Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 25. Mar. 2007 12:49

Moje mnenje:

Take punce k se "mečejo"za tipi k majo punce mi delujejo zeloo obupane!
Loti se ga ko bo samski. Še prej se pa postavi v svojo kozo, da se za tvojim tipom meče "obupana zenska" k hoče s tvojim tipom neki met!

Joj kok ne stekam takih punc!!!!!!!!! :evil: :twisted:
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 25. Mar. 2007 12:52

[quote="Nu$k@"]ene ženske padajo le na zasedene tipe, so pač težje dosegljiv plen. in ko dosežejo to, da ga bluzijo s tem tipom, ga preprosto odj***jo. s tem si pumpajo ego. mene pa avtomatsko odbijajo fantje ki so zasedeni. Nikoli nebi mogla biti z nekom ki ima punco, oz. da bi nekoga prevzela neki deklici.

SE čist strinjam s tabo :gut:
jullia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 25. Mar. 2007 14:50

Miss_M napisal/-a:Moje mnenje:

Take punce k se "mečejo"za tipi k majo punce mi delujejo zeloo obupane!
Loti se ga ko bo samski. Še prej se pa postavi v svojo kozo, da se za tvojim tipom meče "obupana zenska" k hoče s tvojim tipom neki met!

Joj kok ne stekam takih punc!!!!!!!!! :evil: :twisted:

zakaj bi bila pa zato obupana? ok, če zapenja vsakega, ki mimo pride, je to patetično. kaj pa, če se ti nekdo res dopade, med vama je kemija, metuljčki, ne moreš spat zaradi njega...? v taki situaciji se pač ne postavljaš v kožo tiste ženske, ampak poskušaš dobit tisto, kar si želiš. ne vem, zakaj bi gledala na dobrobit nekoga, ki ga sploh poznam ne, ne pa na svojo lastno rit. prevelik človekoljub bit se ne izplača.

tudi to, da pustiš zasedene tipe pri miru, ker te je strah, da se ti bo enkrat nekaj podobnega zgodilo, je v bistvu egoistično, preračunljivo, pa še rahlo nelogično zraven. lahko si najbolj poštena in uvidevna oseba na svetu, pa te bodo drugi še vedno zajebali.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 25. Mar. 2007 15:16

the big red machine napisal/-a:ti pa si se tudi verjetno smejala :D .Ni vsak dan da vidiš kaj takega. :P

nisem se smejala, ker sem vidla razločno samo to, ko so ju ven vrgli...ostalo je blo pač v gužvi, pa tema je bla, tak da nisem razločno vidla, razen, ko so redarji posredovali, pa ju narazen spravli. sicer pa sem videla njegovo punco objokano in mi ni blo do heca, sem bla že v vlogi prevarane in vem, da ni lahko!!
aja mislim, da se ob tem smejijo večina moški,vsaj tam je blo tak, pa se mi drli za uho to ja, še jo daj, to bi mogli večkrat naret, v blatu ..pa taki komentari.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Mar. 2007 15:22

jullia napisal/-a:tudi to, da pustiš zasedene tipe pri miru, ker te je strah, da se ti bo enkrat nekaj podobnega zgodilo, je v bistvu egoistično, preračunljivo, pa še rahlo nelogično zraven.

Ubistvu je to zelo logično(vsaj men).
Če se je zaseden tip pustil zapeljat drugi, prevaral svojo takrat-trenutno, potem ni za izključit, da ne bo še kdaj to nardil.

lahko si najbolj poštena in uvidevna oseba na svetu, pa te bodo drugi še vedno zajebali.

To je pa že čist druga zgodba.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 25. Mar. 2007 15:23

Nu$k@ napisal/-a: mene pa avtomatsko odbijajo fantje ki so zasedeni. Nikoli nebi mogla biti z nekom ki ima punco, oz. da bi nekoga prevzela neki deklici.

Nikar ne bodi tako prepričana, da se ti to ne more zgodit. Točno takole sem jaz razmišljala še ne tako dolgo nazaj, potem pa ... najbrž ni treba, da nadaljujem.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 25. Mar. 2007 15:32

purple_rain napisal/-a:
jullia napisal/-a:tudi to, da pustiš zasedene tipe pri miru, ker te je strah, da se ti bo enkrat nekaj podobnega zgodilo, je v bistvu egoistično, preračunljivo, pa še rahlo nelogično zraven.

Ubistvu je to zelo logično(vsaj men).
Če se je zaseden tip pustil zapeljat drugi, prevaral svojo takrat-trenutno, potem ni za izključit, da ne bo še kdaj to nardil.

že že, ampak vsak to enkrat naredi prvič.

sicer sem pa hotela samo povedat, da le malokdo v takšni situaciji res misli na dobro drugih, večina prej na svoje interese. te so pa lahko različni pač. enim več pomeni, da dobijo tega človeka, drugi se bolj sekirajo zaradi mnenja okolice, tretji verjamejo v karmo in si nočejo problemov delat,... :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Mar. 2007 16:42

:lol:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:31, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 25. Mar. 2007 18:17

hmm pa si že gdaj pomisnla da če je tip fer pa te ma RES rd se ne bo pustu in če se bo navesla nanjga (oz. sploh NE bi smel dot ega pripelat!) bi on sam ukrepu in jo odrinu..nevem.. jz s ene bi šla tok nizko spustit pa tepst..še posebi če bi vidla da se MOJ tip žvali tm rped mano z eno..sicr pa dvomm da bi to anredu ker me ma preveč rad :oops: :D :oops: :cool: res nevem kako so lahko eni taki (primer od prejšnje strani)
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 25. Mar. 2007 18:21

jullia jz sm samo svoje mnenje povedala :D
Če je so pa pr obema matuljčki je pa od tipa vsaj tok fer da pusti svojo punco pa se spentlja z uvidevno..Nevem men tud če je tip za dol past ga pustim pr miru če vidm da ma bejbo.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 25. Mar. 2007 18:23

~NIA~:

spravla bi se fizično na bejbo k bi ti pred očmi "speljala"tipa..kako bi pa na svojga tipa gledala-kt da se ni nč zgodl?Jz bi mu tud kr svoje povedala... :D
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 25. Mar. 2007 18:27

Ups še en stavk sm pr JULIJI spregledala (preveč hitr prebrala :D )
Obupane pa zato, ker je na svetu se velik PROSTIH tipov..pa da se gre obesat lih po tvojm! :!:

Pač pa zal obstajajo tud tiste zenske k so napaljene sam na "zasedene tipe" (kt je ena punca omenla). :cool:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 25. Mar. 2007 18:35

Večina vas tle govori sam o bejbah, ki da se zanalašč obešajo izrecno po zasedenih tipih...In ki jim je to ene sorte hobi.
Jst pa najprej pomislim na to, da se pač dva človeka lahk ful privlačta in zaštekata, tudi če je eden od njiju ali pa oba vezana.
Takrat valda neko načrtno osvajanje ni potrebno, ker tud vezani daje signale, da mu je ena druga/drugi všeč.

Ne vem, okol mene je zadnje čase en kup vez razpadlo zaradi tretje osebe in čist vse so določen čas vključevale varanje,
tako da očitno tisto, da je treba partnerja prej pustit, v praksi ne zdrži.
Mogoče pa pri kateri od vas bi, haha :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Mar. 2007 21:09

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia » 26. Mar. 2007 16:26

Miss_M napisal/-a:jullia jz sm samo svoje mnenje povedala :D
Če je so pa pr obema matuljčki je pa od tipa vsaj tok fer da pusti svojo punco pa se spentlja z uvidevno..Nevem men tud če je tip za dol past ga pustim pr miru če vidm da ma bejbo.

sej mislim, da sem ravno v tej temi že enkrat pisala, da si mislim svoje o tipih, ki popustijo čarom vsake, ki pred njimi malo z ritjo pomiga. in se strinjam, fer je, da si do svojega partnerja odkrit do te mere, da mu prej poveš v čem je fora, potem se greš pa zapletat naprej z drugimi.
ampak ravno to hočem povedat. dolžnost tipa je, da misli na čustva svoje punce. kaj se bom jst zdej ozirala na to, kako se počuti ena neznanka? sej od meni nepoznanih ljudi tudi ne pričakujem neke blazne uvidevnosti. od svojega fanta jo pa menda lahko.

kar se pa tiče obupanosti. ne pravim, da podpiram pecanje zasedenih tipov, ker so to pač večje trofeje, ali pa da probaš srečo pri vsakem, ki pride mimo, ker si pač neverjetno želiš nekoga dobit. to je patetično. ampak včasih pač nanese, da se ti dopade nekdo, ki je v tistem momentu zaseden. za moje pojme to ni obupanost.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov