Kako ga osvojiti, če ima punco?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
Mimi_M napisal/-a:BaUcYkA napisal/-a:sem že povedla v eni temi mojo mnenje o tem, takrat je ena na fitnesu enga zasedenega oblegala oz. on njo...kakorkoli, take bi jas na kol nabila, ko drugim prevzemajo deda...
enostavno mu povej, da dokler ma punco se nimata kaj zapletat...
Hahaha, NJO bi nabila, kajne, on je pa boga nedolžna ovčka, nič kriva, ker je pač za tipe - vezane - sprejemljivo, da podležejo osvajanju kakšne punce??
Ma kakšne imate, res ne morm verjet...
to govorim v tem primeru, ko ona VE, da ma tip punco!!pa vseeno rine v njega..sem napisala nekje, da dosti fantov, na vprašanje, če ima punco odgovori NE, v tem primeru ne krivim nje! meni se je to zgodilo, sem bla v zvezi 2, 5 lete, in zadnja 2 meseca je fural polek mene še z eno, ampak ona je njemu verjela, češ da z mano ni več eno leto, ker sepač nisma skupaj veni pojavlala, ampak ko sma bla skup sma bla pri meni ali pri njemu. zvedla sn pa od moje kolegice, ki ga je vidla na RD radia city z njo z roko v roki, pou ure pred maturo iz slov.jezika, pisni del. ko sem nekak ugotovla katera je, v bistvu prek njegovega `kolega`, z njo navezala stike, se z njo dobila..mi ni verjela, in sn jaz bla kao lažnivka.. z njim še je bla po tem 5 mesecev, dokler se nisem še 1x z njo dobila, takrat mi je pa verjela... čeprav sem ji že 1.pokazala sporočila, ji je on rekel, da se to da vse naredit, ponaredit, pa mu je verjela, v drugo pa je pol očitno vidla kak prau sn mela... nebom se ponavljala, ker sem že to zgodbo nnekje napisala...jas sem tisto napisala za tiste, ki vejo da je tip zaseden, pa še vseeno silijo v njega, ali pa on sili v njih, pa mu ne znajo rečt ne... tudi če v zvezi škripa, ne rabim bit jas tista, ki bo naredla dokončni konec, naj jo prej pusti,pol se pa lahko z njim dalje menim...pač moje mnenje, ki vrjamem, da ni napačno...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Tudi če bejba ve, da je nekdo, ki ji je všeč, zaseden (pa če ji to vest dopušča ), je še vedno ON tisti, ki tu vara, ne ona, štekaš?
Samska punca pač nima ob sebi nekoga, ki bi ga tako varala, zaseden tip je tu tisti, ki mu gre karkoli očitati,
ne pa njej, saj se konec koncev on odloči, kaj bo storil z eno tako osvajalko
Samska punca pač nima ob sebi nekoga, ki bi ga tako varala, zaseden tip je tu tisti, ki mu gre karkoli očitati,
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
buubbika napisal/-a:Naaaaa, pa jst takih bab ne štekam kok norijo za tipih k so zasedeni!!!!!!!!!!!!!
Če pa je npr. moj tip ne bi takoj odslovil, no.. taj je pa on še večji kres.. .. je pa dobr za test, da ga začne osvajat ena tvoja prjatlca, k je ne pozna, da ga preizkusiš !
Hmm se kera jaw za poskusnga zajčka ? če hočmo nardit test
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
buubbika napisal/-a:Če pa je npr. moj tip ne bi takoj odslovil, no.. taj je pa on še večji kres.. .. je pa dobr za test, da ga začne osvajat ena tvoja prjatlca, k je ne pozna, da ga preizkusiš !
Če bi meni moj dragi nardil taki test bi lahko kar spakiral kufre pa se pobral iz mojega lajfa.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
- vyolica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ja,najbrž sem malo narobe napisala,je ful izpadlo kot da tipe glede tega zagovarjam!NE,saj je moški tisti ki ve kaj sme,ampak zakaj vedno met to za izgovor,da gre ena osvajat tipa ki ma žensko,samo zato kr itak kao on more vedet kaj dela?ženska,ki nalašč dreza v zasedenega tipa je glih tak kriva kot on!Oba sta kriva!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mimi_M napisal/-a:Tudi če bejba ve, da je nekdo, ki ji je všeč, zaseden (pa če ji to vest dopušča ), je še vedno ON tisti, ki tu vara, ne ona, štekaš?
točno tako
Pač če se bejba obeša po tipih je to lahko nemoralno, ampak prevarala te ni ONA ampak ON
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
vyolica napisal/-a:ženska,ki nalašč dreza v zasedenega tipa je glih tak kriva kot on!Oba sta kriva!
kriva za varanje? ja. ker pač morata za seks biti dva, tako da brez njenega sodelovanja ne bi bilo nič. kriva za razpad zveze pa definitivno ni. to je približno tako smiselno, kot če bi se ženska na dieti razburjala, da so za neuspešno hujšanje krivi slaščičarji, ker tortice v izložbo postavljajo, pa še po znižanih cenah jih ponujajo, ker so jim ostale še od valentinovega.
ženska je imela izbiro - pohopsat tipa ali ne. ga pač je, s tem ni nič izgubila, na interese ženske, ki je sploh ne pozna pa itak ni dolžna gledat. tip je pa postavil na vago obstoječo zvezo in pa avanturo/potencialno bodoče razmerje. izbral je slednje, kaj to pove o uničeni vezi?
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Berem,berem pa ne morem verjeti kake ene pišete
"Mojemu zaupam,samo ženskam...ne"-pa take izjave.
Dajte si enkrat v glavo zabit,če nekdo noče varat,ne bo,pa če mu kaka punca ne vem kako teži.In nikogar ne moreš "speljat" če to sam noče.
Da mene moj prevara je kriv IZKLJUČNO samo on!On ima odgovornost do mene,do najine veze,on je tisti,ki se bo odločil,kaj mu je več!
Meni je važno,da jaz mojemu zaupam,pa me briga za vse ženske,ki se mu nastavljajo.
Dajte si enkrat v glavo zabit,če nekdo noče varat,ne bo,pa če mu kaka punca ne vem kako teži.In nikogar ne moreš "speljat" če to sam noče.
Da mene moj prevara je kriv IZKLJUČNO samo on!On ima odgovornost do mene,do najine veze,on je tisti,ki se bo odločil,kaj mu je več!
Meni je važno,da jaz mojemu zaupam,pa me briga za vse ženske,ki se mu nastavljajo.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
satan28 napisal/-a:Berem,berem pa ne morem verjeti kake ene pišete
ti se mi zdiš tko romantična dušica, pa mi nekak ne gre v glavo, zakaj satan?
drgać se pa popolnoma strinjam...krivda je njegova, seveda...ampak vseeno mi parajo živce babe ki skačejo po zasedenih tipih...
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
Hehe purple,zakaj satan?
Ta vzdevek mi je dal moj dragi,ker je rekel,da imam tak satanski karakter.
Da včasih pretiravam z ljubeznijo do živalih in takrat pokažem "satanski" obraz.Primer:je moj prinesel iz trgovine mehčale Lenor in sem čisto ven padla,da kako ne spoštuje mojega boja proti kupovanju izdelkov,ki so testirani na živalih.Moral bi kupiti Ornel...In od takrat dalje,če gre on v nabavo čistil,praškov,kozmetiko...si zapiše imena proizvajalcev,ki jih jaz kupujem.
Drugače pa imaš prav ja,da take ženske so čisto brez ponosa,prav patetične in bolj kot,da mi gredo na živce,se mi smilijo-kokoši
Ta vzdevek mi je dal moj dragi,ker je rekel,da imam tak satanski karakter.
Da včasih pretiravam z ljubeznijo do živalih in takrat pokažem "satanski" obraz.Primer:je moj prinesel iz trgovine mehčale Lenor in sem čisto ven padla,da kako ne spoštuje mojega boja proti kupovanju izdelkov,ki so testirani na živalih.Moral bi kupiti Ornel...In od takrat dalje,če gre on v nabavo čistil,praškov,kozmetiko...si zapiše imena proizvajalcev,ki jih jaz kupujem.
Drugače pa imaš prav ja,da take ženske so čisto brez ponosa,prav patetične in bolj kot,da mi gredo na živce,se mi smilijo-kokoši
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Mimi_M - Cosmopsiho
ma meni se zdi, da če svojemu fantu res zaupaš in ga tok dobr poznaš, pol ti take ženske ne bi smele it na živce, ampak se jim lahko kvečjemu smeješ
Tiste, ki vam grejo pa take na živce alpa bi se nanje celo fizično spravle, se mi pa zdi, da svojim tipom lih ne zaupate najbolj oz. vas malce daje dvom, kaj pa če bi ji podlegel
Tiste, ki vam grejo pa take na živce alpa bi se nanje celo fizično spravle, se mi pa zdi, da svojim tipom lih ne zaupate najbolj oz. vas malce daje dvom, kaj pa če bi ji podlegel
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mimi, včasih je boljš mal pesimizma dodanga v optimizem, kot pa popolni optimizem in si na koncu v nulo razočaran...jst ne zaupam nobenmu človeku stoprocentno...niti mami niti fotru, skratka nobenmu..ker se povsod lahko zgodi zadeva, da padeš preklet na trda tla...pa glede česarkoli....in tudi moški je samo človek..nikoli ne veš kdaj bo imel šibke trenutke in bi lahko podlegel...lahko da sploh noče, lahko da bi mu blo tud potem neizmerno žal...ampak podlegel je pa vseeno...in tle neko zaupanje niti nima veze...če bi se ena obešala po mojem, bi jo karseda hitro ustavila, ker se nima kej obešat po mojem tipu, ga klicarit, pošiljat nevem kakšne smsje...sori, ampak takojbi se vtaknila...sej bi znal sam rešit, ampak sigurno ne na tak prefinjen način kot jaz
-
Mimi_M - Cosmopsiho
Tudi jaz ne dam roke v ogenj prav za nikogar, verjemi, me je ena izkušnja tako izučila in totalno spodnesla tla pod nogami kljub temu da takrat nisem bila več s tisto osebo neposredno povezana, pa vseeno...
Ampak sedaj se mi z mojega vidika pač zdi malce smešno spravljati se na neko tretjo osebo, samsko, ki pač nima do nikogar nobenih moralnih dolžnosti in ji je recimo všeč en zaseden tip, pa kaj, saj ji je lahko,
lahko poizkuša, do kod ji bo uspelo,
ampak ustaviti bi jo pomoje moral on, če pa tip tega ni sposoben, pol pa jao, no... Boljš, da ga nimaš več.
Ampak sedaj se mi z mojega vidika pač zdi malce smešno spravljati se na neko tretjo osebo, samsko, ki pač nima do nikogar nobenih moralnih dolžnosti in ji je recimo všeč en zaseden tip, pa kaj, saj ji je lahko,
lahko poizkuša, do kod ji bo uspelo,
ampak ustaviti bi jo pomoje moral on, če pa tip tega ni sposoben, pol pa jao, no... Boljš, da ga nimaš več.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Mimi ima čisto prav. Saj je tip tisti, ki vara. Če se ne more tolk obvladat, da reče eni drugi ženski ne, pol je za njegovo punco boljš, da nehata. Tuki je pa čist vseeno, ali ta druga ženska ve, ali je zaseden. Nima veze. Je pa to zelo dober pokazatelj, ali ima tip rad svojo punco.
Ne vem, a ene ženske ne morejo dojet, da se jim bo tip SAM "speljal", če se bo hotel. Če je zaljubljen, se lahko deset joškastih bab nagih sprehaja okrog njega, pa še trznil ne bo. Napadanje drugih žensk je tako rahlo mimo in kaže na precejšnje pomanjkanje samozavesti in zaupanja partnerju.
Ne vem, a ene ženske ne morejo dojet, da se jim bo tip SAM "speljal", če se bo hotel. Če je zaljubljen, se lahko deset joškastih bab nagih sprehaja okrog njega, pa še trznil ne bo. Napadanje drugih žensk je tako rahlo mimo in kaže na precejšnje pomanjkanje samozavesti in zaupanja partnerju.
-
*spela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
pol maš pa zanimiuga fanta da če se 10 joškastih bab nagih sprehaja okrog njega da ne trzne, dobr zate
jah kolkr sm se js pogovarjala naokrog glede takih tem, je blo tko d tolk kolkr je ljudi tolk je blo mnenj. in d je čis odvisn od situacije.
jah kolkr sm se js pogovarjala naokrog glede takih tem, je blo tko d tolk kolkr je ljudi tolk je blo mnenj. in d je čis odvisn od situacije.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov