Kako ga osvojiti, če ima punco?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 02. Mar. 2007 0:22

Meni pa se zdi, da če ženska pristopi do zasedenega tipa, oziroma nakaže da ji je všeč, ne dela nič slabega...če ma tip rad svojo punco, ji bo itak povedal kako je na stvari, če pa zveza škriplje pa je tako prej ali slej obsojena na porpad.
Če se dva spoznata recimo v lokalu, najbrž punca ne vpraša "a si samski?" in se šele potem začne pogovarjat...kot sem rekla, če je fant zaljubljen, jo bo itak postavil na realna tla.
Pomoje če fant spozna nekoga, ki mu bolj ustreza kot njegova punca, ni potrebno kriviti te osebe...očitno pač nista za skupaj oziroma je z zvezo nekaj narobe.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 02. Mar. 2007 6:26

Dorotheia napisal/-a:Če je fant res zaljubljen v svojo punco, jo spoštuje, ceni, ter jo ima rad, potem jo ne bo šel prevarat.
Samo toliko.

Lahko je zaljubljen, pa jo bo vseeno prevaral. Ženske pozabljajo, da moški veliko bolje ločujejo čustva od spolnosti kot one.
Ali se pa samo enkrat vdajo skušnjavi. Zakaj pa mislite, da je toliko varanja, potem pa jokanja in prošenj, naj jih punce/žene vzamejo nazaj?
anna.banana
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anna.banana » 02. Mar. 2007 11:00

js se nikol nebi spraula na tipa k ma punco. dej predstauli si kko bi se ti počutla na njenm mestu. vrjetn ne lih kul. itk pa. use se enkrat vrne :wink: :!:
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 02. Mar. 2007 11:03

Tigi napisal/-a:Ja jst uno žensko -> :box:

Ma pojedla bi jo no... :intrigant:

js pa njega...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 02. Mar. 2007 11:27

Shannon napisal/-a:
Dorotheia napisal/-a:Če je fant res zaljubljen v svojo punco, jo spoštuje, ceni, ter jo ima rad, potem jo ne bo šel prevarat.
Samo toliko.

Lahko je zaljubljen, pa jo bo vseeno prevaral. Ženske pozabljajo, da moški veliko bolje ločujejo čustva od spolnosti kot one.
Ali se pa samo enkrat vdajo skušnjavi. Zakaj pa mislite, da je toliko varanja, potem pa jokanja in prošenj, naj jih punce/žene vzamejo nazaj?

Ja že....vse lepo in prav. Ampak poglej kaj sem jaz napisala. Če fant svojo punco spoštuje in ceni, jo že zaradi tega ne bo šel prevarati. Ker bi se praviloma moral zavedati, da bi jo s takim dejanjem prizadel.
Seveda znajo moški dobro ločiti med ljubeznijo in seksom, tega se tudi sama zavedam.

In še to bi rekla - ni nujno, da so ženske tiste, ki se vrinejo v neko zvezo...V mojem primeru je bilo tako, da sem ga jaz še ignorirala, pa se je tip totalno zapičil vame. Verjemite, da zdaj ko vem, da ima punco, da se ne bom vmešavala v njegovo zvezo, ker nisem tak tip človeka, da bi se ob tem dobro počutila. Poleg tega pa sama vem, kako je, če si prevaran.

Res je, da obstajajo tudi ženske, ki se vedno nalimajo samo na oddane...no, njih ne razumem najbolj, ker ne vem, kaj natanko imajo od tega. Pomoje imajo zelo slabe izkušnje ali kaj. Mogoče bi kak psiholog bolj vedel. :roll:
Hočem pa povedati, da ne razumem, zakaj ste večina tako negativno nastrojene proti puncam, ki so z nekom, ki je oddan. Jaz sem vedno gledala na zadevo tako, da je kriv tisti, ki vara - tisti mora imeti poštimano v glavi in jasno začrtane meje, do kam lahko gre in do kam ne. Prav tako je bilo pri meni - ko sem izvedela, da me je takratni fant prevaral, se nisem šla bunit na žensko s katero je bil, ki sem jo celo poznala, ampak sem njemu povedala kar mu gre in seveda brezkompromisno končala zvezo. Logično, da mi tista punca s katero je bil, ni bila ravno simpatična (prav jezna sem bila tudi na njo), ampak še vedno - moj fant je bil tisti, ki me je prevaral, ne ona.
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 02. Mar. 2007 11:31

Shannon napisal/-a:Lahko je zaljubljen, pa jo bo vseeno prevaral. Ženske pozabljajo, da moški veliko bolje ločujejo čustva od spolnosti kot one.

Ma ne vem če je ravno tako. Poznam tipe ki ne ločijo med zgolj sexom in ljubeznijo in poznam punce ki to z lahkoto počno...tko da mislim da je to bolj od posameznika odvisno. Vsak primer je zase drugačen. Osebno mislim, da če oseba pač ni zadovoljna in zadovoljena v odnosu gre to iskat drugam pa naj bo to zgolj sex al pa iskanje topline, ljubezni, ki je ne dobi. Vsak primer je primer zase.

Jaz zase vem, da če bom vedela da je tip zaseden bom skušala ostat trdna in ne podležt čarom (preverjeno je da sem zmožna tud enormnim količinam alkohola)...pač držim se tega, da ne delj drugemu tega kar ne želiš da drug dela tebi
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Mar. 2007 18:15

kako ga osvojit ce ima punco?

pustiš ga pri miru. ker ima punco.

no vsaj meni se zdi ful svinjsko pecat tipe, ki so ze zasedeni. cisto tako, ker ce se postaviš v kožo tiste punce....
zdej če je pač stvar res OH in SPLOH...pol bo itak pustil tisto punco....drugace pa ....ce bi bla js tista punca bi najprej tebi očke izpraskala pol pa še njemu.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 02. Mar. 2007 19:19

Ah če ti je neki tip všeč in ma punco, ga načeloma lahko pecaš. Koliko krat pa se meni zgodi, da kateremu rečem da mam tipa, pa me vseeno še dalje nekaj peca pa se vrti okoli mene. :roll:
Če ti nekdo ni všeč ali pa ti je všeč in maš punco/tipa, ga še vedno lahko odsloviš, tudi če te hoče osvojiti na vsak način.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 03. Mar. 2007 1:29

***Ally*** napisal/-a:Če se dva spoznata recimo v lokalu, najbrž punca ne vpraša "a si samski?" in se šele potem začne pogovarjat...kot sem rekla, če je fant zaljubljen, jo bo itak postavil na realna tla.

jas v diskoteki, če mi je keri všeč in razmišljam o tem, da bi kaj z njim mela, VEDNO VPRAŠAM, kje pa je punca, al če je fraj...če se mi on zlaže, pa ne vem...večinoma so vsi samski, tak da ne verjamem, da so vsi po resnici povedli:) sicer pa ni to prvo vprašanje, ki ga zastavim, ampak pač med pogovorom...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 03. Mar. 2007 1:31

Ker v diskotekah res najdeš quality material... :roll:
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 03. Mar. 2007 2:36

ne, za uporabit pa je že blo kaj :D ... ampak vseeno vprašam po statusu.. tudi tipi dostikrat vprašajo(moje izkušnje)..
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Mar. 2007 2:48

honeydew napisal/-a:Ker v diskotekah res najdeš quality material... :roll:

torej ti ne hodiš v diskoteke al kako?
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Mar. 2007 2:53

angeo napisal/-a: ON je kriv,ker je taka mevža,da raje vara,kot pa da bi se moral soočiti s svojo punco in se resno pogovoriti,da nekaj ne štima oz. da je nima več rad...ne razumem ljudi,ki vztrajajo v vezi kjer so nesrečni :x če bi se vsi malo več pogovarjali in bi bili malo bolj pogumni bi bilo veliko manj nesrečnih vez ...

kdo pa je rekel, da so ti tipi nesrečni v vezi?
pač jim paše da imajo reden sex doma ... in ko niso doma hodijo okrog in iščejo priložnosti da ga namočijo in pri tem nakladajo najbolj klasično zgodbo: kao nisem srečen ali ti si prava za mene ... itd.
in če je ženska dovolj naivna bo nasedla.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 03. Mar. 2007 3:25

puma napisal/-a:
honeydew napisal/-a:Ker v diskotekah res najdeš quality material... :roll:

torej ti ne hodiš v diskoteke al kako?

Ne v diskoteke ne.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 03. Mar. 2007 11:16

Res ne vem zakaj v diskaču ne bi mogel spoznati vredu fanta...saj ne mislim na tiste ki visijo na šanku ker ne morjo stat...recimo naš fax mesečno prireja žurke in ne vem zakaj tam ne bi bili vredu fantje.
Houd de wereld tegen

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov