Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tud to sem že doživela in se je moj takratni fant lepo izkazal in sam porihtal zadeve, tako da mi je bilo zanjo listo vseeno, kaj počne, ker je šlo vse skupaj njemu bolj na živce, kot meni.
tako da to pomoje ni stvar druge punce, ampak predvsem tvojega tipa.
tako da to pomoje ni stvar druge punce, ampak predvsem tvojega tipa.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
"Kako ga osvojiti, če ima punco?"
Sploh ga ne ....
[glas morale ]
Sploh ga ne ....
[glas morale ]
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
ene ženske padajo le na zasedene tipe, so pač težje dosegljiv plen. in ko dosežejo to, da ga bluzijo s tem tipom, ga preprosto odj***jo. s tem si pumpajo ego. mene pa avtomatsko odbijajo fantje ki so zasedeni. Nikoli nebi mogla biti z nekom ki ima punco, oz. da bi nekoga prevzela neki deklici. Če bi meni katera speljala fanta... bi ji na fizičen način pokazala da se to ne dela.
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
ah...veš kolko pravih dedcov mi je reklo, da se nikol ne bi stepli zarat punce? ti pa bi se spravla na njo zarat enega kretena? sicer pa te razumem, ker sn še jaz eni dovžna batine malo za hec malo za res, v jezi pač naredimo marsikaj. sem pa že vidla, ko sta se dve punci scotale, kr se je on pred svojo punco z drugo žvalo, pai ni blo nič kaj lepo videt, so pol obedve vrgli iz diskoteke. tipu se je pa verjetno rit smejala...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ti pa si se tudi verjetno smejala .Ni vsak dan da vidiš kaj takega.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
če bi palila na zasednga tipa... če tko pogledamo NO WAY! to se pač ne dela, predstavlat si je treba če bi se to teb zgodil oz. TVOJMU tipu.. mislm, če te ma rad te ne bo za NČ na svetu zapustu noo..če bi pa bla situacija, da bi se on nešteku lih z svojo, bi daju men kšne signale, me kej klicu, pisu.. najprej itaq 'dej ounco msš! halooo' pol bi pa začeu še bl očitno kazat da mu je do mene.. pol pa res en vidm blema.. sma če je njej to naredu bo to zihr tut MEN! tko da ne vhala za tazga tipa
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
puma napisal/-a:angeo napisal/-a: ON je kriv,ker je taka mevža,da raje vara,kot pa da bi se moral soočiti s svojo punco in se resno pogovoriti,da nekaj ne štima oz. da je nima več rad...ne razumem ljudi,ki vztrajajo v vezi kjer so nesrečni če bi se vsi malo več pogovarjali in bi bili malo bolj pogumni bi bilo veliko manj nesrečnih vez ...
kdo pa je rekel, da so ti tipi nesrečni v vezi?
pač jim paše da imajo reden sex doma ... in ko niso doma hodijo okrog in iščejo priložnosti da ga namočijo in pri tem nakladajo najbolj klasično zgodbo: kao nisem srečen ali ti si prava za mene ... itd.
in če je ženska dovolj naivna bo nasedla.
js mam pa enga kolega, ki ma punco in dva otroka, pa tud 'izkoristi priložnost' včasih. sam pravi, da ima doma vse lepo in prav poštimano, le da mu paše včasih mal 'popestritve' pa nič ne obljublja okrog in naklada da je nesrečen itd. ampak direktno pove kako in kaj..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
BaUcYkA napisal/-a:ah...veš kolko pravih dedcov mi je reklo, da se nikol ne bi stepli zarat punce? ti pa bi se spravla na njo zarat enega kretena?
To maš zelo prav.
sicer pa te razumem, ker sn še jaz eni dovžna batine malo za hec malo za res, v jezi pač naredimo marsikaj. sem pa že vidla, ko sta se dve punci scotale, kr se je on pred svojo punco z drugo žvalo, pai ni blo nič kaj lepo videt, so pol obedve vrgli iz diskoteke. tipu se je pa verjetno rit smejala...
Uuu, jz sem pa eno zalila z đus-vodko
Kok mi je blo škoda pijače pol, raj bi jo vase zlila in kej ostrega rekla pol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov