če jih le-ta zapusti.
Vidim zdaj primer v svoji bližnji okolici kako je s punco, ki je resnično mislila, da je njeno življenje pri 26 "končano", bo tako ostalo naslednjih 50 let,
potem pa je njen tip spoznal žensko, s katero se menda ujame nenormalno dobro, tako kot se onadva nikoli nista,
samo jaz verjamem, da on tud vedel ni, da lahko obstaja nekje zunaj ena, s katero ga čaka povsem drugo življenje.
Če pač izkusiš vse samo z enim človekom, ne veš, ali bi lahko bil z nekom drugim bolj srečen.
To je pač moje mnenje.
ampak človek se spreminja, vsi se spreminjamo, odraščamo, dozorevamo in čisto lahko se zgodi, da otroka, ki sta bila skupaj srečna pri 18ih, postaneta pri 25 čisto drugačna človeka, si postajata različna
in edino pravilno je, tudi če samo eden od njiju ne čuti več tiste sreče kot na začetku, da si data prosto pot in poiščeta srečo drugje.
Tudi jaz pravim, da moramo bit čimbolj realni, zavedat se, da je vse mogoče, ne jemat svojega partnerja kot nekaj absolutnega in večnega, ker v tem primeru se večini podre življenje, če jih le-ta zapusti.
Vidim zdaj primer v svoji bližnji okolici kako je s punco, ki je resnično mislila, da je njeno življenje pri 26 "končano", bo tako ostalo naslednjih 50 let,
potem pa je njen tip spoznal žensko, s katero se menda ujame nenormalno dobro, tako kot se onadva nikoli nista,
samo jaz verjamem, da on tud vedel ni, da lahko obstaja nekje zunaj ena, s katero ga čaka povsem drugo življenje.
Če pač izkusiš vse samo z enim človekom, ne veš, ali bi lahko bil z nekom drugim bolj srečen.
To je pač moje mnenje.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
~NIA~ napisal/-a:ja.. sam loh gre pa tut tip sam na žur, se ga napije in neve točn kaj počne.. in lahk kera to izkorist.. pa pač.. on ubistu še vedu nebo kaj dela..
to ti pa ne dajm prow...za mene alkohol ni nikoli opravičilo!!moj fant je pijan in trezen, torej se mora tko tudi obnašat, ne glede na to, al ga kjra hoče izkoristit al ne...
Mimi_M--->lih dns sm se s frendico pogovarjala o večni zvezi...in sm opazla d js ful razmišlam o prihodnosti...sam je ne vidim...sploh nevem...strah me je razmišlat o skupni prihodnosti, k se bojim razočaranj, po drugi strani pa bi rada sanjaalaaaa.......
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
~NIA~ napisal/-a:ja.. sam loh gre pa tut tip sam na žur, se ga napije in neve točn kaj počne.. in lahk kera to izkorist.. pa pač.. on ubistu še vedu nebo kaj dela..
men gre naživce že sam če kera reče da je luštn lol
Tole sem pa tudi jaz spregledala...ne strinjam se s teboj...alkohol ni v nobenem primeru opravičilo. In tisti izgovori "da ni vedel, kaj počne"...ja pa še kaj...malokrat pride tako, da je nekdo taka koma, da ne ve, kaj počne...alkohol je ponavadi le neko "gonilo", da počne tisto, kar si v glavi zamišlja, pa trezen ne upa...vsaj kolikor sem jaz uspela videti...če pa je že stvar taka, da recimo fant misli, da pač ne ve, kaj počne, ko se ga napije, potem pa naj ne pije...če že nima mere, do kam lahko gre...
V nobenem primeru, pa ne more biti alkohol izgovor, halooo...
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
MilkyWay napisal/-a:js ful razmišlam o prihodnosti...sam je ne vidim...sploh nevem...strah me je razmišlat o skupni prihodnosti, k se bojim razočaranj, po drugi strani pa bi rada sanjaalaaaa.......
Ja nekaj podobnega je pri meni. Z lubijem sem skupaj že od mojega 15. leta. Kljub temu, da ga mam ful rada, si nekako ne morem predstavljati, da bom večno z njim. Zato sploh nočem premišljevati kaj naj bi prinesla prihodnost. Dokler mi je fajn, bom v tej zvezi. Ko pa bom ugotovila, da to ni več kar si želim (kar verjetno enkrat bom, čeprav ne kmalu), bom pa morala živeti dalje na drugačen način.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
g00fy_qa napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:js ful razmišlam o prihodnosti....sploh nevem...strah me je razmišlat o skupni prihodnosti, k se bojim razočaranj, po drugi strani pa bi rada sanjaalaaaa.......
same here mi2 sva skp leto pa še mau
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov